انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: یافتم یافتم!‌ بالا آوردن ویندوز واقعی در لینوکس واقعی  (دفعات بازدید: 4068 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
امرزو یا بهتر بگم امشب من به آروزی دیرینه خودم دست پیدا کردم  \\:D/ \\:D/ اونم بالا آوردن ویندوز واقعی روی اوبونتو بود. منظور همون ویندوزیه که ما اکثرا کنار لینوکس یه نسخه از اون رو داریم. همونی که واقعی واقعی اون رو روی هارد نصب می کنیم . همونی که توی گراب اون رو توی لیست خودمون می‌بینیم. الان من موفق شدم ویندوز واقعی رو روی اوبونتو واقعی بالا بیارم. فوق العادست. شاهکاره :) فعلا شما آخرین نسخه vmware رو از سایت اصلی دانلود کنید (۶.۵.۲)  . بقیه کارا رو هم فردا تو وبلاگ می‌زارم ;D \\:D/ اینجا نمی ‌زارم علتش قوانین انجمنه ;D ما به یه نسخه اصل از وی‌ام ویر برای کارمون احتیاج داریم ;)

آفلاین BeckhaM17

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
دوست عزیز من منتظر همچنین چیزی بودم اگر این رو اموزش بدی خیلی خیلی ممنون میشم . من که بی صبرانه منتظرم . الان بنده VMware رو دارم باید اپدیت کنم دیگه ؟ یا فرقی نمیکنه ؟

با تشکر

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
 اون نسخه ۶.۵.۱ هم باید جواب بده. من دارم راهنماش رو می نویسم. من خودم الان ویندوز اکس پی ۳۲ بیتی رو بالا  اوردم. می دونم که اکس پی ۶۴ بیت هم جواب می ده. اما روی سون ۶۴ بیتی هم قبل اینکه راهنما رو بنویسم، حتما یه تست می کنم ;D

آفلاین atlassy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29

اره من الان چند وقتی هست دارم کار میکنم با vmware workstation   و چیز واقعا محشریه اولش وقتی اونجوری خوشحالی میکردی فکر کردم چه چیزیه که اینقدر خوشحال باید باشی وقتی شنیدم بهت حق دادم چون منم مثل تو اینقدر خوشحال بودم  :D
این واقعا کار ادم رو راه میندازه و هم اینکه واقعا از بقیه نرم افزار های مجازی سازی خیلی بهتره
منم خوشحالم که تونستی موفق بشی

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
فکر کنید برای اینکار باید از فلاپی دیسکت استفاده کنید! و حالا فکر کنید یه آدمی مث من فلاپی دیسکت نداشته باشه !‌ ;D  ارزش این دستگاه در این مواقع روشن می شه ;D

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
ها ها . خیلی خنده داره. از بس از علامت تعجب استفاده کردم دیگه دکمه شیفت تو لینوکس کار نمی کنه :-X دیگه از از قسمت دوم حروف مث همزه هم نمی تونم استفاده کنم :o . کپس لاک هم کار نمی کنه و بنابراین برای اولین بار از حروف بزرگ هم نمی تونم استفاده کنم. کلا یه جوری شده سیستم.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
دوستان. راهنماش آماده شد ;)
http://ilinux.wordpress.com/2009/08/13/running-a-windows-partition-in-vmware-on-linux/
هر کاری کردم نتونستم سون رو بالا بیارم! شما هم یه تستی کنید.  البته فکر میکنم بشه ویستا رو به صورت فیزیکی رو هارد نصب کرد. اما یا اون رو باید همیشه با برنامه vmware بالا اورد و یا اینکه همیشه به صورت عادی!

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام.من برنامه Vmware workstation 6.0.3 رو با سریالش دارم.ولی نمیدونم چطوری باید نصبش کنم.میشه یه توضیحی بدین،همین برنامه لازم بود دیگه؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
الان آخرین نسخه این برنامه vmware 6.5.3 هست. اما  این کار رو می‌شه با برنامه ویرچال باکس هم انجام داده!  :o
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=769883
مث اینکه فقط هم با ویندوز اکس‌پی می‌شه انجام دادو ظاهرا خبری از ویندوز سون و ویستا نیست:(
البته این رفیقی که راهنمای بالا رو آماده کرده  یه راهنما هم برای سون نوشتن اما ملت که باهاش مشکل داشتن! ::)
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=984437
« آخرین ویرایش: 31 امرداد 1388، 12:53 ق‌ظ توسط erghezi »

آفلاین mehdi gol

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
دوست عزیز سلام

من در دانلود کردن این نرم افزار مشکل دارم ان هم به علت اینکه نمی شه از دانلود منیجر استفاده کرد
و هم حجم ان خیلی بالاست
و شانس هم ندارم تا حالا سه بار تا 90 درصد دانلود شده اما قطع شده مثل اینکه سایت این نرم افزار مشکلی داره یا زمان برای تایم اوت تعین کرده

به هر حال من
یک سوال از شما دارم

من تمامی مخازن 9.4 را به تازگی خریده ام و دارم حالا ایا این نرم افزار VMware-Workstation  در دی وی دی های مخازن اوبونتو موجود هست یا خیر ؟ البته مهم نیست که ورژن ان کمی قدیمی تر باشد

و اینکه چگونه از روی دی وی دی های مخازن VMware-Workstation را پیدا و نصب کنم ؟ یا بهتر بگم ایا شماره دی وی دی ان را دارید یا خیر؟؟؟؟؟؟

و یک سوال مرتبط و مهم

من در مخازن پکیجی با نام VMware دیده ام اما می دانم این نزم افزار بالا نیست چون حجم ان خیلی کم هست
ایا به ان نیز نیاز هست؟

پی نوشت مهم ... دوست عزیز اگر شما لینک دانلود مستقیم این نرم افزار را در اختیار دارید ممنون می شم به من بدهید تا با دانلود منیجر بتوانم دانلود کنم البته اگر در مخازن نباشد

با تشکر و احترام
مهدی
« آخرین ویرایش: 04 مهر 1388، 02:17 ق‌ظ توسط mehdi gol »

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
دوست عزیز سلام

من در دانلود کردن این نرم افزار مشکل دارم ان هم به علت اینکه نمی شه از دانلود منیجر استفاده کرد
و هم حجم ان خیلی بالاست
و شانس هم ندارم تا حالا سه بار تا 90 درصد دانلود شده اما قطع شده مثل اینکه سایت این نرم افزار مشکلی داره یا زمان برای تایم اوت تعین کرده

به هر حال من
یک سوال از شما دارم

من تمامی مخازن 9.4 را به تازگی خریده ام و دارم حالا ایا این نرم افزار VMware-Workstation  در دی وی دی های مخازن اوبونتو موجود هست یا خیر ؟ البته مهم نیست که ورژن ان کمی قدیمی تر باشد

و اینکه چگونه از روی دی وی دی های مخازن VMware-Workstation را پیدا و نصب کنم ؟ یا بهتر بگم ایا شماره دی وی دی ان را دارید یا خیر؟؟؟؟؟؟

و یک سوال مرتبط و مهم

من در مخازن پکیجی با نام VMware دیده ام اما می دانم این نزم افزار بالا نیست چون حجم ان خیلی کم هست
ایا به ان نیز نیاز هست؟

پی نوشت مهم ... دوست عزیز اگر شما لینک دانلود مستقیم این نرم افزار را در اختیار دارید ممنون می شم به من بدهید تا با دانلود منیجر بتوانم دانلود کنم البته اگر در مخازن نباشد

با تشکر و احترام
مهدی

سلام

این نرم افزار تا اونجا که میدونم علاوه بر اینکه اوپن سورس نیست ، رایگان هم نیست . خیلی بعید میدونم توی مخازن موجود باشه

موفق باشید

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
مشکلی نیست دوست عزیز. اگه با downThemall وی‌ام ویر رو بگیری از جایی که قطع شده می‌تونی دانلود رو ادامه بدی.  چطوری!؟
 برای اینکار دوباره وارد خود سایت شو و همون فایل رو برو دانلود کن. برای اینکار دوباره باید پسورد و یوزرنیم رو وارد سایت کنی. موقعی که می‌خواد دانلود شروع شه چون این فایل قبلا روی سیستم وجود داره، برنامه ازت می‌‌پرسه مطمئنی؟ می‌خوای بریزی؟ نمی‌خوایاسم برنامه عوض شه؟ یا اینکه رو همون فایل قبلی نوشته شه؟ توی همون پنجره لینک دانلود جدید فایل هم وجود داره. شما باید آدرس جدید رو کپی کنی توی حافظه.

حالا روی اون فایلی که دانلودش ناقص مونده راست کلیک کن و گزینه Download information رو انتخاب کن.  و حالا در قسمت From (همون بالاها باید باشه) آدرس جدید توی حافظه رو پیست کن. و بعد دانلود رو بزن ادامه پیدا کنه.