انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم‌افزار مشابه proteus (نرم‌افزار KTechLab)  (دفعات بازدید: 4351 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
سلام دوستان
یکی از اساتید دانشگاهم برای درس "آزمایشگاه مدارهای منطقی" نرم‌افزار proteus 8 رو معرفی کرده
نرم‌افزارهای مشابی رو تست کردم ولی به نتیجه‌ی مطلوب نرسیدم متاسفانه
چیزی که نیاز دارم نرم‌افزار شبیه‌سازی الکترونیک (؟) هست که قابیلت اجرا رو داشته باشه
لطفا اگه تجربه‌ای در این زمینه دارید با بنده به اشتراک بزارید
با تشکر

پ.ن 1:
مهم‌ترین نرم افزارهایی که تست کردم
‌KiCAD : ظاهرا این نرم‌افزار بیشتر برای طراحی هست تا شبیه‌سازی . در ضمن بعضی از موارد لازم برای شبیه‌سازی مثل current رو نداره (البته شاید به علت تفاوت اسمی موفق به پیدا کردنش نشدم)
Gschem : که ظاهرا زیرجموعه‌ی پروژه‌ی gEDA هست و بنظرم موارد لازم برای شبیه‌سازی رو داره اما قابلیت اجرا کردن یا دیباگ کردن نداره (از این بابت مطمين نیستم ولی دنبالش گشتم و چیزی پیدا نکردم متاسفانه)
Visolate : این نرم‌افزار به علت مشکلاتی که مربوط به جاوا میشد روی سیستمم نصب نشد اما از طریق چندین اسکرین‌شاپ یک دید کلی از محیطش پیدا کردم و بنظرم اصلا شبیه به شبیه‌ساز نبود و بیشتر برای طرحی بود. برای کسی که مثل من مبتدی هست مناسب به‌نظر نمیرسید
ktechlab : در مخازن اوبونتو 16.04 موجود نبود

پ.ن 2:
نرم‌افزارهای زیادی در لیست نرم‌افزارهای جایگزین protues بود که خیلی‌های رو نتونستم تست کنم و البته بسیاریشون رو از طریق اسکرین‌شات‌هاشون بررسی کردم و بنظرم مناسب نبودن

پ.ن 3:
بنده کار با protues رو هم بلد نیستم و همون‌طور که گفتم در این زمینه کاملا مبتدی هستم. کم دانشی بنده رو ببخشید
« آخرین ویرایش: 09 اسفند 1395، 08:43 ب‌ظ توسط abedzadeh »
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
پاسخ : نرم‌افزار مشابه proteus
« پاسخ #1 : 07 اسفند 1395، 03:17 ب‌ظ »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 08 اسفند 1395، 10:32 ق‌ظ »
برنامه‌های logisim و gLogic برای شبیه‌سازی مدارهای منطقی خیلی خوبن و در مخازن اوبونتو هم هستند:

logisim

glogic
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • aliila
« پاسخ #3 : 09 اسفند 1395، 08:42 ب‌ظ »
@آقای بهزادی
بسیار ممنون ، ابزار‌های بسیار خوبی هستند اما متاسفانه جایگزین مناسبی برای proteus نیستند و گستردگی لازم در ابزارهای الکترونیکی رو ندارند

پس از جست‌وجوهای بسیار رسیدم به نرم‌افزار ‌qucs که البته در مخازن اوبونتو موجود نیست و باید از طریق ‌ppaها نصب بشه
نرم‌افزار نسبتا خوبی هست و بنظرم میتونه جایگزین خوبی باشه اما به شخصه یکمقدار برام مبهم بود
پس باز هم دنبال جایگزین گشتم و به ‌KTechLab رسیدم . این نرم‌افزار هم داخل مخازن نیست اما از طریق لینک زیر میتونید نصبش کنید
http://askubuntu.com/questions/116851/how-to-install-ktechlab
به نظرم نرم‌افزار بسیار خوبی هست و به دوستانی که به دنبال جایگزین proteus هستند پیشنهاد میدمش

و تشکر میکنم از دوستانی که داخل گروه تلگرام چندین نرم‌افزار جایگزین رو پیشنهاد دادند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نرم‌افزار مشابه proteus (نرم‌افزار KTechLab)
« پاسخ #4 : 10 اسفند 1395، 09:23 ق‌ظ »
اگه اشتباه نکنم این برنامه برای مدارهای الکتریکی و الکترونیکیه. درسته؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • aliila
پاسخ : نرم‌افزار مشابه proteus (نرم‌افزار KTechLab)
« پاسخ #5 : 10 اسفند 1395، 10:01 ب‌ظ »
زیاد مطمین نیستم چون تخصصی ندارم ولی درسی هم که تحت عنوان "آزمایشگاه مدار منطقی" به ما داده میشه بنظرم بیشتر الکترونیکی هست تا مدار منطقی
این نرم‌افراز هم فکر میکنم شامل هر دو میشه (طراحی مدارهای منطقی و همینطور الکترونیک)