انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: (حل شد)اوبونتو ۹.۱۰  (دفعات بازدید: 974 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین foad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
(حل شد)اوبونتو ۹.۱۰
« : 24 مهر 1388، 03:23 ق‌ظ »
سلام.
با توجه به اینکه من تازه ۲ یا ۳ هفته هستش که اوبونتوی jaunty رو روی سیستمم گذاشتم و البته یه کار بر معمولی با نیازهای معمولی هستم به نظر شما چند هفته دیگه که نسخه ی جدید اومد لزومی داره آپ گرید کنم؟منظورم اینه که آیا مزایای نسخه ی جدید اونقدر هست که به کار منم بیاد؟یا بهتره تا اردیبهشت سال بعد برای نسخه ی lucid صبر کنم؟
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1388، 08:53 ق‌ظ توسط amir871 »

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
پاسخ به: اوبونتو ۹.۱۰
« پاسخ #1 : 24 مهر 1388، 10:25 ق‌ظ »
سلام
نقل‌قول
با توجه به اینکه من تازه ۲ یا ۳ هفته هستش که اوبونتوی jaunty رو روی سیستمم گذاشتم و البته یه کار بر معمولی با نیازهای معمولی هستم به نظر شما چند هفته دیگه که نسخه ی جدید اومد لزومی داره آپ گرید کنم؟منظورم اینه که آیا مزایای نسخه ی جدید اونقدر هست که به کار منم بیاد؟یا بهتره تا اردیبهشت سال بعد برای نسخه ی lucid صبر کنم؟
شما سوالی رو مطرح کردید که برای هر کسی میتونه جواب متفاوتی رو داشته باشه . اما پیشنهاد من اینه که نسخه ی به روز رو استفاده کنید .

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1614
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #2 : 25 مهر 1388، 02:13 ب‌ظ »
اگر دلیل خاصی برای موندن روی یک نسخه قدیمی نداری، همیشه معقوله که به سراغ نسخه جدیدتر بری که بهبودهایی داره. البته در شرایط خاص (مثلا سرور) آدم‌ها ترجیح می‌دن که جایی که هستن بمونن مگر اینه مجبور به تغییر بشن.

اوبونتوی جدید چیزهایی داره که کاملا می‌ارزه بهش مهاجرت کنی. مثلا دیکشنری عالی گولدن دیکت و برنامه عالی اسکرین شاتی مثل شاتر و اگر به دردت بخوره (سرعت اینترنت معقولی داشته باشی)، اوبونتو وان.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین foad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
« پاسخ #3 : 26 مهر 1388، 08:52 ق‌ظ »
مرسی از راهنماییهاتون.حالا دیگه منم منتظرم تا نسخه ی جدید بیاد. ;)