انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا ابونتو  (دفعات بازدید: 3336 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
چرا ابونتو
« : 19 شهریور 1386، 12:56 ق‌ظ »
بعد از سوال قبلی که چرا لینوکس حالا این سوال که چرا ابونتو
شما چرا به اوبونتو مهاجرت کردید (از لینوکس های دیگه) و یا چرا از اول اوبونتو رو شروع کردید؟ و چه محیطی رو استفاده می کنید؟
مطمئنم که از جواب های شما نکته های جالبی بیرون میاد!!!
یا علی

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 371
  • So Close No Matter How Far
    • وب نوشت های مرد مرده
پاسخ به: چرا ابونتو
« پاسخ #1 : 19 شهریور 1386، 01:04 ق‌ظ »
راحتی نصب
پکیج های فراوان
راحتی استفاده
و خیلی مهمتر از همه اینا : این انجمن،  یکی از مهمترین دلایلی که باعث شده تا با اوبونتو کار کنم ساپورت و پشتیبانی کاملیه که تو این سایت انجام میشه و برای هر مشکلی که برام پیش میاد رو تو یه محیط تخصصی توی این انجمن میپرسم و اکثرا هم جواب میگیرم و کارم راه میوفته ... در حقیقت منظورم یه محیطه که بصورت تخصصی بر روی این توزیع تمرکز داره...  ;) \\:D/ :P

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 371
  • So Close No Matter How Far
    • وب نوشت های مرد مرده
« پاسخ #3 : 19 شهریور 1386، 01:26 ق‌ظ »

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
« پاسخ #4 : 19 شهریور 1386، 02:55 ب‌ظ »
سلام،
بعد از مدتی که با گنو/لینوکس (از طریق SuSE) آشنا شده بودم، Debian رو امتحان کردم و از اون به بعد بهش ایمان آوردم! از خانواده ی Ubuntu خوشم می آد چون که روی بنیان قدرتمندی مثل Debian، یک محیط کاربردوست رو فراهم می کنه.
از طرفی به نظرم رسید بهتره کمی از کثرت و تفرقه کم کنیم و کاربرهای تازه وارد رو به یک سمت سوق بدیم تا مشکلاتشون راحت تر حل بشه و دچار سردرگمی نشن. با توجه به اجتماع (Community) فعال و عظیم اوبونتو، اون رو برای این کار مناسب دیدم.
« آخرین ویرایش: 19 شهریور 1386، 02:57 ب‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

lomion

• مهمان
« پاسخ #5 : 19 شهریور 1386، 09:40 ب‌ظ »
سلام،
بعد از مدتی که با گنو/لینوکس (از طریق SuSE) آشنا شده بودم، Debian رو امتحان کردم و از اون به بعد بهش ایمان آوردم! از خانواده ی Ubuntu خوشم می آد چون که روی بنیان قدرتمندی مثل Debian، یک محیط کاربردوست رو فراهم می کنه.
از طرفی به نظرم رسید بهتره کمی از کثرت و تفرقه کم کنیم و کاربرهای تازه وارد رو به یک سمت سوق بدیم تا مشکلاتشون راحت تر حل بشه و دچار سردرگمی نشن. با توجه به اجتماع (Community) فعال و عظیم اوبونتو، اون رو برای این کار مناسب دیدم.
من هم تقریبا به همین دلایلی که گفتن ! :)  به خصوص اجتماع فعال اوبونتو و فلسفه قشنگ و جالب اوبونتو.  ;D

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #6 : 19 شهریور 1386، 11:47 ب‌ظ »
من که اولین بار ردهت 7.2 نصب کردم که فقط 2 روز برام قابل تحمل بود  :D  بعد تصمیم انقلابی گرفتم (جان؟) که بازم بیام سراغ لینوکس و از اون جایی که بازر اوبونتو گرم بود اومدم سراغ اوبونتو و کمی تحقیق کردم. از اون به بعد شدم یک اوبونتوییه چند آتیشه  ;)
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
« پاسخ #7 : 20 شهریور 1386، 01:38 ق‌ظ »
خاطره ی بد دوستم از ردهت باعث شد وقتی suse 9.0 رو نصب میکردم ، حسابی عرق کنم و بلرزم ! ولی همه چیز خوب پیش رفت :D
تا اسفند همین سال از suse استفاده می کردم که کوبونتو رو دیدم و نصب کردم .خرداد فقط برای تست اوبونتو رو نصب کردم و حالا نه سراغ rpm میرم و نه kde  :P
تا ۱ سال قبل تقریبا ویندوزی بودم ولی با نرم افزارهای آزاد ! و حالا صد درصد لینوکسی ! همه رو هم مدیون اوبونتو و این فروم هستم
و البته مهدی حسن پور و مهدی پیشگوی و سعید زبردست و بقیه.
@cybertux
no sign