انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: صفحه نمایش و اسکرین شات ها  (دفعات بازدید: 2285 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سیدرضا بازیار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
    • بلیان
صفحه نمایش و اسکرین شات ها
« : 27 اسفند 1393، 07:18 ب‌ظ »
من هر چه بک گراند صفحه رو تغییر میدم بعد از خاموش و روشن کردن سیستم دوباره بک گراند به اپلش برمیگرده
چیکار کنم که یه بک گراند داپمی در صفحه دسکتاپ و صفحه ورود داشته باشم و حتی اگه 1 روز هم با سیستم کار نکنم روی اسکرین شات نره و خاموش نشه؟

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
پاسخ : صفحه نمایش و اسکرین شات ها
« پاسخ #1 : 27 اسفند 1393، 08:19 ب‌ظ »
من هر چه بک گراند صفحه رو تغییر میدم بعد از خاموش و روشن کردن سیستم دوباره بک گراند به اپلش برمیگرده
چیکار کنم که یه بک گراند داپمی در صفحه دسکتاپ و صفحه ورود داشته باشم و حتی اگه 1 روز هم با سیستم کار نکنم روی اسکرین شات نره و خاموش نشه؟
در مورد خاموش نشدن سیستمتون میتونین دکمه استارت رو بزنین و power رو تایپ کنین و تنظیمات پاور رو ببینین و ما بقی ماجرا
در مورد دسکتاپ هم باید عرض کنم که تنها چیزی که به ذهنم میاد اینه که شما از طریق کاربر مهمان وارد کامپیوترتون میشین و توی کاربر مهمان هیچ چیزی ذخیره نخواد شد
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین سیدرضا بازیار

• Jr. Member
  • *
    • بلیان
« پاسخ #2 : 28 اسفند 1393، 01:27 ب‌ظ »
در مورد خاموش نشدن سیستمتون میتونین دکمه استارت رو بزنین و power رو تایپ کنین و تنظیمات پاور رو ببینین و ما بقی ماجرا
در مورد دسکتاپ هم باید عرض کنم که تنها چیزی که به ذهنم میاد اینه که شما از طریق کاربر مهمان وارد کامپیوترتون میشین و توی کاربر مهمان هیچ چیزی ذخیره نخواد شد
نه. از طریق مهمان وارد نشدم
الآن یه تصویر واسه بک گراند میزارم. وقتی دوباره سیستم رو خاموش و روشن کنم تصویر از بین میره و باید دوباره اون رو تنظیم کنم

آفلاین Chamrosh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
« پاسخ #3 : 28 اسفند 1393، 02:30 ب‌ظ »
gsettings set org.gnome.settings-daemon.plugins.background active true
or

gsettings set org.gnome.settings-daemon.plugins.background active

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #4 : 28 اسفند 1393، 03:22 ب‌ظ »
سلام.
در مورد پاور بچه ها راهنمایی کردن.
برای عکس هم شما کافیه عکست رو بذاری توی پارتیشن هوم و از اونجا بک گراند ست کنی تا بعد از ریست هم بمونه. ممکنه عکست توی پارتیشنای دیگه س و اون پارتیشنا موقع لود شدن سیستم اتوماتیک ماونت نمیشن (مگه اینکه خودت دستی توی برنامه ی Disks اونارو اتوماونت کنی) واسه همین عکست ذخیره نمی مونه. ولی راجب به صفحه ی لاگین، اوضاع فرق داره. (جواب برای لاگین ندارم متاسفانه چون خودم از یونیتی استفاده نمی کنم)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #5 : 28 اسفند 1393، 05:06 ب‌ظ »
راهنمای تغییر بک‌گراند صفحه لاگین رو هم میتونید اینجا بخونید
http://ubuntuhandbook.org/index.php/2014/04/ubuntu-14-04-change-login-screen-background-remove-the-white-dots/

آفلاین سیدرضا بازیار

• Jr. Member
  • *
    • بلیان
« پاسخ #6 : 28 اسفند 1393، 07:32 ب‌ظ »
سلام.
در مورد پاور بچه ها راهنمایی کردن.
برای عکس هم شما کافیه عکست رو بذاری توی پارتیشن هوم و از اونجا بک گراند ست کنی تا بعد از ریست هم بمونه. ممکنه عکست توی پارتیشنای دیگه س و اون پارتیشنا موقع لود شدن سیستم اتوماتیک ماونت نمیشن (مگه اینکه خودت دستی توی برنامه ی Disks اونارو اتوماونت کنی) واسه همین عکست ذخیره نمی مونه. ولی راجب به صفحه ی لاگین، اوضاع فرق داره. (جواب برای لاگین ندارم متاسفانه چون خودم از یونیتی استفاده نمی کنم)
ممنون مشکل بک گراند حل شد.

راهنمای تغییر بک‌گراند صفحه لاگین رو هم میتونید اینجا بخونید
http://ubuntuhandbook.org/index.php/2014/04/ubuntu-14-04-change-login-screen-background-remove-the-white-dots/
چیزی از آموزش نفهمیدم

حالا چطوری میتونم تصویر بک گراندی که در هنگام روشن کردن سیستم (جایی که باید پسورد وارد کرد) رو تغییر بدم؟

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #7 : 28 اسفند 1393، 07:34 ب‌ظ »
خب همین آموزشی که لینک دادم همینه دیگه
کجاشو متوجه نشدی؟

آفلاین سیدرضا بازیار

• Jr. Member
  • *