انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: {حل شد} لينوكس بالا نمياد بعد از نصب openbox؛ چه شكلي برگردم به گنوم؟  (دفعات بازدید: 2947 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین UbunTwo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
     حل شد     

من از اين راهنما (http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=192106) استفاده كردم و خواستم اوپن باكس را نصب كنم. دو تا دستور زير را زدم.

sudo apt-get install openbox

sudo apt-get install openbox obconf openbox-themes pypanel

بعدش تو گنوم، اومدم switch user كردم ؛ بعد از اون ديگه صفحه سياه شد (مانيتور رفت روي power saving mode)
ري استارت هم كه كردم بعد از منوي گراب و splash screen باز هم ديگه چيزي نيومد. چيكار كنم؟؟ من گنوم ميخوام :(

« آخرین ویرایش: 02 آبان 1388، 09:44 ق‌ظ توسط UbunTwo »

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
روی اون صفحه سیاه کلیک راستی کردی؟ (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین UbunTwo

• Newbie
  • *
آره. راست كليك هم كردم چيزي نيومد. اصلا كرسور موس توي صفحه نيست. كيبرد هم واكنشي نشون نميده (NumLock روشن نميشه اصلا)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
tty های دیگه رو هم امتحان کن ببین اون‌ها هم همین مشکل رو دارن؟ با ctrl+alt+x که x={F1,...,F7}keys. اگه صفحه‌ی متنی اومد با sudo apt-get remove openbox obconf openbox-themes pypanel اوپن‌باکس رو موقتا حذف کن و ببین درست می‌شه یا نه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین UbunTwo

• Newbie
  • *
موقع اومدن SplashScr اين كليدهاي ctrl+alt+Fx را كه زدم رفت توي اين صفحه كه مراحل بوت را متني نشون ميده ؛ بعدش دوباره صفحه سياهه اومد. بازم Ctrl+alt+Fx را امتحان كردم اصلن هيچ تغييري نكرد.
هيچ راهي نداره يعني؟  :'( چرا اينجوري شد آخه؟

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام
زماني كه Ctrl+alt+Fx مي زني مي توني لوگين كني يا نه ؟ اگر تونستي ار طريق اونجا پاكش كن ولي اگر نتونستي از منوي گراب مدخل ريكاوري رو انتخاب كن واز اونجا پاكش كن راستي از چه نسخه اي از اوبونتو استفاده مي كني؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین UbunTwo

• Newbie
  • *
Mint 7 Gloria

اصلن هيچ صفحه گرافيكي نمياد كه بتونم لوگين كنم.

رفتم داخل ريكاوري و با root اومدم توي ترمينال.
زدم:
sudo apt-get remove openbox obconf openbox-themes pypanel
بعدش خود ترمينال گفت دو تا پكيج هست كه لازم نداري يعني libobrender21 و libobparser21 را. منم زدم:

sudo apt-get autoremover
بعد startx كردم يه صفحه اومد ولي ظاهرا نميتونست درست نشون داده بشه؛ رفتم تو ريكاوري مجدد، گزينه repair x هم نتونست كاري بكنه. صفحه اينطوري نمايش داده ميشه:

(چون تم  GDM من سبزه و اين نوارهاي سبزرنگ و صورتي هم توي صفحه هست، احتمال ميدم توي تنظيمات نمايش الان يه اشكالي بوجود اومده) - خب حالا بايد چكار كنم؟؟
« آخرین ویرایش: 29 مهر 1388، 09:20 ق‌ظ توسط Ubun »

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1608
    • در دفاع از آزادی بیان
متاسفانه من در مورد این ایکس سرور جدید اطلاعاتی ندارم و نمی دونم چطوری باید درستش کرد. فقط می گم که «راهی نداره» توی لینوکس نداریم (: وقتی رسیدیم به این که مشکل رو پاک کنیم (مثلا با نصب مجدد) معنی اش اینه که سواد کافی برای حل مشکل یا حوصله کافی برای یاد گرفتن راه حل رو نداشتیم.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین UbunTwo

• Newbie
  • *
خب جادي جان درست ميگي؛ ولي با حلوا حلوا گفتن كه دهن شيرين نميشه!
من بيچاره با اين وضعيت اورژانسي الان تموم اطلاعاتم روي لينوكسمه، براي پست دادن هم از لينوكس لايو و ويندوز  ](*,) دارم استفاده ميكنم.

كسي اگه راه حلي داره بگه. ثواب داره!
« آخرین ویرایش: 29 مهر 1388، 08:53 ب‌ظ توسط Ubun »

• High Hero Member
  • *
سلام الان تو بوت معمولي اون صفحه مي ياد يا نه  وقتي كه xstart رو مي زني راستي الان به ترمينالي(tty) كه با كننترل و الت و اف1 دسترسي داري يا نه ؟ بالاخره هرجا كه تونستي بنويس xinit ببين كه اونجا هم رنگها به هم ريختس يا نه؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!

آفلاین UbunTwo

• Newbie
  • *
توي صفحه بوت عادي، اول splashScr مينت مياد ، progressBarش يه كم جلو ميره بعد صفحه اينجوري ميشه و ديگه هيچ عكس العملي نشون نميده::

موقع اومدن splashScr وقتي هنوز قفل نكرده، Ctrl+Alt+F1 را كه ميزنم يه سري متن (مراحل بوت) مياد {دستوري هم نميشه تايپ كرد} بعد دوباره صفحه مشكي ثابت با چندتا نقطه رنگي ميشه و تركيب Ctrl+Alt+F1 هم عمل نميكنه.

از توي ريكاوري هم به عنوان root رفتم توي ترمينال. دستور startx را كه ميزنم باز صغحه همونطوري ميشه و Ctrl+Alt+F1 هم عمل نميكنه. در مورد دستور xinit هم همين طور.

• High Hero Member
  • *
سلام
مشكل از تنظيمات گرافيكه با اينكه از x.org  جديد استفاده مي كنه ولي خب
تو مد ريكاوري ببين اين هست etc/X11/xorg.conf/ البته بهتره كه اول بزني cd /etc/X11 بعذ با dir يا ls ببين كه چيزي شبيه به اين هست يا نه البته منظورم بيشتر يك چيزي مثل نسخه ي پشتيبان هست مثلا" آخرش باشه .old يا ... اگر اسامي فايل ها زياد بود و از صفحه زد بيرون!!! اين دستور رو بزن dir |less ولي چرا پاكش نمي كني (open box) راحت تر بايد باشه !!!اگر خواستي پاكش كني apt-get remove openbox يا بهتره كه از اين استفاده كني dpkg -r -P openbox
راه ديگه اي به ذهنم نمي رسه (با عرض پوزش )جز نصب مجدد

آفلاین UbunTwo

• Newbie
  • *
خیلی ممنون  ;D :D ;D :D حل شد!!

رفتم تو ریکاوری و زدم:
cd /etc/X11
ls
mv xorg.conf xorg.conf1
mv xorg.conf.20091013095558 xorg.conf

بعد ری‌استارت کردم و سیستم بالا اومد و لاگین!  \\:D/

مرسی بچه ها. همگی لطف کردین.

• High Hero Member
  • *