سلام دوستان
در مورد نصب بلندر سرچ کردم و توی همین فروم خیلی راجع بهش بحث شده ولی متاسفانه تاریخ پستها بر میگرده به حدود یکی دو سال پیش. این شد که مجبور شدم این بحث رو مجددا مطرح کنم و بابتش عذر میخوام.
ورژن بلندر در سافت ور سنتر آخرین ورژن نیست... از خود سایت بلندر دانلودش کردم و طبق یه روشی که توضیح داده شده بود فایل رو اکسترکت و با این کد کپی کردم:
sudo cp ~/blender /usr/lib/blender -r
و یا به جای lib در local.
ولی خوب مشکل اینجاست که اولا برای اجرای نرم افزار باید همیشه به همین آدرس برم و اجراش کنم و وقتی هم اجراش میکنم نمیتونم توی لانچر ادش کنم(گزینه lock to launcher فعال هست ولی عمل نمیکنه!) و خوب قائدتا برای حذف کردنشم باید همون پوشه رو دستی حذف کنم.
و اینکه وقتی میخوام از طریق ترمینال اجراش کنم پیام میده که نرم افزار نصب نشده و نصبش کن.
یه جای دیگه هم اومده که با این کد :
sudo add-apt-repository ppa:cheleb/blender-svn
مخازنتو آپدیت کن و بعد نصبش کن که باز هم ترمینال این کد رو قبول نمیکنه و اینم جوابش:
Cannot add PPA: 'ppa:cheleb/blender-svn'.
Please check that the PPA name or format is correct.
..... به روز رسانی اول .....
توی خود سایت بلندر کنار گزینه دانلود یه گزینه source code هست و توضیح داده که به Git نیاز هست برای چک کردن آخرین ورژن و یه فایل زیرش به اسم MD5SUM که با یه command باید اجراش کرد... ممکنه دوستان توضیح بدن از این طریق چطور میتونم اقدام به نصب کنم؟ و اینکه اون Git چی هست؟
ممنون