بیا برو عمویی
بعله! متشکرم از جواب کامل شما! متشکرم از این که آدرس اون سایت مورد نظر رو گذاشتید!
خوب برادر من! بیا و آدرس سایتش رو بده دیگه! (اصلاً سایتش هیچی! یه دونه صفحه توی وب به من نشون بده که دربارهی «
اسکریپت ربیت»!!! صحبت کرده باشه!)
چرا میپیچونی؟
برای این که پیش از این که قرار باشه برای کاری خرجی بشه، باید دید که اون کار قراره چه چیز جدیدی به ما اضافه کنه. الآن پرسش من اینه که با وجود چیزی مثل داکداکگو، ساخته شدن چیزی مثل یوز چه چیزی به جهان تکنولوژی اضافه کرد؟ اگه واقعاً دستاوردی داشته که قبل از این نداشتیم خیلی هم خوبه. ولی اگه دوباره چیزی که قبلاً بهترش هم بوده رو ارائه کرده یعنی اسراف و دورریختن پول!
ببینید دوست گرامی، قرار نیست موتور یوز در ابتدای کار شروع کنه و چیزی به دنیای تکنولوژی اضافه کنه! اول اجازه بدید به جایی که بقیهی موتورهای جستجو در اون هستن برسیم، بعد انتظار داشته باشید که ازشون جلو بزنیم!
در ضمن موتور جستجو یه پروژهی زیرساختی هست. فقط مسئله اون search bar که شما میبینید نیست! پشتش یه زیرساخت خوابیده. با این زیرساخت خیلی کارها میشه کرد. انواع و اقسام تحلیلها رو میشه با این زیرساخت انجام داد. همهی کارهایی که گوگل الان داره میکنه، از زیرساخت موتور جستجوش در اومده.
در ضمن این که یه موتور داخلی میتونه سرویسهایی ارائه بده که گوگل یا نمیتونه ارائه بده، یا میتونه و ارائه نمیده. مثلاً شما توی یوز جستجو کن «سپاهان»:
http://www.yooz.ir/?q=%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86خوب گوگل قطعاً میتونه بره سراغ جدول لیگ ایران و اطلاعاتش رو نمایش بده! اما این کارو نمیکنه چون براش اهمیتی نداره.
از چیزهایی هم که گوگل اصلاً نمیتونه ارائه بده، فعلاً چیزی نمیگم تا وقتی که توی یوز رونماییش کنیم! بالاخره ایده رو که نمیشه همینطوری لو داد!