انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: همکاری ایران و گوگل  (دفعات بازدید: 8159 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
پاسخ : همکاری ایران و گوگل
« پاسخ #15 : 13 فروردین 1394، 08:29 ب‌ظ »
اوه اوه ! شرط برای گرفتن سرویس از طرف کشوری که تحریم هست ؟ دست پیش ؟ استفاده از اطلاعات به نفع یوز 170 میلیاردی ؟ جریان چیه ؟  ;D

واقعا 170 میلیارد خرجش شده ؟

همون روز اول گندش درومد از یک اسکریپت نال شده استفاده کرده بودند

rabbit.yooz.ir/prabbit/

و بعد حذف کردند ! تا کی باید اینجوری باشه ؟ یک اسکریپت نال شده و 175 میلیارد تومن ؟

عجب ! و عجب ! چیزی نمیتونم بگم !

یوز از سکریپت ربیت استفاده میکنه که اون اسکریپت 8 موتور جستجو رو مورد بررسی قرار میده و مطالب رو لابه لای همیدگه میازاره تا کسی نفهمه از چه موتور هایی جستجو انجام شده هزینه اسکریپت 10 هزار دلار ماهیانه است

آقای Wilson، من واقعاً از اعتماد به نفس شما لذت می‌برم! می‌شه لطفاً link این اسکریپت خیالی که در ذهن خلاق خود ساخته‌اید رو برای ما هم بذارید استفاده کنیم؟!!!
:|
برای اطلاع دوستان: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=135939&p=1280598&viewfull=1#post1280598
احتمالاً دوستان با piwik آشنا هستند دیگه؟ و می‌دونن که هییییییییییییییییچ ربطی به «8 موتور جستجو رو مورد بررسی قرار میده و مطالب رو لابه لای همیدگه میازاره تا کسی نفهمه از چه موتور هایی جستجو انجام شده» نداره دیگه؟!

چرا اینقدر راحت تهمت می‌زنید؟

در ضمن برای موتور یوز ۱۷۰ میلیارد خرج نشده، ۷ میلیارد خرج شده:
http://www.khabaronline.ir/detail/400804
نقل‌قول
معاون برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات در مراسم رونمایی از موتور «یوز»، اعلام کرد که ساخت این جست‌وجوگر ایرانی تاکنون هزینه‌ای 7 میلیارد تومانی را برای این وزارت‌خانه داشته است.
که اگه یه حساب سرانگشتی بکنید، می‌بینید برای ۴ سال (که البته الان دیگه داره می‌شه ۵ سال) خیلی عدد زیادی نیست! فقط حقوق آدما رو حساب کنید می‌بینید عدد عجیبی نیست! حقوقای نجومی هم نمی‌دن!

من واقعاً منتظرم ببینم این آقای Wilson که انقدر راحت تهمت می‌زنه چه جوابی داره بده! منتظر لینک سایت اون اسکریپت هم هستم.

بیا برو عمویی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #16 : 13 فروردین 1394، 08:31 ب‌ظ »
چرا خرج نشه  ](*,) باید بیشتر هم خرج بشه باید حمایت دولتی باشه در ایران باید حمایت دولتی باشد اما برای همه همه منظورم خودم نیستم بلکه همه متخصصین کار بلد
برای این که پیش از این که قرار باشه برای کاری خرجی بشه، باید دید که اون کار قراره چه چیز جدیدی به ما اضافه کنه. الآن پرسش من اینه که با وجود چیزی مثل داک‌داک‌گو، ساخته شدن چیزی مثل یوز چه چیزی به جهان تکنولوژی اضافه کرد؟ اگه واقعاً دستاوردی داشته که قبل از این نداشتیم خیلی هم خوبه. ولی اگه دوباره چیزی که قبلاً بهترش هم بوده رو ارائه کرده یعنی اسراف و دورریختن پول!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sayyid

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
    • موتور جستجوی یوز
« پاسخ #17 : 13 فروردین 1394، 08:59 ب‌ظ »
بیا برو عمویی

بعله! متشکرم از جواب کامل شما! متشکرم از این که آدرس اون سایت مورد نظر رو گذاشتید!
خوب برادر من! بیا و آدرس سایتش رو بده دیگه! (اصلاً سایتش هیچی! یه دونه صفحه توی وب به من نشون بده که درباره‌ی «اسکریپت ربیت»!!! صحبت کرده باشه!)
چرا می‌پیچونی؟

برای این که پیش از این که قرار باشه برای کاری خرجی بشه، باید دید که اون کار قراره چه چیز جدیدی به ما اضافه کنه. الآن پرسش من اینه که با وجود چیزی مثل داک‌داک‌گو، ساخته شدن چیزی مثل یوز چه چیزی به جهان تکنولوژی اضافه کرد؟ اگه واقعاً دستاوردی داشته که قبل از این نداشتیم خیلی هم خوبه. ولی اگه دوباره چیزی که قبلاً بهترش هم بوده رو ارائه کرده یعنی اسراف و دورریختن پول!
ببینید دوست گرامی، قرار نیست موتور یوز در ابتدای کار شروع کنه و چیزی به دنیای تکنولوژی اضافه کنه! اول اجازه بدید به جایی که بقیه‌ی موتورهای جستجو در اون هستن برسیم، بعد انتظار داشته باشید که ازشون جلو بزنیم!
در ضمن موتور جستجو یه پروژه‌ی زیرساختی هست. فقط مسئله اون search bar که شما می‌بینید نیست! پشتش یه زیرساخت خوابیده. با این زیرساخت خیلی کارها می‌شه کرد. انواع و اقسام تحلیل‌ها رو می‌شه با این زیرساخت انجام داد. همه‌ی کارهایی که گوگل الان داره می‌کنه، از زیرساخت موتور جستجوش در اومده.
در ضمن این که یه موتور داخلی می‌تونه سرویس‌هایی ارائه بده که گوگل یا نمی‌تونه ارائه بده، یا می‌تونه و ارائه نمی‌ده. مثلاً شما توی یوز جستجو کن «سپاهان»:
http://www.yooz.ir/?q=%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86
خوب گوگل قطعاً می‌تونه بره سراغ جدول لیگ ایران و اطلاعاتش رو نمایش بده! اما این کارو نمی‌کنه چون براش اهمیتی نداره.
از چیزهایی هم که گوگل اصلاً نمی‌تونه ارائه بده، فعلاً چیزی نمی‌گم تا وقتی که توی یوز رونماییش کنیم! بالاخره ایده رو که نمی‌شه همینطوری لو داد! :)

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 13 فروردین 1394، 09:21 ب‌ظ »
بیا برو عمویی

بعله! متشکرم از جواب کامل شما! متشکرم از این که آدرس اون سایت مورد نظر رو گذاشتید!
خوب برادر من! بیا و آدرس سایتش رو بده دیگه! (اصلاً سایتش هیچی! یه دونه صفحه توی وب به من نشون بده که درباره‌ی «اسکریپت ربیت»!!! صحبت کرده باشه!)
چرا می‌پیچونی؟

ببینید دوست گرامی، قرار نیست موتور یوز در ابتدای کار شروع کنه و چیزی به دنیای تکنولوژی اضافه کنه! اول اجازه بدید به جایی که بقیه‌ی موتورهای جستجو در اون هستن برسیم، بعد انتظار داشته باشید که ازشون جلو بزنیم!
در ضمن موتور جستجو یه پروژه‌ی زیرساختی هست. فقط مسئله اون search bar که شما می‌بینید نیست! پشتش یه زیرساخت خوابیده. با این زیرساخت خیلی کارها می‌شه کرد. انواع و اقسام تحلیل‌ها رو می‌شه با این زیرساخت انجام داد. همه‌ی کارهایی که گوگل الان داره می‌کنه، از زیرساخت موتور جستجوش در اومده.
در ضمن این که یه موتور داخلی می‌تونه سرویس‌هایی ارائه بده که گوگل یا نمی‌تونه ارائه بده، یا می‌تونه و ارائه نمی‌ده. مثلاً شما توی یوز جستجو کن «سپاهان»:
http://www.yooz.ir/?q=%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86
خوب گوگل قطعاً می‌تونه بره سراغ جدول لیگ ایران و اطلاعاتش رو نمایش بده! اما این کارو نمی‌کنه چون براش اهمیتی نداره.
از چیزهایی هم که گوگل اصلاً نمی‌تونه ارائه بده، فعلاً چیزی نمی‌گم تا وقتی که توی یوز رونماییش کنیم! بالاخره ایده رو که نمی‌شه همینطوری لو داد! :)

جواب داشتم براتون ولی ادب رو رعایت کردم من شمارو میشناسم

بدلیل مشکلی که بتازگی ممکن هست دچارش بشید خودتون دارید اینترنت رو دگرگون میکنید و جو سازی میکنید

و من مطمئن هستم اخر اخر این پول رو به دولت ایران برمیگردونید چون خیلی خیلی داره داستان میشه

آفلاین sayyid

• Newbie
  • *
    • موتور جستجوی یوز
« پاسخ #19 : 13 فروردین 1394، 09:44 ب‌ظ »

بدلیل مشکلی که بتازگی ممکن هست دچارش بشید خودتون دارید اینترنت رو دگرگون میکنید و جو سازی میکنید

و من مطمئن هستم اخر اخر این پول رو به دولت ایران برمیگردونید چون خیلی خیلی داره داستان میشه

:))
واقعاً بامزه هستید!
آخه من سؤال سختی نپرسیدم که انقده می‌پیچونیدش!
سؤال این بود:
آدرس سایت این اسکریپت «ربیت» که ازش نام بردید چیه؟ می‌شه یه صفحه که درباره‌اش مطلب نوشته باشه معرفی کنید؟ نکنه محرمانه هست؟!!!

اون جملات آخر هم که خیلی خنده بود!

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 13 فروردین 1394، 10:55 ب‌ظ »

:))
واقعاً بامزه هستید!
آخه من سؤال سختی نپرسیدم که انقده می‌پیچونیدش!
سؤال این بود:
آدرس سایت این اسکریپت «ربیت» که ازش نام بردید چیه؟ می‌شه یه صفحه که درباره‌اش مطلب نوشته باشه معرفی کنید؟ نکنه محرمانه هست؟!!!

اون جملات آخر هم که خیلی خنده بود!

فعلا شما با اون ماشین میلیاردی که خریدی برو تو شهر دور دور کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #21 : 13 فروردین 1394، 11:04 ب‌ظ »
دقیقاً صحبت همینه که خب تا این‌جای کار رو که بقیه هم رفتن،به جای هزینه برای این که دوباره به همین‌جا رسید، از دست‌آوردهای بقیه استفاده بشه که اون هزینه برای جلوتر بردنش استفاده بشه.

الآن دارید اعتراف می‌کنید که این موتور جست‌وجو هم در حال جاسوسی هست؟ خب چرا من باید به جای داک‌داک‌گو از چیزی استفاده کنم که ازم جاسوسی می‌کنه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sayyid

• Newbie
  • *
    • موتور جستجوی یوز
« پاسخ #22 : 14 فروردین 1394، 12:17 ق‌ظ »
فعلا شما با اون ماشین میلیاردی که خریدی برو تو شهر دور دور کن
خوب می‌بینیم که دوستمون داره طفره می‌ره و جواب سؤال ساده‌ی من رو نمی‌ده! چرا؟ مشخصه! چون یه چیزی از خودش در اورده گفته، نمی‌دونه چطوری ازش دفاع کنه! البته که بهترین دفاع حمله هست، در نتیجه الان داره به من حمله می‌کنه! :)

دقیقاً صحبت همینه که خب تا این‌جای کار رو که بقیه هم رفتن،به جای هزینه برای این که دوباره به همین‌جا رسید، از دست‌آوردهای بقیه استفاده بشه که اون هزینه برای جلوتر بردنش استفاده بشه.
خوب دوست عزیز ما هم داریم از دست‌آوردهای بقیه استفاده می‌کنیم! گوگل که نمیاد دستاوردهاش رو در اختیار همه بذاره! ما مجبوریم از روی حرف‌ها و مقالاتی که منتشر می‌کنن، خودمون رو بهشون برسونیم که تا حدی موفق شدیم به یه جاهایی برسیم. البته خیلی حرف گنده‌ایه که بخوام بگم تونستیم تکنولوژی سرچ گوگل رو به چنگ بیاریم! ما تونستیم تا جاهای خوبی جلو بریم. ولی خیلی راه مونده!

الآن دارید اعتراف می‌کنید که این موتور جست‌وجو هم در حال جاسوسی هست؟ خب چرا من باید به جای داک‌داک‌گو از چیزی استفاده کنم که ازم جاسوسی می‌کنه؟
:)
من نگفتم ما هم مثل گوگل جاسوسی می‌کنیم! البته توجه کنید! گوگل رسماً جاسوسی نمی‌کنه، و در یک لوای خیلی قشنگ و شیک می‌گه دارم از اطلاعاتت استفاده می‌کنم که به خودت سرویس بهتری ارائه بدم. و واقعاً هم این کار رو می‌کنه! مشکل اینه که کنارش خیلی کارهای دیگه هم می‌کنه!
فعلاً که موتور یوز هیچ اطلاعاتی از کاربراش نداره (اصلاً امکان لاگین کردن توش وجود نداره!). تا وقتی هم که personalized search نداشته باشه، کلاً خبری از اطلاعات کاربر نیست!
ما بنامون بر تحلیل داده‌ها به صورت anonymous هست. حالا این که چطوری باید اعتماد رو به وجود بیاریم، خدا می‌دونه!

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 14 فروردین 1394، 12:35 ق‌ظ »
بابا از جون این فروم ها چی میخوای ؟

یه سایت ساختی پولتو گرفتی دیگه بسه بابا اه نمیخواد از سایتت دفاع کنی جوابتو اون روز پیش ممد علی دادم دیگه من با تو بحثی ندارم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #24 : 14 فروردین 1394، 03:19 ق‌ظ »
ما بنامون بر تحلیل داده‌ها به صورت anonymous هست. حالا این که چطوری باید اعتماد رو به وجود بیاریم، خدا می‌دونه!
راهش که خیلی ساده‌است. یه حساب در جایی مثل گیت‌هاب باز می‌کنید و کد مبدأ تمام پروژه‌هاتون رو با یک پروانه‌ی آزاد مثل GPLv3 داخلش قرار می‌دید. این‌جوری علاوه بر اطمینانی که پس از بررسی کدهاتون به وجود می‌اد، هم به پیشرفت علم کمک کردید، هم جلوی هدر رفتن بی‌نهایت پول رو در آینده خواهید گرفت، هم دنیا از شما سپاسگزار خواهد بود.

آفلاین sayyid

• Newbie
  • *
    • موتور جستجوی یوز
« پاسخ #25 : 14 فروردین 1394، 06:55 ق‌ظ »
بابا از جون این فروم ها چی میخوای ؟

یه سایت ساختی پولتو گرفتی دیگه بسه بابا اه نمیخواد از سایتت دفاع کنی جوابتو اون روز پیش ممد علی دادم دیگه من با تو بحثی ندارم

:)
من یه سؤال پرسیدم و گفتم تهمت نزن! باز می‌پیچونی!
منم بحثی با جنابعالی نکردم، فقط گفتم آدرس سایت اون اسکریپت رو بده!

راهش که خیلی ساده‌است. یه حساب در جایی مثل گیت‌هاب باز می‌کنید و کد مبدأ تمام پروژه‌هاتون رو با یک پروانه‌ی آزاد مثل GPLv3 داخلش قرار می‌دید. این‌جوری علاوه بر اطمینانی که پس از بررسی کدهاتون به وجود می‌اد، هم به پیشرفت علم کمک کردید، هم جلوی هدر رفتن بی‌نهایت پول رو در آینده خواهید گرفت، هم دنیا از شما سپاسگزار خواهد بود.
ببخشید شما که به داک‌داک‌گو اعتماد دارید، از همین راه بهش اعتماد کردید؟ کدش متن‌باز هست؟
بعد هم لطفاً یه بررسی کنید ببینید یه شرکتی مثل گوگل چقدر به پیشرفت علم کمک کرده، بقیه که به روشی که شما می‌گید عمل کردن چقدر کمک کردن! تنها راه پیشبرد علم این نیست که حتماً کدت رو توی گیت‌هاب بذاری!

آفلاین عمو عرفان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
« پاسخ #26 : 14 فروردین 1394، 09:48 ق‌ظ »
با سلام ببخشید در بحث متخصصان خودمو قاطی میکنم، ولی منم با گفته جناب دانیال بهزادی موافقم.
با توجه به شرایط و موقعیت شما بهترین روش اعتماد سازی OS هست، که در صورت جلب نظر دوستان حمایت های معنوی خوبی پیدا خواهید کرد.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #27 : 14 فروردین 1394، 10:22 ق‌ظ »
این حرف دانیال رو باید با اب‌طلا نوشت...

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #28 : 19 فروردین 1394، 05:51 ب‌ظ »
سلام. دستتون درد نکنه که بحث خوبی را دارید می‌چرخونید.
اعتراض منم در نظر بگیرید:

اگه داک‌داک‌گو خوب بود و گوگل بد (به معنای فنی و امنیتی) این همه مدت توی انجمن از گوگل استفاده نمی‌شد. سخته که داک‌داک‌گو بیاد بجای گوگل؟

منبع: در بخش جستجوی بالای انجمن عبارتی بنویسید و اینتر کنید!
نکته: امکان تغییر وجود داره، پس به تاریخ ارسال من نگاه کنید (در صورت حفظ حقوق)!

ممنون
:) :)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
« پاسخ #29 : 19 فروردین 1394، 07:41 ب‌ظ »
اگه داک‌داک‌گو خوب بود و گوگل بد (به معنای فنی و امنیتی) این همه مدت توی انجمن از گوگل استفاده نمی‌شد.
ایده خوبی هست :) تغییر اون رو بررسی می‌کنیم.