انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با آیکن فایل های متنی Html و باز کردن فایل های Maff  (دفعات بازدید: 2260 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سینوسی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
سلام دوستان
همونطور که میدونید Ubuntu فایلهای Html رو با آیکن فایل متنی نشون میده، و در گذشته نه چندان دور میشد این مشکل رو با فلاکت با Assogiate حل کرد. اما متاسفانه الان دیگه توسعه داده نمیشه.

قسمت دوم سوال هم این است که فایرفاکس یک افزونه خوب داره به نام Mozilla Archive Format و این افزونه صفحات رو داخل فایل زیپی با پسوند Maff ذخیره میکنه و به علت یک باگ در لینوکس با پسوند html.maff ، و متاسفانه لینوکس این MimeType رو با File Archiver باز میکنه نه Firefox.

حالا ممنون میشم اگر کسی میتونه، کمک کنه مشکل آیکن و بازشدن این دو پسوند رو حل کنم.

پی نوشت:
مستندات Mime Type رو خوندم، اما نتونستم راه به جایی ببرم.
طوطی ها برای آزادی خود را به مردن میزنند
ما به نفهمی

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام.
من که واضح متوجه نشدم چی گفتی. ولی؟
1) میزکار KDE پسوند html رو دقیقا با آیکن html نشون میده و با باز کردن اون فایل هم، مرورگر بازش می کنه.
2) شما اون پسوند رو تنظیم کن که با فایرفاکس باز بشه مثلا. خب هر وخ بازش کنی با فایرفاکس باز میشه دیگه  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین سینوسی

• Full Member
  • *
عزیز اکثر میزکارهایی که من باهاش کار کردم مثل Gnome Cinnamon Unity XFCE فایلهای Html را با ایکن معمول فایلهای متنی نشون میدن.

در باب Maff هم چون به صورت Zip شناخته میشه، نمیشه با Default Association اون رو به فایرفاکس تغییر داد.تازه بعضی راه حل ها هم که وجود دارند، باعث میشن با دوبل کلیک روی فایلهای Maff،فایرفاکس باز بشه اما به جای باز شدن صفحه دیالوگ دانلود باز بشه
ما به نفهمی

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
عزیز اکثر میزکارهایی که من باهاش کار کردم مثل Gnome Cinnamon Unity XFCE فایلهای Html را با ایکن معمول فایلهای متنی نشون میدن.

در باب Maff هم چون به صورت Zip شناخته میشه، نمیشه با Default Association اون رو به فایرفاکس تغییر داد.تازه بعضی راه حل ها هم که وجود دارند، باعث میشن با دوبل کلیک روی فایلهای Maff،فایرفاکس باز بشه اما به جای باز شدن صفحه دیالوگ دانلود باز بشه

این KDE

نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
این هم اوبونتو
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سینوسی

• Full Member
  • *
والا برای من که دقیقا عین با آیکون فایلهای Text نشون میده.
هم در این نسخه همه نسخه های قبلی (۱۲.۰۴ با میزهای متفاوت)

سرکسی کلاه که نمیخوام بگذارم،لطفا راهنمایی بفرمایید. در مورد هر دو سوال؟
 :)
« آخرین ویرایش: 26 فروردین 1394، 01:50 ق‌ظ توسط سینوسی »
ما به نفهمی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب اینی که گذاشتی درسته که! فقط آیکونش فرق داره با برای من. از یه ست آیکون دیگه استفاده کنی درست می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سینوسی

• Full Member
  • *
ممنون اقا دانیال جواب سوال اولم رو گرفتم
 راجع به سوال دوم هم اگر امکانش هست یه توضیح بدید؟
اینکه چجوری Maff رو از MimeType زیپ خارج کنم،چون الان حتی وقتی میزنم که به صورت Default با فایرفاکس باز کنه،صفحه ای باز نمیشه فقط خود فایرفاکس باز میشه.

این هم آدرس صفحاتی که مطالعه کردم:
http://askubuntu.com/questions/578961/how-can-i-associate-maff-file-format-with-firefoxhttp://askubuntu.com/questions/226607/associating-files-with-same-mime-but-different-file-extensions-to-differentt-app/226616#226616
http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=12505072#2البته این آخری به نظر میرسه کار کنه، اما متاسفانه Assogiate دیگه موجود نیست :'( :'(
« آخرین ویرایش: 26 فروردین 1394، 04:52 ب‌ظ توسط سینوسی »
ما به نفهمی