انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل بعد از ارتقا به کوبونتو 9.10 با دیسک آلترنیت  (دفعات بازدید: 2892 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
  • I`m Linux
سلام
دسیک آلترنیت را از نت دانلود و روی سی دی رایت کردم و داخل لبتاب گذاشتم با استفاده از دستور آپگرید را انجام دادم
لبتابم را که ریستارت کردم و دیسک را در آوردم بعد به ترتیب مسائل پایین نشون داده شد :
Boot from (hd0,0) ex4 .....
starting up...
نوار آبی که میره و میاد
نوار آبی که پر میشه
بعد دوباره
starting up...

ubuntu 9.10 User tty1
user login:

یوزرنیم و پس را که وارد میکنم میره تو خط فرمان .
alt+ctr+f7 را هم که میزنم صفحه کلا سیاه میشه

نمی فهمم مشکل از کجاست
بروزرسانی را کامل انجام دادم . هرجا خواست فایل ریپلیس کنه اجازه دادم ، پکیج های قبلی را هم که ریمو زدم
مشکل از کجاست ؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
شاید باید فایل تنظیمات KDE قبلی پاک شه و با موارد مربوط به نسخه جدید قاتی کرده باث بررسی بشه

اگه به چنین کاری مایلی همون کلیدهای کنترل و الت و اف ۱ بزن سپس

sudo /etc/init.d/kdm stop

sudo rm -r ~/.kde && sudo reboot

اینجوری بعده ریستارت یه فایل تنظیمات تازه درست میشه برای کی دی ای و نرم افزارهای جدیدت ولی تنظیمات قبلی هم میپره !!

در ضمن امضات خیلی زیباست  ;)

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • I`m Linux
شاید باید فایل تنظیمات KDE قبلی پاک شه و با موارد مربوط به نسخه جدید قاتی کرده باث بررسی بشه

اگه به چنین کاری مایلی همون کلیدهای کنترل و الت و اف ۱ بزن سپس

sudo /etc/init.d/kdm stop

sudo rm -r ~/.kde && sudo reboot

اینجوری بعده ریستارت یه فایل تنظیمات تازه درست میشه برای کی دی ای و نرم افزارهای جدیدت ولی تنظیمات قبلی هم میپره !!

در ضمن امضات خیلی زیباست  ;)

اتفاقی نیفتاد
همون آش و همون کاسه

ممنون بابت حسن نظرت

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
این مشکل برای من هم به وجود اومد موقع اپدیت !

کارت گرافیکت چیه ؟
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • I`m Linux
این مشکل برای من هم به وجود اومد موقع اپدیت !

کارت گرافیکت چیه ؟

اینه :

nVidia Gforce 7300 128MB VRAM up to 512 Turbo Cache

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
درایور کارت گرافیکتون رو طبق این راهنما دوباره نصب کنید ...

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • I`m Linux
ممنون حسین جان
1- با نصب گرافیک شماره 173 مشکلم حل شد الان که میرم تو هاروار درایور شماره های 180 و 185 هم موجوده که وقتی اکتیو میکنم مشکل زیر پیش میاد :

SystemError: installArchives() failed
2- دیگر این که وقتی سایت های فارسی را با فایرفاکس باز میکنم اینطور نشون میده :

3- مشکل دیگر این که رفتم دیسک آلترنیت را دانلود کردم که آپگرید اطمینانی انجام بشه و لازم نباشه دوباره حجم دانلود کنم الان می بینم Kpackagekit میگه شما نیاز به آپدیت 250 مورد هستید . آخه این یعنی ستم ! اصلن مگه قرار نبود جای این کاپکیجکیت با یه نرم افزار دیگه عوض بشه ؟

4- الان باید اینها را از سورس لیست حذف کنم ؟ اصن چی هستن ؟

4- الان روی سیستمم دوتا فایرفاکس دارم . یکی شیرتکوکو و دیگری فایرفاکس . که فایرفاکس هم باز نمیشه همش کرش میکنه
« آخرین ویرایش: 11 آبان 1388، 03:28 ب‌ظ توسط Jaunty »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
در مورد فایرفاکس فونتها نصب نیست در مورد مخازن هم بله طبیعتا باید کل لیست مخازن خودتونو تغییر بدید به ۹.۱۰ در مورد کر شها و اشکالات بیش از حد و اینگونه موارد در خانواداه اوبونتو هم که ...  :-X

بعبارتی :

2009-11-03: Mandriva Linux 2010

2009-11-12: openSUSE 11.2

« آخرین ویرایش: 11 آبان 1388، 04:07 ب‌ظ توسط Freeman ( حسن حبیبی ) »

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
- چرا درایور 173 رو نصب کردید ؟؟ اگر از طریق این صفحه مدل کارت گرافیکتون رو انتخاب کنید به این صفحه میرسید ! شما باید درایور 190.42 رو نصب کنید که خیلی از 173 بهتره ...

- در مورد مشکل سایت های فارسی هم باید فونت های فارسی رو نصب کنید که بارها در انجمن توضیح داده شده.

- در مورد سوال سوم به همین برنامه ای که در عکس نشون دادید برید و در صفحه ی updates دقت کنید که فقط دو مورد اول فعال باشه ...

- در مورد سوال چهارم هم فکر کنم بهتر باشه , مخازنی رو که با نام disabled on upgrade to karmic مشخص شده پاک کنید.

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • I`m Linux
حسین جالبه در مورد فونت ها سرچ کردم تو فاروم به همین تاپیک رسیدم  ;D

از طریق شبه راهنما و دستور فونت ها را نصب کردم

sudo apt-get install ttf-farsiweb ttf-freefarsi

ولی باز همون آشه و همون کاسه.در مورد فونت های فاروم مشکلی ندارم ولی اون تصویر که برات گذاشتم . در اون سایت ها هنوز مشکل هست  . فکر میکنم فونت تاهوما باشه
ضمنان نمیخوام فونت های مایکروسافت را نصب کنم . باهمین فونت دیفالت اوبونتو خیلی حال میکنم ولی نمی دونم چرا برخی صفحات اینطور دیده میشن
ویرایش : در کانکرو مشکلی نیست فقط در فایرفاکس این مشکل را دارم
« آخرین ویرایش: 11 آبان 1388، 09:43 ب‌ظ توسط Jaunty »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
خب بد سرچ کردی  ;) یه ترمینال وا کن و بزن

mkdir .fonts

حالا تو دلفین تو همون پوشه خونگی که هستی کلیدهای ALT + . رو بزن دقت کن + هم بزنی سه کلید همزمان حالا برو به اون پوشه .fonts که الان ساختی

و فونتهایی مثل Tahoma و tims و ... رو از جایی تهیه کن و توش بریز

تو کوبونتو شاید یکبار لوگ اوت و لوگ این کردن برای اعمال فونتها نیاز بشه حالا تو از تموم فونتهایی که تو اون پوشه کپی کردی تو همه نرم افزارها بهره مند شدی !!!

موفق باشی

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • I`m Linux
خب بد سرچ کردی  ;) یه ترمینال وا کن و بزن

mkdir .fonts

حالا تو دلفین تو همون پوشه خونگی که هستی کلیدهای ALT + . رو بزن دقت کن + هم بزنی سه کلید همزمان حالا برو به اون پوشه .fonts که الان ساختی

و فونتهایی مثل Tahoma و tims و ... رو از جایی تهیه کن و توش بریز

تو کوبونتو شاید یکبار لوگ اوت و لوگ این کردن برای اعمال فونتها نیاز بشه حالا تو از تموم فونتهایی که تو اون پوشه کپی کردی تو همه نرم افزارها بهره مند شدی !!!

موفق باشی
حسن جان من نمیخوام فونت های مایکروسافت ونصب کنم . مشکل اینجاس که فقط در فایرفاکس فونت ها اینطور دیده میشه !

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
دیگه خب متاسفانه سایتها همش از این دو سه تا فونت استفاده میکنند فقط هم اون فایرفاکس با دیدن اصل فونته اروم میشه نه مثلا با نصب اون پکیجها  :(

ولی میتونی کاری بسیار جالب بکنی یه سری دوستان کاربر Mac OS مثل اقا بهنام و علی اقا رستگار مدتهاست روی انواع فونت فارسی برای وب و میز کار کار کردند تا جایگزینی مناسب رو برای فونتهای مایکروسافت طراحی کنند :)

به این صفحه برو و فونتهای دلخواهتو دریافت و تو همون پوشه که در بالا ساختیم کپی کن .

موفق باشی