انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: برداشتن passwordدر هارد اکسترنال western digital my possport 500gb  (دفعات بازدید: 6877 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin.farah

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوستان....من یه دونه هاردwd external 500GBدارم....که دیگه رمز عبور من رو قبول نمیکنه.....سایت wd هم میگه که تنها راهش اینه که هاردم رو فرمت کنم.....ولی نمیتونم فرمتش کنم چون تمام زندگیم توی هاردم هست......تمامه اینترنت هم زیرو رو کردم....تنها راهی که هست اینه که از لینوکس واسه برداشتن بسوورد استفاده کنم.....اینم یکی از لینکایه کمکی http://kb.toderu.ro/?p=276 هست ولی من اصلا بلد نیستم از لینوکس استفاده کنم/////////
کسی هست که بتونه من رو کمک کنه بدون اینکه بخوام هاردم رو فرمت کنم...................... :oops: :oops: :oops: :oops:

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
یه سی.دی لایو اوبونتو بذار تو سیستم و کاری کن که سیستم از رو CD بوت بشه
بعد از بالا اومدن باید خود اوبونتو بتونه هاردتو mount کنه.رو دسکتاپ آیکنش دیده میشه
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1390، 03:29 ب‌ظ توسط Midgårdsormen »

آفلاین Rasivell

• Full Member
  • *
  • ارسال: 169
سلام دوست من ، من اين هارد رو دارم .. برنامه پسورد گذاري روي اين هار فقط براي دو سيستم عامل وجود داره كه كي ويندوزه و دومي مكينتاش و اصلا براي لينوكس نرم افزار نداره كه بشه روي هارد رمز گذاشت.. پس نتيجه ميگيريم كه شما توي ويندوز ، روي اين هار رمز گذاشتي و مسلمه كه توي لينوكس جواب نخواهد داد.. فقط كافي توي يه كامپيوتر كه ويندوز روش هست نرف افزار اون هاردت رو نصب كني و بري رمزش رو برداري تا ديگه ازت براي استفاده از اطلاعاتش رمز نخواد و بري توي لينوكس حالشو ببيري... تنها ايراد اين هارد ها اينه كه اين نزم افزار كه هنگام خريد توي هخود هار هستش و براي رمز گذاشتن و برداشتنه ، براي سيسيتم عامل لينوكس كارساز نيست و بايد توي اين سيسيتم عامل بي خيال رمز بشي..

اميد وارم كه تونسته باشم كمكي بكنم

آفلاین rahmani

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
سلام دوستان....من یه دونه هاردwd external 500GBدارم....که دیگه رمز عبور من رو قبول نمیکنه.....سایت wd هم میگه که تنها راهش اینه که هاردم رو فرمت کنم.....ولی نمیتونم فرمتش کنم چون تمام زندگیم توی هاردم هست......تمامه اینترنت هم زیرو رو کردم....تنها راهی که هست اینه که از لینوکس واسه برداشتن بسوورد استفاده کنم.....اینم یکی از لینکایه کمکی http://kb.toderu.ro/?p=276 هست ولی من اصلا بلد نیستم از لینوکس استفاده کنم/////////
کسی هست که بتونه من رو کمک کنه بدون اینکه بخوام هاردم رو فرمت کنم...................... :oops: :oops: :oops: :oops:
سلام خسته نباشید من مشکلی مانند مشکل شما دارم چکار کردید؟
راهنمایی های سایت بالا را وارد کردم اما حل نشد
سپاسگزارم
اگر در صحنه حق و باطل زمان خويش نيستي، هر جا كه خواهي باش....
 دكتر علي شزيعتي مزيناني