انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب نسخه ۹.۱۰ و دی وی دی رام اکسترنال  (دفعات بازدید: 6068 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
سلام من یک عدد سی دی و دی وی دی اوبونتو ۹.۱۰ را از linuxshop.ir خریدم

بار اول که در لب تاپ ام مدل dell xps 1530 است گذاشتم و image , md5sum گرفتم مشکلی نداشتم.

اما بعد از اون برای نصب سی دی را که میزارم برای بوت بعد از اینکه می زنم live بیاد

I/O error میده و بعد ام reboot

برای دی وی دی هم میره تا جایی که چند تا خطا در خواندن چند فایل میده ولی میاره بالا .

در md5sum  هم دقیقا خطا میده که نمیتونه چند فایل را بخواند.

من دو تا کار انجام دادم image اوبونتو را از سایت دانلود کردم و هم با لب تاپ هم با یک سیستم که درخانه دارم رایت کردم و جالب این بود که آن سی دی که با خود لب تاپ رایت شده همین مشکلات هست ولی با آن سی دی که با سیستم رایت شده نه فقط در هنگام خواندن برای بالا آمدن از روی سی دی بصورت live همان چند تا خطا در خواندن را میده ولی بالا میاد

من همه این سی دی ها و دی وی دی ها رو روی سیستم خودم چک کردم همه سالم اند و روی لب تاپ اینا مشکل دارند

- آیا کسی مشکل مشابه داره ؟

- به نظرتون dvd - rom لب تاپ من ضعیف شده ؟

-راه حل چیه چون در نصب سیستم عامل skip file ‌خیلی بد هست و نمیشه بهش اعتماد کرد.

اما قسمت دوم سوالم من به ذهنم رسید که مشکل فقط با اوبونتو است و تعویض dvd-rom لب تاپ کاری خوبی نیست و برم و یک dvd-writer اکسترنال بخرم اما
- آیا در هنگام بوت لب تاپ آن را میشناسه که بشه باهاش سیستم عامل نصب کرد ؟
- آیا اوبونتو دو تا dvd -rom را که یکی external هست را براحتی لود می کنه یا خیر؟

ممنون میشم که به سوالاتم با دقت جواب بدید

یا علی. ::)

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
    • پایگاه شخصی علی رجبی
کسی نیست؟ ;)

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
با این تفاسیر که گفتین مشکل از درایو لپ تاپ تون هست. اگر فلش مموری دارید و لپ‌تاپ هم بوت کردن از روی دیسک usb را پشتیبانی‌ می‌کنه میتونید با بوت کردن سیستم خونه از روی سی‌دی وارد نسخهٔ لایو بشید و برید به قسمت زیر:

اونجا می‌شه راحت یه نسخهٔ بوتبل اوبونتو را روی فلش ریخت و از اون برای نصب اوبونتو روی لپ‌تاپ استفاده کنید.
System->Administration-> USB Start-up Disk Creator
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
    • پایگاه شخصی علی رجبی
 :D
ممنون راه حل خوبیه ولی راه منطقی نیست و همیشگی نیست. بالاخره نمیشه برای هر بار نصب من برم از روی یک سیستم دیگه روی فلش بسازم بیارم نصب کنم . بهتره برم یک dvd-writer- external بگیرم.

لطفا به سوال اخر من هم جواب بدید من نرم دی وی دی رایتر اکسترنال بخرم نشناسه اوبونتو  ???؟؟؟؟
« آخرین ویرایش: 17 آبان 1388، 12:22 ق‌ظ توسط رجبی »

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
تقریبا 1 ماه پیش وقتی نسخه بتا کارمیک اومد دانلودش کردم بعد از گذاشتن CD به منم I/O Error داد. پارسیکس 3 نهایی هم همینطوری میشه. ولی از موقعی که کارمیک نهایی اومد دیگه این مشکل رو نداشت. احتمال میدم این مشکل از کرنل لینوکس باشه نه از اوبونتو یا درایو dvd-rom. نسخه های قدیمی تر که کرنل قدیمی تر دارن تست کن ببین مشکلت حل میشه یا نه
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
    • پایگاه شخصی علی رجبی
سلام بله در نسخه های قبلی هیچ مشکلی ندارم.

ولی خوب با همین نسخه ام در سیستم خانه هیچ مشکلی ندارم.

:oops: من میخوام برم dvd-rom - external بخرم چرا کسی جواب سوال من را نمیده ؟

راستی یک سوال دیگه من الان ۹.۰۴ دارم روی سیستم میتوانم از طریق USB strartup creator با image اوبونتو ۹.۱۰ بریزم روی فلش آیا نصب از روی فلش خوبه و امن هست یا از روی سی دی بهتره ؟(البته این سوال می دانم که ربطی به این تاپیک نداشت ولی دیدم از روی فلش میشه سریع نصب و راه اندازی کرد سیستم هایی که تعداد برای نصب بالا باشه بهتره نظر شما در مورد این کار چیه ؟)

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
در مورد سوال دومتون هیچ مشکلی نیست. همانطور که گفتید مزیتش هم سرعت بیشترش نسبت به درایوهای نوریه.

در مورد مشکل اصلی هم با توجه به پست iCEAGE که گفتن می تونه از کرنل باشه، من پیشنهاد می کنم سعی کنید با خود لپ تاپ از دیسکها ایمیج بگیرید اگر اروری در هنگام ایمیج گرفتن ندیدید بهتره کمی بیشتر بررسی کنید. مثلا امتحان کردن نسخه های قبلی اوبونتو.

در ضمن در مورد ساختن usb drive بوتیبل برای نصب اوبونتو. چون گفتید عاقلانه نیست که هر دفعه با یه سیستم دیگه دیسک بوتیبل بسازید خواستم بگم راهی هم برای انجام این کار تحت ویندوز هم هست. یعنی اگر روی لپ تاپتون ویندوز دارید می تونید این کار را توی ویندوز و با استفاده از ایمیج CD اوبونتو هم انجام بدید. اینجا توضیح داده: http://www.pendrivelinux.com/create-a-ubuntu-9-10-live-usb-in-windows/

یه پیشنهاد دیگه هم دارم براتون و اون هم این که اگر به این نتیجه رسیدید که یه دی وی دی رایتر اکسترنال بخرید پیشنهاد می کنم به جاش رایتر خود لپ تاپ را عوض کنید. هم فکر می کنم هزینه اش کمتر باشه هم دست و پا گیری داریو اکسترنال اضافی را نداره.
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم