انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: به‌روز رسانی یا نصب نسخه‌ی جدید؟!!  (دفعات بازدید: 19445 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sct

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167
پاسخ به: به‌روز رسانی یا نصب نسخه‌ی جدید؟!!
« پاسخ #30 : 29 فروردین 1388، 04:52 ب‌ظ »
سلام دوستان
من اوبونتو ۸.۰۴ رو به ۸.۱۰ میخواستم upgrade کنم .
۴ روز پیش از ۱۲۰۰ بسته ۱۰۰۰ تا اومد ولی کامپیوتر رو خاموش کردم تا امروز که اومدم ادامه به روزرسانی رو انجام بدم که بعد از صفحه upgrading ubuntu to version 8.10 شروع قسمت getting new packages با پیغام زیر روبرو شدم که بعد این پیغام صفحه به روز رسانی به کلی بسته شد . حالا چه کنم ؟
Error authenticating some packages

It was not possible to authenticate some packages. This may be a transient network problem. You may want to try again later. See below for a list of unauthenticated packages.

acpi-support
alsa-utils
apparmor
...

آفلاین sct

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167
« پاسخ #31 : 29 فروردین 1388، 11:12 ب‌ظ »
مشکلم پس از به روز کردن بسته های ۸.۰۴ حل شد

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #32 : 06 خرداد 1388، 10:35 ق‌ظ »
با سلام خدمت اساتید،
یه سوال داشتم. می خواستم بدونم کسی تجربه ی آپدیت از ۸.۱۰ به ۹٫۰۴ رو داره؟ من به هیچ وجه دسترسی به اینترنت ندارم! (!) و بسته هایی که دانلود کردم رو هم لازم دارم و الان هم هیچ مشکلی ندارم. فقط از حس کنجکاوی می خوام بروزرسانی کنم. اگر هیچ مشکلی پیش نمیاد بگید من هم بروز رسانی کنم وگرنه بزارم تا سال بعد که اینترنت دار میشم! :(
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #33 : 11 خرداد 1388، 12:39 ب‌ظ »
اساتید یه سوال،
راهی نیست که بشه با سی دی زنده آپدیت کرد؟
ممنون...
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #34 : 11 خرداد 1388، 01:47 ب‌ظ »
اساتید یه سوال،
راهی نیست که بشه با سی دی زنده آپدیت کرد؟
ممنون...
با دیسک لایو نه ولی با دیسک الترنیت و یا دی وی دی چرا میشه اینم لینک اخرین نسخه اوبنتو 32 بیتی الترنیت

ubuntu-9.04-alternate-i386

موفق باشی

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
« پاسخ #35 : 11 خرداد 1388، 07:53 ب‌ظ »
ممنون...
آخه من آلترنیت هم اینجا گیرم نمیاد... خوب بی خیال... ما که با همین بزبزیمون مشکل خاصی نداریم.
پس فعلاً بیخیال آپدیت تا 10.10 :D
باز هم ممنون از پاسخ
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
« پاسخ #36 : 02 تیر 1388، 10:30 ق‌ظ »
دوستان من یه 8.10 Alternate CD دانلود کردم ولی اوبونتوی من 7.10 هست و الان آپگرید نمیشه چه کنم الان؟ ???
روش آپگرد کردنتو بنویس

موفق باشی
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257

آفلاین AmiNimA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
    • لینوکس و من
« پاسخ #37 : 14 تیر 1388، 12:12 ق‌ظ »
سلام علیکم. یه چند تا سوال بی زحمت:

۱- alternate cd نسخه 9.04 آیا اگه رایتش کنیم، به صورت یه توزیع لایو بالا میاد؟! و آیا میشه از این CD روی کامپیوتری که اصلا اوبونتو یا لینوکس روش نیست نصب کرد؟!

۲- آپدیت کردن از طریق این alternate یا اصلا آپدیت کردن به نسخه 9.04 بهتره یا این که مستقیما خودشو fresh install کنیم؟
توجه اینکه: من آپدیت کردم و فرمت درایو رو هم به ext4 تبدیل کردم، ولی اون سرعت خارق العاده که بعضی ها میگن اصلا محسوس نیست. جایی نوشته بود که با تغییر فرمت به ext4 فایل های قدیمی که ساخته شده بودند به همون صورت میمونن و فقط فایل های جدید یا over write شده به صورت ext4 پیکر بندی میشن. آیا توی fresh install شما فرق محسوسی رو احساس می کنید؟! اگه من احساس نمی کنم الآن، به خاطر این نیست که فرمت درایوم از اول ext4 نبوده؟!! بر فرض که این فرضیه درست باشه، پس باید انتظار داشت که سرعت سیستم عامل به مرور زمان بیشتر بشه دیگه؟ چون هر چی میگذره فایل ها هی روی هم over write میشن و هی جدید میشن...

ممنون.
یک وبلاگ نیمه گروهی: http://linuxvaman.ir
شما هم باشید خوشحال میشیم.

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #38 : 14 تیر 1388، 01:18 ق‌ظ »
سلام علیکم. یه چند تا سوال بی زحمت:

۱- alternate cd نسخه 9.04 آیا اگه رایتش کنیم، به صورت یه توزیع لایو بالا میاد؟! و آیا میشه از این CD روی کامپیوتری که اصلا اوبونتو یا لینوکس روش نیست نصب کرد؟!

۲- آپدیت کردن از طریق این alternate یا اصلا آپدیت کردن به نسخه 9.04 بهتره یا این که مستقیما خودشو fresh install کنیم؟
توجه اینکه: من آپدیت کردم و فرمت درایو رو هم به ext4 تبدیل کردم، ولی اون سرعت خارق العاده که بعضی ها میگن اصلا محسوس نیست. جایی نوشته بود که با تغییر فرمت به ext4 فایل های قدیمی که ساخته شده بودند به همون صورت میمونن و فقط فایل های جدید یا over write شده به صورت ext4 پیکر بندی میشن. آیا توی fresh install شما فرق محسوسی رو احساس می کنید؟! اگه من احساس نمی کنم الآن، به خاطر این نیست که فرمت درایوم از اول ext4 نبوده؟!! بر فرض که این فرضیه درست باشه، پس باید انتظار داشت که سرعت سیستم عامل به مرور زمان بیشتر بشه دیگه؟ چون هر چی میگذره فایل ها هی روی هم over write میشن و هی جدید میشن...

ممنون.

درود

در مورد دیسک آلترنیت باید بگم که دیسک آلترنیت به صورت زنده(لایو) بالا نمی‌آد اما توانایی بوت سیستم رو داره و می‌شه اون رو نصب کرد اما از طریق خط فرمانی و نه از راه گرافیکی. این در مورد اولین سوال اما دومی رو هم که در پست اول آقا مهدی توضیح داده.

در مورد ext4 هم که محسوسه یا نیست رو نمی‌دونم بذار بقیه دوستان بگن... ;)
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین hosseinzar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #39 : 04 مهر 1388، 10:57 ب‌ظ »
سلام ubuntu  من وقتی می خواد update بشه این ارور رو میده
W: GPG error: http://wine.budgetdedicated.com jaunty Release: The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY 58403026387EE263
W: A error occurred during the signature verification. The repository is not updated and the previous index files will be used.GPG error: http://security.ubuntu.com jaunty-security Release: The following signatures were invalid: BADSIG 40976EAF437D05B5 Ubuntu Archive Automatic Signing Key <ftpmaster@ubuntu.com>

W: A error occurred during the signature verification. The repository is not updated and the previous index files will be used.GPG error: http://ir.archive.ubuntu.com jaunty-updates Release: The following signatures were invalid: BADSIG 40976EAF437D05B5 Ubuntu Archive Automatic Signing Key <ftpmaster@ubuntu.com>

W: Failed to fetch http://security.ubuntu.com/ubuntu/dists/jaunty-security/Release 

W: Failed to fetch http://ir.archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/jaunty-updates/Release 

W: Some index files failed to download, they have been ignored, or old ones used instead.
 ???

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181
« پاسخ #40 : 19 مهر 1388، 10:23 ب‌ظ »
من 9.04 رو دارم و می خوام به 9.10 آپدیتش کنم .امکان داره که از راه اینترنت این کار انجام بشه یا نه باید حتما از رو CD انجامش بدم ؟؟؟؟

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #41 : 20 مهر 1388، 01:26 ق‌ظ »
من 9.04 رو دارم و می خوام به 9.10 آپدیتش کنم .امکان داره که از راه اینترنت این کار انجام بشه یا نه باید حتما از رو CD انجامش بدم ؟؟؟؟

بله میشه ! باید شبیه این راهنما باشه:

http://wiki.ubuntu-ir.org/HardyUpgrades

آفلاین the-light

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
« پاسخ #42 : 25 مهر 1388، 12:55 ب‌ظ »

سلام دوست عزیز

و تشکر از حسین عزیز برای راهنماییشون

از این طریق هم برای آپدیت به ۹.۱۰ میتونید استفاده کنید که راحته:

۱- ابتدا Alt+F2 را فشار داده تا run Application ظاهر شود.
۲- در کادر قسمت بالای برنامه این نوشته را تایپ و Enter کنید.  update-manager -d

بعدش منتظر بمونید تا آپدیت منیجر باز بشه که قسمت بالاش نوشته شده: New distribution release '9.10' is available

بعد بر روی این نوشته کیک کنید تا آپدیت به نسخه ۹.۱۰ انجام بشه.

این روش ظاهرا فقط برای نسخه خانگی یا Desktop کارایی داره.

موفق باشید
داستان نویس مباش، آنچنان باش کز تو داستان‌ها خلق کنند!

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
  • اگه اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش میفتی
« پاسخ #43 : 16 آبان 1388، 05:07 ب‌ظ »
با سلام
یه سوال مهم :
میشه بگید از طریق دیسکم دسکتاپ اوبونتو 9.10 میشه میشه اوبونتو 9.04 رو آپگریت کرد یا نه ؟ یعنی حتما باید دیسک آلترناتیو باشه ؟
اگه راهی هست که دوستان می تونن نسخه 9.04 را با دیسک 9.10 آپدیت کنند بگن . مرسی