انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فرمت شدن درایو  (دفعات بازدید: 674 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Enamor

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
فرمت شدن درایو
« : 07 اردیبهشت 1394، 04:05 ب‌ظ »
سلام دوستان .. من به تازگی می خوام وارد محیط لینوکس بشم .
امروز در کنار ویندوز ، لینوکس نصب کردم برای یادگیری . ولی متاسفانه لینوکس رو اشتباها روی یک درایو که خیلی برام مهم بود نصب کردم .  :'(
لطفا اگه میشه توضیح بدین که راهی هست برای ریکاوری اطلاعات ؟
اگه هست توی کدوم فضا بهتره ؟ ویندوز یا لینوکس ؟
ممنون

آفلاین inception

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
پاسخ : فرمت شدن درایو
« پاسخ #1 : 07 اردیبهشت 1394، 04:12 ب‌ظ »
بهترین کاری که در حال حاضر برای نجات اطلاعاتت میتونی انجام بدی اینه که فوراً استفاده از اون دیسک رو قطع کنی و برای بازگرداندن اطلاعات اقدام کنی. برای بازیابی هم نرم‌افزارهای زیادی هم برای ویندوز و هم برای لینوکس (در همین انجمن میتونی جستجو کنی.) موجود هست. اگر اطلاعات بازنویسی شده باشه شانس کمی برای بازیابی هست. اگر واقعاً اطلاعاتت ارزشمند هست به نظر من از یه آدم حرفه‌ای در این زمینه کمک بگیر چون آزمون و خطا شاید وضعیت رو بدتر کنه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 07 اردیبهشت 1394، 04:33 ب‌ظ »
سلام. کاش یه مقدار بیش‌تر مطالعه می‌کردی پیش از این که بخوای نصب کنی.
الآن هم با testdisk و دیسک زنده سعی کن اطّلاعاتت رو روی یه دیسک خارجی برگردونی. اگه نتونستنی شرکت‌هایی هستن که این کار رو به صورت حرفه‌ای انجام می‌دن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Engineer Anvari

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
  • هیچی ... :-p
« پاسخ #3 : 07 اردیبهشت 1394، 05:35 ب‌ظ »
منم متاسفانه لینوکس نصب کردم همه هارد دیسکم حذف شذ . خیلی نگران شدم و واقعا فکر میکردم هیچکدوم بر نمیگرده . در حالی که چندید بار فرمت کرده بودم هارد دیسکمو :D

ولی سرچ کردم و با استفاده از برنامه testdisk در لینوکس و با گذشت حدودا 20 دقیقه تمام درایو ها نام فولدر ها و هر عکس و فیلم و ... ای که بود بازگشت برام ولی یاد نداشتم چطوری باید ذخیره کنم . باز پاک شد هاها

خلاصه اینو بگم که اخرش تونستم توسط همین برنامه قوی و خوب همه چیزمو مثل روز اول و بدون هیچ مشکلی برگردونم . سالم سالم .

اینو رو لینوکست نصب کن و مراحل اموزشش تو انجمن و نت است . سرج کنید .

آفلاین Enamor

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #4 : 09 اردیبهشت 1394، 01:29 ب‌ظ »
دوستان مرسی از کمکاتون .. واقعا دارم به جمع های لینوکسی علاقه مند می شم ... باحاله :)