انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دسترسی با telnet و ftp به لینوکس از روی ویندوز ؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 4291 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181
سلام.
من یه سیستم قدیمی دارم که روش اوبونتو 8.04 رو نصب کردم.چون بچه ها میگفتن این ورژن از همه استیبلتره.
حالا می خوام از بیرون روش به صورت کامل دسترسی داشته باشم با استفاده از telnet  و FTP.
telnet رو با استفاده از telnetd نصب کردم و وارد میشم ولی فکر کنم دسترسی روت رو ندارم.و مثلا وقتی می خوام با telnet دستور reboot رو انجام بدم میگه need to be root .
از طرف دیگه هر کاری کردم که بتونم با استفاده از برنامه filezilla روی ویندوز به لینوکس وصل بشم نتونستم.البته انگار کانکت میشه ولی از یوزر پسورد ایراد میگیره.
نمی دونم باید سیستم رو به یه Ftp سرور تبدیل کنم یا نه ؟؟؟
حالا ممنون میشم دوستان به من بگن چطور باید به صورت root روی این سیستم دسترسی کامل telnet و FTP داشه باشم ؟؟
ممنون

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
با راهنمایی یکی از دوستانم تلنت رو راه انداختم و الان می تونم با روت به سیستم وصل بشم.
ftp رو هم همینطور ولی توی ftpمشکل اینه که وقتی با یوزر و پسورد روت وارد میشم فقط تو پوشه desktop میرم و توی قسمت های دیگه نمی تونم برم.

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
یعنی هیچ کس نیست ما رو کمک کنه ؟؟؟؟

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
دوست من به سرور لینوکسی telnet نمیکنیم چون اصولا این پروتوکل امن نیست! به جاش بسته openssh-server رو نصب کنید و بهش ssh کنید به عنوان کلاینت روی ویندوز هم میتونید از putty استفاده کنید برای ssh کردن به یه سرور لینوکسی...
برای راه‌اندازی ftp server هم میتونید از vsftpd استفاده کنید. اینم یه راهنمای کامل برای راه‌اندازیش که البته شاید شما به این نیازی نداشته باشید و خیلی ساده‌تر ftp سرور رو راه‌اندازی کنید...
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=518293

در مورد root هم عرض کنم که برای امنیت بیشتر با کاربر root وارد سرور لینوکسی نمیشن! با کاربر خودتون وارد بشید و بعد قبل از دستورات مدیریتی sudo بنویسید :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
من ssh رو روی اوبونتو نصب کردم و روی ویندوز هم از putty برای لاگین شدن استفاده کردم.
حالا با ssh انگاری وصلم.
تا اینجاش درست حالا چطور می تونم با ftp روی سیستم دسترسی داشته باشم و توی سیستم ادیت و حذف و اضافه کنم ؟؟؟
من این قسمت برام خیلی مهمه که بتونم با یه برنامه ای مثل Filezila روی سیستم دسترسی داشته باشم.
قبلش با یوزر و پسورد خودم وصل میشدم ولی نمی تونستم ادیت کنم الان که یه مقدار باهاش ور رفتم با root وارد میشه ولی متاسفانه فقط تو پوشه دسکتاپ می تونم وارد بشم و هیچ حای دیگه ای نمیره.دوستان اگه منو تو این یه مورد هم راهنمایی کنن ممنون میشم.

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
راستش یه سری دستورات برای کپی کردن و پاک کردن فایلها از قدیم تو ذهنم مونده و می تونم با اونها دایرکتوری ایجاد کنم و فایل کپی کنم و از این داستانها ولی مثلا یادم نیست که چطوری با ssh می تونم فایلی رو ادیت کنم و سیوش کنم.
کلا الان یه مقدار مخم هنگ کرده.
من چون فقط ftp و ssh برام کافیه خیلی برام مهم نیست که تو گرافیک چی کار میشه کرد فقط دسترسی root واسم مهمه .تازه اینجوری مزیتش هم اینه که دستورات یواش یواش یادم میاد