انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اوبونتو 9.10 : مشکل نرم افزاری در نصب درایور وایرلس  (دفعات بازدید: 1588 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mamadhadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام دوستان

اوبونتو 9.10 را نصب کرده ام و به اینترنت فقط از طریق وایرلس می توانم دسترسی باشم. دی وی دی اوبونتو را از طریق System -> Administration -> Software sourcesبه مخازن اضافه کردم.

1) System -> Administration -> Hardware drivers به من دو گزینه برای نصب درایور وایرلس نشان می دهد:b43 fwcutter و Broadcom new linux sta driver.

وقتی می خواهم هر کدام را فعال کنم(Activate)، یک کادر باز شده و نشان می دهد که درایور در حال نصب است، ولی قبل از اتمام نصب، این پیغام خطا را نشان می دهد:
SystemError: installArchives() failed
و هیچکدام از دو درایور فعال نمی شوند. ببخشید، اما فکر می کنم این یک اشکال در سیستم نصب بسته هاست، برای همین اینجا پست زدم.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2) با یک رایانه دیگر، سورس کد درایور وایرلس را از سایت سازنده دانلود کردم. با توجه به توضیحات فایل راهنما، سعی کردم از روی سورس نصب کنم.
http://www.broadcom.com/support/802.11/linux_sta.php
اما با اجرای make در پوشه درایور، به این اشکال برخورد کردم:

KBUILD_NOPEDANTIC=1 make -C /lib/modules/`uname -r`/build M=`pwd`
make[1]: Entering directory `/usr/src/linux-headers-2.6.31-14-generic'
make[1]: *** No rule to make target `driver/hybrid_wl'.  Stop.
make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-headers-2.6.31-14-generic'
make: *** [all] Error 2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این پست را از همین انجمن خواندم: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,11434.0.html
ولی مشکلی را حل نکرد.

برای هر کدام از دو تا اشکال بالا چه پیشنهادی دارید؟
راه حلی به نظر شما می رسه؟
لطفا کمک کنید!

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
دو نفر هم مشکل شما رو داشتن و تونستن حلش کنن. مطمئنید که این روش رو انجام داده اید ؟