با سلام و ارض تبریک سال نو به همگی
*موضوع مورد نظرم رو search کردم پیدا نشد ، چاره ای الی ایجاد تایپیک نداشتم.*
یه مشکلی با دی وی دی اوپن زوزه دارم ، اونم اینه که:
موقع نصب پکیج ها توی صفحه installer ، توی بخش وسط که توضیحاتی در مورد پکیج ها می ده ، بالای همه توضیحاتش می شه گفت اولین خط دیگه ، با یک فونت قرمز رنگ به انگلیسی می نویسه که ترجمش این میشه: نصب این پکیج ها ممکنه به سیستم شما صدمه بزنه.
حالا من نصبم کردم. توی موقع نصب ، زمانی که داره نصب می کنه ، وسط نصب پیغام می ده که یکی یا چندتا از منابع مورد نظر یافت نشد و اونوقت میگه جای پکیج(ها) یا منابع رو بگو تا برم نصب کنم.
من موندم چه جایی رو و اونم چه طوری بهش بشناسونم؟!!!
از طرفی توی توضیحات دیسک آفتابپرست هنگام خرید نوشته بود که درایور کارت گرافیک nvidia هم توش یافت میشه ، که من با اینترنت دایل آپ شوق و زوق کردم ، البته تا کنون که درایورش رو پیدا نکردم. البته من یه دی وی دی کوبونتو 9.10 دارم ، که اگه میشه درایور کارت گرافیک کوبونتو رو اونم چه جوری بکشم بیرون و روی اپن زوزه نصبش کنم؟(nvidia en8500gt)
از طرفی با خودم گفتم برم تک تک پکیج ها رو از داخل دیسک آفتاب پرست از داخل پوشه نصب کنم که این بار هم در وسط نصب بعضی از پکیج ، بهتره بگم در وسط نصب بیشتر پکیج ها ها پیغام میده که : بعضی از منابع مورد نظر یافت نشد و اونوقت میگه جای منابع رو بهش بدم تا بره نصب کنه.
البته من در اینجا یه نکته ای بگم که من ابونتویی بودم بعدش شدم کوبونتویی و از کوبونتو ذله شدم که هی یا باگ بهم می داد یا کرش می کرد. دیگه خسته شده بودم که یه چندروزی هستش با اوپن زوزه 11.2 باز بازکی می کنم و هیچ چیزش رو فی الواقع بلد نیستم ولی طی این چند روز یه چیزایی مثل اد کردن مخازن رو یاد گرفتم. در کل این جور که به نظر می رسه فکر نکنم تفاوت عمده ای بین kde کوبونتو با kde اپن زوزه باشه. وفرقش توی خط فرمانش دیده میشه و stable بودن سیستم عامل.
البته اینم بگم که من در کل تازه کاری بیش نیستم و از اینترنت دایل آپ بهره می جویم.
در کل با شور و شوق فراوان اومدم ، نفهمیدم که چرا اینجوری شدو و حالا کمی حال ندار شدم و دلم گرفته. بگید چه کار کنم؟
لطفا کمک کنید. حالا مختصر و مفید یا زیاد و مفید. هر چی که باشه.
فرا رسیدن سال نو رو هم به همه دوستان و عزیزان تبریک می گم. انشاءالله سال خوبی رو در راه داشته باشید.
در ضمن من برای زودتر رسیدن به جواب همچین تایپیکی هم توی اپن زوزه نوشتم.
با تشکر