انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: انتقال عکس از موبایل به اوبونتو  (دفعات بازدید: 873 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Fictionman

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
انتقال عکس از موبایل به اوبونتو
« : 31 اردیبهشت 1394، 04:34 ب‌ظ »
سلام

آیا برای انتقال عکس از گوشی لومیا 830 به اوبونتو 14.04 باید برنامهٔ خاصی را بروی اوبونتو نصب

کرد؟ لطفاً مرا راهنمایی کنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : انتقال عکس از موبایل به اوبونتو
« پاسخ #1 : 31 اردیبهشت 1394، 04:41 ب‌ظ »
برای قریب به اتّفاق گوشی‌های اندرویدی کافیه برنامه‌ی شات‌ول رو باز کرده و گوشی رو با کابل USB به رایانه وصل کنید.
این مدل خاص رو نمي‌دونم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #2 : 02 خرداد 1394، 02:02 ب‌ظ »
نمیدونم برنامه ES File Explorer در استور ویندوز فون هست یا نه اگه هست که کارت راحته کافیه در قسمت Remote manager گزینه turn on رو بزنی که بهت یه آی پی و پورت میده و میتونی از طریق برنامه هایی مثل FileZilla به گوشی کانکت بشی و فایل ها رو جابجا کنی. من از این روش استفاده میکنم. این برنامه هم نباشه برنامه مشابه احتمال زیاد هست که این کار رو انجام بده
« آخرین ویرایش: 02 خرداد 1394، 02:19 ب‌ظ توسط Bijan »

آفلاین Behtash

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
« پاسخ #3 : 02 خرداد 1394، 09:54 ب‌ظ »
دوست عزیز من خودم لومیا ۱۳۲۰ دارم . برای انتقال فایل از لپ تاپ به گوشی و برعکس از نرم افزار Dukto استفاده کنید . هم روی گوشی و هم روی لپ تاپ . به محض باز کردن این نرم افزار در هر دو دستگاه شناسایی میشند . البته این موقعی هست که هر دو دستگاه از یک اکسس پوینت استفاده کنند . در غیر اینصورت میتونید با استفاده از اینترنت شیرینگ ویندوز فون و اتصال لپ تاپ به اینترنت گوشی از طریق وایرلس و دادن آی پی گوشیتون به نرم افزار Dukto اطلاعات رو با سرعت زیادی انتقال بدید .
متاسفانه مموری ای که ویندوز فون فرمت میکنه داخل خودش رو اوبونتو نمیتونه شناسایی کنه .