انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پشتیبانی موتور بازی‌سازی کِرای‌اِنجین از لینوکس! (خیلی زود!)  (دفعات بازدید: 8107 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
اینکه که می‌گید بازار کرک در بین گنو/لینوکسی‌ها داغ میشه خیلی مسخره هست!
خب، کسی که دنبال بازی و نرم‌افزارهای کرک شده هست و هزینه‌ای که برای این کار باید پرداخت کنه (منظورم مجازاتی هست که قانون در نظر گرفته) براش مهم نیست چه لزومی داره بیاد یه توزیع گنو/لینوکسی نصب کنه؟
خب میره یه ویندوز کرک شده به همراه سایر متعلقات نصب می‌کنه و خیالش رو راحت می‌کنه.

به‌نظرم شیوع پدیده‌ی کرک در بین گنو/لینوکسی خیلی خیلی کم خواهد بود، و توجه کنید که گفتم گنو/لینوکسی‌ها، نه کسی که فقط از روی سرگرمی با این سیستم‌عامل کار میکنه و فلسفه‌ای که پشت این سیستم‌عامل وجود داره براش چندان مهم نیست.

آفلاین ahmaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 215
نقل‌قول
خب، کسی که دنبال بازی و نرم‌افزارهای کرک شده هست و هزینه‌ای که برای این کار باید پرداخت کنه (منظورم مجازاتی هست که قانون در نظر گرفته) براش مهم نیست چه لزومی داره بیاد یه توزیع گنو/لینوکسی نصب کنه؟
خب میره یه ویندوز کرک شده به همراه سایر متعلقات نصب می‌کنه و خیالش رو راحت می‌کنه.
تو ایران که هزینه ای نداره ;D
وقتی توی ویندوز از برنامه ی 6 مگی تا اون بازی 20 گیگش کرک میشه، چه دلیلی داره که توی فرضا اوبونتو این اتفاق برای بازی های معروف نیفته؟ (غیر از اینکه از نظر نرم افزاری ممکن نباشه.نمیدونم.)
وقتی پای هزینه های سنگین بازی وسط باشه، فلسفه برای عموم دیگه زیاد به چشم نمیاد. مخصوصا کاربر های مبتدی مثل من که عاشق سرعت و امنیت و قابلیت های گ/ل هستن و تنها مانعشون نبود بازی هست.
راستی، به نفع ویندوز نمیشه اگه بازی های گ/ل کرک بشن و شرکتای بازی ساز ضرر کنن؟ (اگه من به شرارت ویندوزِ کلاه بردار بودم، از پشت صحنه، کرور کرور کرک میکردم یو ها ها ها)  ;D ;D

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
تا موقعی که NVIDIA از خر شیطون نیاد پایین همه این این کارا بی فایده است  ;D
منتهی شاید همین پشتیبانی موتورهای بازی باعث بشه خر شیطون رو ببوسه بذار کنار البته فعلا که چنین خبری نیست :o
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
منتهی شاید همین پشتیبانی موتورهای بازی باعث بشه خر شیطون رو ببوسه بذار کنار البته فعلا که چنین خبری نیست :o

مگه انویدیا چه مشکلی داره ؟

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
تو ایران که هزینه ای نداره ;D
وقتی توی ویندوز از برنامه ی 6 مگی تا اون بازی 20 گیگش کرک میشه، چه دلیلی داره که توی فرضا اوبونتو این اتفاق برای بازی های معروف نیفته؟ (غیر از اینکه از نظر نرم افزاری ممکن نباشه.نمیدونم.)
وقتی پای هزینه های سنگین بازی وسط باشه، فلسفه برای عموم دیگه زیاد به چشم نمیاد. مخصوصا کاربر های مبتدی مثل من که عاشق سرعت و امنیت و قابلیت های گ/ل هستن و تنها مانعشون نبود بازی هست.
راستی، به نفع ویندوز نمیشه اگه بازی های گ/ل کرک بشن و شرکتای بازی ساز ضرر کنن؟ (اگه من به شرارت ویندوزِ کلاه بردار بودم، از پشت صحنه، کرور کرور کرک میکردم یو ها ها ها)  ;D ;D

ببین دوست من، به قول دانیال اگر قرار باشه فلسفه‌ی گنو/لینوکس رو ازش بگیریم دیگه هیچ چیزی ازش نمی‌مونه! و در واقع این حرکت آغاز راه هست و کم کم مطمئنا اون فلسفه‌ی عمیقی که پشت ایجاد این سیستم‌عامل بوده محو میشه.
از طرفی من با حرف‌های Ghost Shadow هم موافقم، هرکسی آزاده از چیزی استفاده کنه یا نکنه و به‌نظرم ما (منظورم کسانی مثل خودم که دوست ندارن به هر قیمتی تعداد کاربران این سیستم‌عامل بیشتر بشه)  می‌تونیم با حرکت به سمت چیزی مثل گنو/هرد با بسته‌های کاملا آزاد این نقصان رو جبران کنیم.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *

هیچی بخدا  ;D فقط مستنداتش رو در اختیار جامعه کاربری آزاد قرار نمیده و خودش بصورت انحصاری درایور هاش رو می سازه و این درایور هایی که برای لینوکس میده به خوبی و کارایی که درایور هایی که برای ویندوز میده نیست و پشتیبانی از بعضی ویژگی هاش مثل optimus رو هم نداره

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *

هیچی بخدا  ;D فقط مستنداتش رو در اختیار جامعه کاربری آزاد قرار نمیده و خودش بصورت انحصاری درایور هاش رو می سازه و این درایور هایی که برای لینوکس میده به خوبی و کارایی که درایور هایی که برای ویندوز میده نیست و پشتیبانی از بعضی ویژگی هاش مثل optimus رو هم نداره

یه قاعده داشتیم تو فیزیک، قاعده‌ی دست راست. هر وقت در مورد انویدیا صحبت میشه یاد قاعده‌ی دست توروالدز می‌افتم! ;D

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
سلام
آنریل انجین ۴ هم از لینوکس پشتیبانی می‌کنه.
حتی می‌شه ویرایشگر اون رو توی لینوکس کامپایل کرد!
unity3d هم خروجی لینوکس رو چند وقتیه اضافه کرده.
بله اما مهم اینه که پشت این موتور گرافیکی EA هست و یه جورایی میشه امید وار بود این شرکت(که تغریبا تمامی بازی های معروف از محصولاتشن) وارد گود لیتوکس بشه و توجه همه منجمله ۲ شرکت nVIDIA و ATI رو جلب کنه و ما شاهد توسعه درایور های بسیار خوب و مناسب برای محصولات این ۲ کمپانی باشیم.
دوستان دقت کنید که همه ما این حق انتخاب رو داریم که از چه نوع نرم افزاری استفاده کنیم و یا نکنیم در نتیجه به نظر من مشکلی نیست اگه کسی نرم افزاری انحصاری رو به نمونه ازادش ترجیح بده چون فقط و فقط خودش مسئول رفتار و اعمال خودشه البته این مورد دلیل نمیشه اون شخص رو کاملا نا دیده بگیریم و یا بهش توهین کنیم.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
سلام
بله اما مهم اینه که پشت این موتور گرافیکی EA هست
اگه منظورت unreal engine هست که سازندش Epic هست و اگر هم cry engine هست که اونم سازندش crytek هست نه EA

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
سلام
بله اما مهم اینه که پشت این موتور گرافیکی EA هست
اگه منظورت unreal engine هست که سازندش Epic هست و اگر هم cry engine هست که اونم سازندش crytek هست نه EA
بله من هم نگفتم سازنده این موتور ea هست.
بلکه از شرکت هایی است که بسیاری از محصولاتش رو بر روی این موتور ارائه میده که ناشی از همکاری این 2 کمپانی است.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین Shahin HBB

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
تا الان برای ساختن بازی های با کیفیت فقط میشد از DX استفاده کرد ولی با اومدن منتل و به دنبالش Vulcan این مشکل کاملا برطرف شده. دوستان Steam OS هم بر پایه گنولینوکس و اوبونتو هستش و یه سیستم عامل برای جایگزینی کنسول های بازیه بنا به گفته والو. به احتمال زیاد دلیل پشتیبانی موتور های بازی سازی مثل کرای انجین و آنریل انجین از لینوکس همین استیم ماشین باشه. در هر صورت وقتی که پای نرم افزار های غیر آزاد به گنولینوکس باز بشه اونم در ابعاد وسیع دیگه نمیشه اسم سیستم رو گنو گذاشت. یه نکته ای دیگه ای هم که هست اینه که مایکروسافت تمام ویندوز های 7 و 8 رو به رایگان به ویندوز 10 آپدیت میکنه و با DX12 هم از بازی ها و کارت گرافیک های نسل جدید پشتیبانی میکنه. بعید میدونم گیمینگ با لینوکس پیشرفتی بکنه. به نظر خودم واسه گیم و نرم افزار های انحصاری بهتره از همون ویندوز استفاده کرد. گنولینوکس با نرم افزار انحصاری ماهیت اصلیش رو از دست میده.
در ضمن دوستان به ATI اشاره کردن . این شرکت در سال 2010 کاملا ورشکست شده و توسط AMD خریده شده و کارت های Radeon الان توسط AMD تولید میشه.
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1394، 01:19 ق‌ظ توسط Shahin HBB »