انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چه طوری میشه وقتی اوبونتو بالا میاد وارد user login window شد؟  (دفعات بازدید: 3143 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aomidee

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
من تو  اوبونتو 9.10 یکی از امکانات compiz رو فعال کردم حالا سیستم 2 ثانیه بعد ازینکه وارد  دسکتاپ میشه هنگ میکنه. من user login window رو غیر فعال کردم. می خوام برم توش بلکه چیزی شبیه safe mode پیدا کنم!

آفلاین Paramont

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
سلام

می تونی با سی دی به صورت live سیستم رو بالا بیاری و بعد فایل مربوط رو ویرایش کنی.

آفلاین aomidee

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
لطف کردی که جواب دادی . من توی خیلی از بحث ها دیدم که بوت کردن با live CD  رو برای تغییر تنظیمات سیستم پیشنهاد کردن ، ولی خاصیت live CD اینه که هیچ تغییری روی سیستم به جا نمیذاره و موقع خاموش کردن میگه که تغییرات ایجاد شده ذخیره نخواهد شد ، پس این راهش نیست مگر اینکه بشه طوری با live CD وارد اوبونتو اصلی که رو سیستم نصب  هست شد که من بلد نیستم. مرسی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
منظورش اینه که تغییرات اعمال شده روی اون سشن هیچ‌جا دخیره نمی‌شه. نگفته که اگه فایل‌ها رو عوض کنی هم جایی دخیره نمی‌شه که. اگه می‌خواست اون‌جوری باشه باید به اندازه‌ی هارد کامپیوتر فضای رم داشته باشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن