انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: داغی بیش از حد!!!  (دفعات بازدید: 1060 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alizprog

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
داغی بیش از حد!!!
« : 08 خرداد 1394، 06:15 ب‌ظ »
آقا من تازه به اوبونتو مهاجرت کردم اما پشیمون. لپ تاپم خیلی داغ میکنه اصن بدجوری داغه. خواهشا کسایی که واقعا بلدن راهنمایی کنن به اندازه کافی هم تو انجمن سرچ کردم چیزی به کارم نیومد

نسخه ۱۴.۰۴
مشخصات:
گرافیک nvidia GT218M

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
پاسخ : داغی بیش از حد!!!
« پاسخ #1 : 08 خرداد 1394، 06:46 ب‌ظ »
آقا من تازه به اوبونتو مهاجرت کردم اما پشیمون. لپ تاپم خیلی داغ میکنه اصن بدجوری داغه. خواهشا کسایی که واقعا بلدن راهنمایی کنن به اندازه کافی هم تو انجمن سرچ کردم چیزی به کارم نیومد

نسخه ۱۴.۰۴
مشخصات:
گرافیک nvidia GT218M

اول مشخصاتتون از سیستمتون کافی نیست خروجی دستوراتع زیر را بزارید لطفا :
lspci
lscpu

و این که سرچ نکردی چون 10000000000000000 نفر قبل از شما این مشکل را توی انجمن مطرح کردند می تونی از یه سری برنامه برای تظیم دما استفاده کنی مثل ترمالدی
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #2 : 08 خرداد 1394، 07:04 ب‌ظ »

نسخه ۱۴.۰۴
مشخصات:
گرافیک nvidia GT218M
سلام و خوش اومدی
همین اطلاعاتی که از نسخه و سیستمت دادی یعنی اینکه جستجو کردی و فهمیدی مشکل از چیه وگرنه کسی مدل گرافیک شمارو نخواسته ! پـــــــــــس :
یعنی فهمیدی که بیشتر گرمای لپتاپ مربوط به روشن بودن گرافیک nvidia هست که باید با یه ترفندی خاموشش کنی .
موفق باشی ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 08 خرداد 1394، 07:17 ب‌ظ »
narayana جان من متوجه نشدم میشه یکم دیگه توضیح بدید روشن بودن گرافیک که خوبه درست انویدیا برای لینوکس گرافیک فرک نمیکنه ولی از xorg بهتره هر چی باشه کارت گرافیک مجازی نیست!!

چرا خاموشش کنیم تازه اگه کارت گرافیک فن داشته باشه به سیستم کولینگ هم کمک میکنه من متوجه نمیشم

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #4 : 08 خرداد 1394، 07:31 ب‌ظ »
narayana جان من متوجه نشدم میشه یکم دیگه توضیح بدید روشن بودن گرافیک که خوبه درست انویدیا برای لینوکس گرافیک فرک نمیکنه ولی از xorg بهتره هر چی باشه کارت گرافیک مجازی نیست!!

چرا خاموشش کنیم تازه اگه کارت گرافیک فن داشته باشه به سیستم کولینگ هم کمک میکنه من متوجه نمیشم

روشن بودن گرافیک خوبه ولی نه اینکه الکی روشن باشه و منابع رو مصرف کنه . معمولا برای من nouveau بهتر از درایور انحصاری کار میکنه البته بهتر که نه چون خوشبختانه کار سنگین گرافیکی ندارم و نیازی به گرافیک nvidia ندارم و بدون اون هم کارام پیش میره پس :

اگه کسی بخواد از nvidia واقعا کار بکشه باید درایور انحصاری رو نصب کنه وگرنه مثل من nouveau رو نصب کنه یا اینکه nvidia رو نصب کنه تا بتونه اونو خاموش کنه .

باید منتظر بمونیم که ببینیم این دوستمون میخواد چیکار کنه ؟ آپدیت‌آپگرید کرده ؟ درایور گرافیک نصب شده داره ؟ اصلا دمای سیستم چقدره که میگه داغه ؟ sensors رو نصب کنه و نتیجه رو بگه ...
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 08 خرداد 1394، 07:36 ب‌ظ »

روشن بودن گرافیک خوبه ولی نه اینکه الکی روشن باشه و منابع رو مصرف کنه . معمولا برای من nouveau بهتر از درایور انحصاری کار میکنه البته بهتر که نه چون خوشبختانه کار سنگین گرافیکی ندارم و نیازی به گرافیک nvidia ندارم و بدون اون هم کارام پیش میره پس :

اگه کسی بخواد از nvidia واقعا کار بکشه باید درایور انحصاری رو نصب کنه وگرنه مثل من nouveau رو نصب کنه یا اینکه nvidia رو نصب کنه تا بتونه اونو خاموش کنه .

باید منتظر بمونیم که ببینیم این دوستمون میخواد چیکار کنه ؟ آپدیت‌آپگرید کرده ؟ درایور گرافیک نصب شده داره ؟ اصلا دمای سیستم چقدره که میگه داغه ؟ sensors رو نصب کنه و نتیجه رو بگه ...

ممنون از اطلاعاتت و به امید روزی که این انویدیا دست از لج بازی با اقای تراوالدز برداره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 11 خرداد 1394، 01:59 ب‌ظ »
پردازنده‌ی سری i داری؟
اگه آره، هرچی راه‌انداز سخت‌افزاری نصب کردی رو پاک کن.
بسته‌ی nvidia-prime رو نصب کن.
راه‌انداز tested رو از بخش مربوط بهش داخل خود اوبونتو نصب کن.
برو توی nvidia-setting
کارت گرافیک اصلی رو intel انتخاب کن.
یه بار رایانه رو خاموش و روشن کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alizprog

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #7 : 11 خرداد 1394، 09:09 ب‌ظ »
پردازنده‌ی سری i داری؟
اگه آره، هرچی راه‌انداز سخت‌افزاری نصب کردی رو پاک کن.
بسته‌ی nvidia-prime رو نصب کن.
راه‌انداز tested رو از بخش مربوط بهش داخل خود اوبونتو نصب کن.
برو توی nvidia-setting
کارت گرافیک اصلی رو intel انتخاب کن.
یه بار رایانه رو خاموش و روشن کن

میشه کامل بگی چطور اینکارو بکنم؟ آره i5 هست