با سلام به همه دوستان
از اونجا که پَست های زیادی درباره مشکلات ارتقا به نسخه های جدید در این قسمت دیدم و معلوم شد بعد از ارتقا خیلی از دوستان به مشکلات اساسی برخورد کردند و مجبور به نصب دوباره و از دست دادن فایل هایی رو که قبلا نصب کردن و یا تنظیماتی رو که قبلا داشتن شدن - و برای خودم هم بعد از ارتقا از نسخه 9.04 به نسخه کاملا هم خانوده 9.10 مشکلات زیاد والبته بسیار عجیبی برام اتفاق افتاد
( که معلوم شد تا حد زیادی اوبونتو در این بحث ضعیف هست ) مجبور شدم دوباره نسخه 9.10 رو نصب کنم و از همه فایل ها و ... که قبلا نصب کرده بودم بگذرم... !!- این پست رو زدم تا دوستان با معرفی نرم افزارها ، روش ها و کارهایی که قبل از ارتقا به نسخه های جدید ( برای حفظ بسته ها ، تنظیمات و بروزرسانی ها و ... ) باید انجام می دادم کمک کنند تا تجربه ارتقا به نسخه جدید تلخ ترین تجربه از ارتقا اوبونتو نباشه و ترس از ارتقا به نسخه های بعدی از این انجمن بره و همه بتونن با اطمینان بیشتری دست به ارتقا بزنن و کمترین ضرر رو ببینن !!
و برای اولین مورد من نصب Aptoncd رو پیشنهاد میکنم که راهنمای اون در ویکی هم هست برای پشتیبان گیری از همه بسته های نصب شده بسیار عالی کار میکنه و اون رو به یک فایل ایزو تبدیل میکنه . این هم لینک ویک
http://wiki.ubuntu-ir.org/Aptoncd