انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ساخت فایل ایزو از یا lubuntu xubuntu  (دفعات بازدید: 1057 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین komeillkma

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
ساخت فایل ایزو از یا lubuntu xubuntu
« : 04 تیر 1394، 05:08 ق‌ظ »
سلام دوستان ؛ من روی xubuntu یا lubuntuیسری تغییرات ایجاد کردم ویسری چیزا نصب کردم حالا میخوام با همین تغییرات یه فایل نصبی از سیستم عامل بسازم
باید چطور اینکارو بکنم؟ ممنون
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1394، 06:35 ق‌ظ توسط saeednami »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : ساخت فایل ایزو از یا lubuntu xubuntu
« پاسخ #1 : 04 تیر 1394، 09:06 ق‌ظ »
سلام.
روش های زیادی هست.
خودم از Remastersys استفاده کردم. دیگه توسعه داده نمیشه ولی کار راه اندازه.
یه برنامه دیگه هم بود که متاسفانه اسمش یادم نمیاد.
ولی با همین ریمستر می تونی از توزیع+برنامه ها و کانفیگ هایی که داری، یه Dist بگیری و همه جا ازش استفاده کنی. البته اگه Dist بزنی دیگه کاری به هوم نداره. یعنی کانفیگ های داخل هوم رو دیگه بک آپ نمیگیره. اگه بخوای کامل تر ازش توزیع بسازی باید Backup رو بزنی. اون هوم رو هم میگیره. (البته اگه Backupش حالت iso داشته باشه. چون تست نکردم این حالت رو)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین komeillkma

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
« پاسخ #2 : 04 تیر 1394، 09:30 ق‌ظ »
سلام.
روش های زیادی هست.
خودم از Remastersys استفاده کردم. دیگه توسعه داده نمیشه ولی کار راه اندازه.
یه برنامه دیگه هم بود که متاسفانه اسمش یادم نمیاد.
ولی با همین ریمستر می تونی از توزیع+برنامه ها و کانفیگ هایی که داری، یه Dist بگیری و همه جا ازش استفاده کنی. البته اگه Dist بزنی دیگه کاری به هوم نداره. یعنی کانفیگ های داخل هوم رو دیگه بک آپ نمیگیره. اگه بخوای کامل تر ازش توزیع بسازی باید Backup رو بزنی. اون هوم رو هم میگیره. (البته اگه Backupش حالت iso داشته باشه. چون تست نکردم این حالت رو)

مثلا کاستومایز هایی که انجام دادم هم تو رو اول میمونه یا نه باید بک آپ بگیرم
بعد dist فرمت ایزو بهم میده ؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 04 تیر 1394، 09:38 ق‌ظ »
کاستومایزهات چون توی هوم ذخیره میشن واسه همین اگه dist بزنی، ازشون ایمیج گرفته نمیشه. فقط پارتیشن روت میتونی Dist بگیری. ولی بک اپ هم از روت و هم از هوم می تونه بک آپ بگیره.
بله. با dist بهت یه iso میده که رایتش میکنی روی DVD یا بوتش می کنی روی فلش و ازش استفاده می کنی  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین khorsand14

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
  • WE ARE UNITED, WE'LL NEVER DIE
« پاسخ #4 : 04 تیر 1394، 11:19 ق‌ظ »
خیلی راحت من خودم اینکار رو هم تو سرورهام انجام میدم هم رو لپ تاپ شخصیم.چون کارم خدمات میزبانی وب هست برایه رکسی نمیشینم روی وی پی اس که ساختم توزیع نصب کنم فقط ایمیج که بک اپ گرفتم رو رستور میکنم و دستی ای پی میدم بهش همین تو لپ تاپ خودم هم همینطور.ابتدا موارد توزیعتون رو نصب و کامل کنید سپس با دیسک یا فلش بوتیبل نرم افزار Acronis Disk Director‌که من تستش کردم فلش یا دیسک رو بوت کنید درایو مورد نظر رو انتخاب و کلیک راست و ایمیج انتخاب کنید به اندازه همون درایو باید فضای خالی داشته باشید مسیر بدید و بک اپ.با این روش هر وقت نیاز به رستور داشتید فقط و فقط کافیه اون ایمیج رو بدون سیستم عامل تو همون دیسک اکرونیس ایمیج رو رستور کنید با تمام جزییات و همون چیزی که بوده