انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم دسترسی به درایو های ویندوز8.1(حل شد)  (دفعات بازدید: 663 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین zaghian.82

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
سلام به دوستان

من روی سیستم ابتدا ویندوز 8.1 داشتم و بعد از اون همزمان اوبونتوی 15.04 نسخه 64 بیتی رو هم نصب کردم.در محیط ویندوز دو تا درایو دارم که یکی مربوط به درایو ویندوز هست و دیگری هم یک درایو مجزا و هر دو با فرمت NTFS که قبلا دسترسی داشتم به هر دو(در محیط اوبونتو)...

اما الان چند روزی هست که وقتی میخوام از ابونتو به اون دو تا درایو ویندوز دسترسی داشته باشم با اینکه خود درایو نمایش داده میشه ولی محتویات باز نمیشه و پیغام خطا باز میشه ... و میگه شما ابتدا باید یه ویندوز برگردید و اون رو به طور صحیح خاموش کنید در صورتیکه من این کار رو انجام میدم ولی باز هم مشکل پا برجاست...

ممنون میشم هم مشکل رو راهنمایی کنید و هم بفرمایید چطور میتونم دسترسی رو از ابونتو به اون دوتا درایو طوری داشته باشم که منوط به ویندوز نباشه...

با تشکر از دوستان
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1394، 11:31 ق‌ظ توسط zaghian.82 »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : عدم دسترسی به درایو های ویندوز 8.1
« پاسخ #1 : 06 تیر 1394، 10:44 ق‌ظ »
منظورش از خاموش کردن اینه که باید ریبوت کنی.
توی ویندوز وقتی سیستم رو خاموش می کنی، در اصل خاموش نمیشه. hibernate‌ میشه. واسه همینه بعضیا فکر میکنن سرعت بوت ویندوز بالاس. چون اصلا خاموش نشده. فقط به خواب رفته. اگه از توی ویندوز ریبوت کنی، درست میاد بالا. یه راهی هم بود برای رفع مشکلش که من یادم نیست. سرچ کنی پیدا میشه. اگه بازم با ریبوت این مشکل پابرجاس پس دقیقا اررورش رو بذار اینجا.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین zaghian.82

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
پاسخ : عدم دسترسی به درایو های ویندوز 8.1
« پاسخ #2 : 06 تیر 1394، 11:29 ق‌ظ »
ممنون از راهنمایی شما

حق با شما بود و با دی استارت کردن ویندوز مشکل دسترسی حل شد...