انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ویندوز xp کنار اوبونتو بدون درد و خونريزى!  (دفعات بازدید: 6398 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • I am a dead man.
    • ورگ (ادبیات و فرهنگ گیلک)
به هر حال مورد شما جزء مواردی که من بهش علاقه دارم و مشتاقم که بدونم آخرش چی میشه (برام جذاب شده مشکلت - یه جواریی مشکل خودم هم هست)
خیلی ممنون از این توضیح مفصل و با جزئیات. من برم فایل iso اکس.پى پيدا کنم. نتيجه رو خبر مىدم.
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • I am a dead man.
خوب به سلامتی الان هم ویندوز اکس.پی دارم و هم توی ویندوزم آفیس ۲۰۰۷ دارم.  :)
اگه همه پنجره‌های اضافه رو ببندم، به نظر میرسه مشکل سنگینی هم نداره.
فقط یه مشکل نهایی اینه که چطور فایل مورد نظرم رو از توی اوبونتو برسونم به ویندوز؟
من الان کل درایو C ویندوز رو به صورت share  در آوردم. این توضیح رو بدم که موقع share کردن فولدر درایو سی، دو تا گزینه بود که اولی نصب ویزارد بود و چون نصب کارت شبکه مجازی میخواست و من بلد نبودم دومین گزینه رو انتخاب کردم که همین جوری معمولی شیر میکنه. الان به نظر میرسه درایو سی ویندوزم شیر شده.
از توی اوبونتو چطور فایلهام رو برسونم به ویندوز؟
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
توی اوبونتو برو تو بخش شبکه و برو تو جعبه‌ی مجازی و شاخه‌ی به‌اشتراک گذاری شده رو انتخاب کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • I am a dead man.
توی اوبونتو برو تو بخش شبکه و برو تو جعبه‌ی مجازی و شاخه‌ی به‌اشتراک گذاری شده رو انتخاب کن

همچین چیزی ندارم. هم از طریق فایل منیجر رفتم به فولدر network و هم رفتم به تنظیمات network.
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
سلام خیلی ساده است، از نصب xp ساده تره
ویرچوال باکس رو اجرا کن xp مجاز رو انتخاب می‌کنی و کلیک راست و settings در پنجره‌ای که باز می‌شه آخرین گزینه shared Folder داره از اونجا می‌تونی پوشه‌های مورد نظر رو اضافه کنی
توصیه من اینه که تیک auto mount رو بزاری
بعد اتمام اشتراک پوشه‌ها، xp رو اجرا کن روی my computer کلیک راست کرده و map network drive رو می‌زنی بعدش browse و virtual shared folder و ادامه ماجرا
اگر توضیحات مبهم بود بگو تا دقیق‌تر توضیح بدم
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اداپتور host-only رو فعّال کردی اصلاً؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • I am a dead man.

درباره مراحل انتهایی توی اکس.پی کمی بیشتر توضیح بده. به عکسی که میذارم نگاه کن. توی browse چی رو باید انتخاب کنم؟ فولدر جدید هم نمیذاره درست کنم.
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *

درباره مراحل انتهایی توی اکس.پی کمی بیشتر توضیح بده. به عکسی که میذارم نگاه کن. توی browse چی رو باید انتخاب کنم؟ فولدر جدید هم نمیذاره درست کنم.

سلام گزینه‌مورد نظر اینجا نیست
یک سؤال: xp رو اجرا کن بزار کامل بیاد بالا بعد کلید کنترل سمت راست رو بگیر و D رو بزن ببین چی میاره
اگر گفت باید دانلود کنم خوب نمی‌تونی دنلود کنی - تحریم و این حرف‌ها
بسته virtualbox-guest-additions-iso رو در مخازن باید داشته باشی اون رو دانلود کن یه فایل iso هست داخلش که نمی‌دونم بعد نصب چی کارش می‌کنه
شما بعد نصبش هر چی مربوط به ویرچوال باکس هست رو ببیند و xp رو دوباره اجرا کن و کنترل سمت راست و D رو بزن
دو حالت ممکنه اتفاق بیفته
۱. اگه صفحه‌ای باز شد که خواست یه برنامه داخل xp نصب کنه بزار انجام بشه ( اون درایورهای مربوط به ویرچوال باکسه برای xp )
۲. اگه دوباره گفت دانلود کن برو به /var/cache/apt/archives و فایل deb که دانلود کردی (virtualbox-guest-additions-iso) رو پیدا کن کپیش کن رو دسکتاپ و و کلیک راست و اکسترکت و اون فایل iso رو بده به ویرچوال تا درایورهای xp رو برات نصب کنه

بعد نصب درایورها و ری استارت xp اون قسمت که رفتی و عکسش گذاشتی رو دوباره برو اگر مراحل رو درست رفته باشی که احساس منم اینه که درست رفتی باید همه چی درست باشه
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • I am a dead man.
درست شد! دمتون گرم.
الان فقط سوال من اينه که چرا بعضی موارد به ظاهر ساده اینجا روی روال نیست؟ مثلا نیم‌فاصله کار نمی‌کنه یا فونتها رو نمی‌شناسه؟ (فونتها رو ريختم تو فولدر فولدرز ویندوز)
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
درست شد! دمتون گرم.
الان فقط سوال من اينه که چرا بعضی موارد به ظاهر ساده اینجا روی روال نیست؟ مثلا نیم‌فاصله کار نمی‌کنه یا فونتها رو نمی‌شناسه؟ (فونتها رو ريختم تو فولدر فولدرز ویندوز)

سلام
برای نیم فاصله اگر می‌خوای رو shift+space باشه باید صفحه کلید استاندارد رو نصب کنی الآن باید روی ctrl+shift+2 باشه فر کنم
فونت هم کپی می‌کنی داخل
c://windows/fonts
برای صفحه کلید استاندارد و فونت یه سر به سایت سافتگذر بزن
---------
این پست با موبایل نوشته شده و آدرس‌ها و کلیدهای ترکیبی با اتکای به حافظه بوده و ممکنه اشتباه باشن
« آخرین ویرایش: 04 تیر 1394، 09:18 ب‌ظ توسط Sadrolla »

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • I am a dead man.
اصلا حواسم نبود که تو ویندوز همه چی یه جوردیگه‌ست. پیدا کردم. :)
ممنونم از این همه صبر و همراهی شما. کاش من هم اطلاعاتم درباره لینوکس در حدی بود که بتونم به بعضی از مشکلات توی فوروم جواب بدم.
دم همه شما گرم.
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
و آخر دعوانا ان الحمدلله رب العالمین.