انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: باز نشدن ‌پنجره تنظیمات کی بورد بعد از آپدیت و نصب گنوم ۳  (دفعات بازدید: 448 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین evergreen

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام وقتی اوبونتوی ۱۵.۰۴ رو نصب کردم خواستم پکیج مربوط به محیط دسکتاپ gnome هم داشته باشم واسه برخی نرم افزار ها و کارام وقتی نصب شد (ورژن ۳) کمی همه چیز قاطی کرد از اتصال وایرلس گرفته تا کیبوردم که کمی رو مخه منه البته این باگ ها رو هم بعد از لود خوده دسکتاپ اوبونتو میده
gnome-setting-deamon
و
gnome-center-control
دومی زیاد یادم نیست ولی الانم میبینید دارم فارسی تایپ میکنم به کمک دستور زیر که از دوستان تو irc گرفتم داره کار میکنه

setxkbmap -layout us,ir -option grp:alt_shift_toggle

ولی ایکن کیبورد برای تغییر زبان تغییری نمیکنه و پنجره کیبورد تو system settings هم کار نمیکنه (این رفته رو مخ) و البته نمایش دکمه ها هم در محیط دسکتاپ اوبونتو تغییر کرده و صاف شده قبلا شکل زیباتری داشت بصورت پیش فرض که بود.

دوستان اگر بتونند کمک کنند مشکل این آیکن تغییر زبان و پنجره مدیریت زبان به همراه این گیج بازیای وایرلس رو حل کنم ممنون میشم

تنظیمات مربوط به کیبوردم: /etc/default/keyboard
XKBMODEL="pc105"
XKBLAYOUT="us,ir"
XKBVARIANT=""
XKBOPTIONS="grp:alt_shift_toggle,grp:lwin_switch,lv3:ralt_switch,compose:rctrl,terminate:ctrl_alt_b$
setxkbmap -option grp:alt_shift_toggle "us,ir"
BACKSPACE="guess"

آفلاین evergreen

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
البته بگم اینو هم تو dconf تستش کردم نشد
org.gnome.desktop.input-sources

و مقدار sources رو به این تغییر دادم:

[('xkb', 'us'), ('xkb', 'ir')]

و مقدار xkb-options رو به این :

['grp:alt_shift_toggle', 'grp_led:scroll']
 بازم فایده ای نداشت

فقط همون دستور setxkbmap که بالاتر نوشتم فقط تونست فارسی رو تو layout‌ من برای تغییر زبان با کلید ترکیبی Alt+shift بیاره
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1394، 06:26 ب‌ظ توسط evergreen »