انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شیوه فهم کامل اوبونتو و مشاهده ارجحیت اوبونتو بر ویندوز  (دفعات بازدید: 7983 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان

من تا حالا هیچ کسی رو لینوکسی نکردم و هیچ تلاشی هم نکردم. همین که بقیه می دونند من ویندوز استفاده نمی کنم فکر می کنم کافیه و اثر خودش رو میگذارد.
این جمله‌ات خیلی عالی بود

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
الان جای پاسخ دانیال خالیه...

ولی من ازش استفاده می‌کنم هرجا مشکل خوردم رفتم گشتم مطالعه کردم خوندم دیگه نشد راه نداشت پرسیدم
کلاس یه جور الزام اور هست  ولی همه چی توش یاد نمی‌دن خیلی چیزا با تجربه بدست میاد و پرسش. اینکه کسی هم در دسترس باشه تا ازش بپرسی

بله شما درست میفرمایید.
پرسیدن و جستجو کردن در شرایطی جواب میده که شما دید درستی نسبت به سیستم عامل و نرم افزارهای آزاد داشته باشید. در غیر این صورت پرسیدن و جستجو کردن فقط میتونه مشکلات رو به صورت لحظه ای حل کنه.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سلام. همه همه‌چیز را گفتند، amooali جان!
توصیهٔ منم به شما اینه که اول نظرات دوستان، چه در این موضوع و چه در مشابهش، را دسته بندی کنی و همین‌جا بنویسی. و بعد بری دنیال عمل.
مثلاً: ۱. دیدن و تمرین آموزش‌های جادی، ۲. یادگرفتن و ساختن برنامه به زبان‌های cpp/python/bash به‌طور کامل در اوبونتو و ...

اضافه کنم که:
همش برای آموزشگاه و مدرسه و ... نباید پروژه انجام بدیم. خودت از یک پروزه شروع کن (و بعد بیشترش کن) و اون را برای کاربران نرم‌افزار آزاد تعریف کن و سفت بچسب به ساخت و نگه‌داریش.

توضیح اضافه!:
نمونهٔ ساده‌ش مثل دوستان همین انجمن که pdmt و starcal و بقیه چیزا را ساختند و دارند جلو می‌رن. اونا با این کارشون هم خدمتی به بقیه می‌کنن و هم کلی از زیر و بم این مشکلاتی که گفتی سردر میارن و مطمئن باش دیگه خودشون خیالشون از این بابت‌ها راحته.
مثال بهتر برای کار شما: شما که از مثلب و سی‌پی‌پی استفاده می‌کنی برای چی استفاده می‌کنی؟ خب وقتی یکی دو پروژهٔ ماندگار برای اوبونتو نوشتی، مطمئن باش در این زمینه خودت و افراد مشابهت دیگه مشکل سرعت و ... ندارید. مگه کم زبان و برنامه و ویرایش‌گر و کامپایلر برای رسیدن به هدفت توی اوبونتو هست؟ سی‌پلاس‌پلاس زمانی در ویندوز سرعتش بیشتره که پروژه خیلی کوچیک باشه و کلی از پیش‌نیازها و مناسبات ویندوزی داشته باشه که در گنولینوکس درست کار نکنند. در غیر این صورت شما دسترسی بسیار بالایی به منابع سیستمی داری در اوبونتو که ویندوز تو خوابم بهت نمی‌ده.

موفق باشی.
:) :)