انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب Vmware Tools در اوبونتو 14.04  (دفعات بازدید: 2437 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mr X

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
نصب Vmware Tools در اوبونتو 14.04
« : 01 امرداد 1394، 01:58 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان
من یه مدتی بود اوبونتو روی سیستم داشتم و بعد قطع شدن نت کلا بی خیالش شدم به خاطر تازه کار بودن و همچنین سخت بودن کار باهاش و هر مشکلی میخوردم نمیدونستم چطوری رفعش کنم

اما حالا شرایط کمی تغییر کرده
1.یه مقدار پروژه های ویندوزی دارم که باید بیس سیستم ویندوز باشه برای کارایی بالاتر
2.به خاطر کمبود فضا هارد دیسک برای جداکردن پارتیشن لینوکس روی Vmware نصب کردمش تا یه مقدار یاد بگیرمش تا شرایط مناسب برای خرید هارد ایجاد بشه

اما مشکل اینجاست که در Vmware برای استفاده بهتر از سیستم عامل نصب شده باید نرم افزار Vmware Tools نصب بشه اما چطوریش رو نمیدونم
لطفا راهنمایی کنید
در ضمن اینو بگم توی گوگل سرچ زدم به جوابم نرسیدم

آفلاین Aslan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : نصب Vmware Tools در اوبونتو 14.04
« پاسخ #1 : 01 امرداد 1394، 02:46 ق‌ظ »
تا جایی که خبر دارم و یادم میاد شما از داخل منو گزینه نصب vmware tools رو انتخاب میکنید.بعد از اون بسته به نوع سیستم عامل یا خودش به صورت اوتوماتیک نصب میشه یا اینکه یک دیسک به ماشین مجازی شما اضافه میشه که یکسری فایل داخل هست که باید یک اسکریپت رو اونجا اجرا کنید.(توی Vmware player برای نصب vmware tools باید اونو همونجا دانلود کنه ولی فکر نکنم توی vnware workstation نیازی به دانلود باشه)

ولی جدا از این بحث درباره این که گفتید "یه مقدار پروژه های ویندوزی دارم که باید بیس سیستم ویندوز باشه برای کارایی بالاتر" باید بگم که ویندوز کارایی بالاتر نداره.مشکلتونو بگید تا بلکه بتونیم برای اون هم یک راه حل روی اوبونتو پیدا کنیم.

آفلاین امین عرب

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 01 امرداد 1394، 03:21 ق‌ظ »
سلام

ماشین مجازی رو روشن می کنیم

از منوی بالا روی تب VM کلیک کرده و گزینه ی Install vmware Tools رو انتخاب می کنیم

حالا vmware tools مونت شده و می تونیم نصبش کنیم

برای نصبش اول باید بریم تو دایرکتوی media و بعد دایرکتوی user

cd /media/user
*نکته: user همون اسم کامپیوتر هست.

خب حالا توی این دایرکتوری یک ls می گیریم. باید یک فایل با فرمت tar.gz موجود باشه که اون رو با دستور tar دی کامپرس می کنیم.

ls
tar -xvf {Select File}
*نکته: اون قسمت از دستو که توی {} هست باید با اسم فایل جایگزین بشه! مثلا اگه اسم فایل هست vmware.tar.gz باید همین رو جایگزین کنی! اگر هم اسم فایل طولانی هست، چند کاراکتر اول رو تایپ کن و کلید Tab رو بزن تا خودش اسم رو کامل کنه.

حالا دوباره ls می گیریم

ls
باید یک دایرکتوری هم به اسم vmware یا یه همچین چیزهایی اضافه شده باشه! وارد این دایرکتوری می شیم

cd vmware
حالا فایل install که در دایرکتوری جاری قرار دارد را اجرا می کنیم

sudo ./install
به همه ی سوالات جواب مثبت بده (با زدن کلید اینتر) و y + enter

تمام!
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1394، 03:23 ق‌ظ توسط امین عرب »

آفلاین امین عرب

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 01 امرداد 1394، 04:50 ق‌ظ »
همچنین اگر vmware tools توی media مونت نشده باشه، یقینا در دایرکتوری cdrom قرار داره و از اونجایی که توی cdrom نمی شه فایل رو دی کامپرس کرد، باید فایل tar.gz رو توی home کپی کنی و اونجا دی کامپرس کنی...

cd /cdrom
cp vmware.tar.gz /home/user/vmware

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
« پاسخ #4 : 01 امرداد 1394، 05:15 ق‌ظ »
راه بهتر استفاده از نرم‌افزاری مثل VirtualBox هست که همخوانی بهتری با گنو-لینوکس داره و آزاد هم هست :)