انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Fedora 11: Reign منتشر شد !  (دفعات بازدید: 4085 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
Fedora 11: Reign منتشر شد !
« : 19 خرداد 1388، 07:40 ب‌ظ »

بالاخره با کمی تاخیر بدلایل بر طرف شدن پاره ای از مشگلات فدورا 11 منتشر شد .

در این نسخه شاهد چنین مواردی خواهید بود :
20 second boot time
  - from the moment you turn on the computer to the login screen; shutdown times were also reduced

Default EXT4 install - the Fedora team took quite a bold step as the installation now defaults to this powerful new filesystem; experimental Btrfs support is also available;

New artwork - beautifully designed from boot to the desktop: birds, wavy ribbons and dark blues are part of the new theme;

Plymouth - offers beautiful, next generation graphical boot animation;

KDE 4.2.2 - the latest and greatest K Desktop Environment with all its eye-candy included

GNOME 2.26.1 - though there are no major changes, users will notice Brasero as the default CD/DVD burning tool, some minor interface tweaks, improved filesharing, better Microsoft Outlook support in Evolution and more;

Xfce 4.6 - many new features make the lightweight desktop environment much more efficient and production-ready;

Automatic Fonts & Mime Installer - enables third-party programs to automatically install required fonts, codecs or clipart;

Fingerprint reading - devices that provide this feature are supported in Fedora 11 out of the box and configuring them can be easily done through the Authentication Configuration utility;

ABRT - the Automatic Bug Reporting Tool is a very easy way to report bugs;

Nouveau - the open source Nvidia driver is now enabled by default;

Presto - updating the system will be much quicker as this yum plugin brings support for deltarpms, ensuring that only changed components are downloaded, not the whole packages;

Mozilla Firefox 3.5 Beta - a plethora of enhancements to the most popular open-source browser makes this a great choice;

Thunderbird 3 Beta - a great email client with improved performance and better IMAP support;

Xserver 1.6 - bringing improved performance and stability;

MiniGW - Windows cross-compiling has never been easier;

TigerVNC - now the default VNC client;

GCC 4.4, NetBeans 6.5, Python 2.6 and Git 1.6.2 are sure to increase developing productivity;

OpenChange - out-of-the-box Microsoft Exchange access;

Improved Volume Control, now more user-friendly with per-application control and better handling of multiple speaker sets;

DeviceKit system service, providing better ways to monitor disks through the Palimpsest utility

برای اطلاعات بیشتر به نکات انتشار بنگرید :

release-notes

همچنین میتوانید از اینجا دانلود کنید :

download Fedora 11

منبع : سافت
پدیا

پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1388، 08:29 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
پاسخ به: Fedora 11: Reign منتشر شد !
« پاسخ #1 : 28 خرداد 1388، 09:36 ب‌ظ »
بله، منتشر شد و تمام نسخه های آن به همراه کلاه فدورا در فروشگاه لینوکس سی تو قرار داده شد :)

فدورا 11 در سی تو

آفلاین Reza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
« پاسخ #2 : 30 خرداد 1388، 02:26 ب‌ظ »
سلام

fedora 11 با دسکتاپ KDE از نظر پایداری و امکانات چطوره؟

آیا تنظیم گرافیکی برای کانکشن ADSL در این نسخه در محیط KDE امکان پذیره؟

با تشکر

lomion

• مهمان
« پاسخ #3 : 30 خرداد 1388، 06:49 ب‌ظ »
منم به ماجرای فدورا و کی دی ای ۴ علاقه مندم. اگه کسی تست کرده ممنون میشم بگه که چقدر پایداره. چون اخرین بار کمبودهایی بود.

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
« پاسخ #4 : 30 خرداد 1388، 10:41 ب‌ظ »
سلام
فدرا ۱۱ رو نمیدونم ولی فدرا ۱۰ kde خوبی نداشت من kde توزیعهای معروفو خوب تست کردم که بهترینشو سوزه داشته حتی مندریوا ۲۰۰۹.۱ kde بسیار بدی داره  ](*,)
نقل‌قول
آیا تنظیم گرافیکی برای کانکشن ADSL در این نسخه در محیط KDE امکان پذیره؟
کانکشن گرافیکی داره  :)
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین sun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • لینوکس یعنی دنیای ندانسته ها
« پاسخ #5 : 01 تیر 1388، 01:21 ق‌ظ »
تا این جایی که من تست کردم قابل قبول اما هنوز هیچی جای کی دی ای سوزه راپر نمی کند
به امید روزی که آزادی را درک کنیم؟

آفلاین ARH

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • Hardware Enthusiast
    • پروفايل شخصي من در گوگل
Fedora 11: Reign منتشر شد !
« پاسخ #6 : 01 تیر 1388، 10:26 ب‌ظ »
با اجازه دوستان من الان دارم از روی Fedora 11 پست میزنم و خیلی هم از محیطش دارم لذت می‌برم. البته این رو بگم که از نقطه نظر کار کردن با سیستم عامل تا اینجا که تنها تفاوت توی دستورات نصب برنامه ها بوده ! اما کلا یکی از دلایلی که من سوییچ کردم روی فدورا این بود که فدورا داخل dvd اش اکثر برنامه‌ها و پکیج‌هایی که من نیاز داشتم و حجم زیادی هم داشتند رو داره ! به همین خاطر دیگه لازم نیستش که پس از نصب لینوکس برای اینکه برای کار خودم اون نسخه لینوکس رو آماده کنم. کلی پکیج اضافی دانلود کنم.

با این وجود من که با اومدن fedora 11 جو گیر شده بودم. هنگام نصب بهش گفتم آقا هر چی تو چنته داری رو کن و تمام ‍پکیج‌های Optional ات رو می‌خوام ! خدا رو چه دیدی شاید در آینده نیازمندشون شدیم :) اما اون روی سکه رو ندیده بودم. اون روی سکه که برای شما اوبونتو کارها شاید چندان ملموس نباشه زمان update کردن fedora مشاهده شد. شاید باورش سخت باشه اما در اولین اقدام برای به روز رسانی Fedora از مخازن رسمی fedoraproject حدود 1.4G میخواست دانلود کنه.
کلا خیلی ضد حال بود چون من به خاطر این جود دانلود‌های بی‌ حساب کتاب از اوبونتو فرار کرده بودم. حالا دوباره یک جوری سرم اومدش!
حالا سوال اینجاست ! بلام جان چرا نسخه‌های به روز شده fedora رو داخل DVD نمی‌گذارید که منی که سه چهار روز بعد از انتشار رسمی نسبش کردم این‌قدر جا نخورم.
بازم صد رحمت به اوبونتو که می‌شد با این اینترنت های ایران آپدیتش کرد.
« آخرین ویرایش: 02 تیر 1388، 12:26 ق‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #7 : 02 تیر 1388، 12:42 ق‌ظ »
با این وجود من که با اومدن fedora 11 جو گیر شده بودم. هنگام نصب بهش گفتم آقا هر چی تو چنته داری رو کن و تمام ‍پکیج‌های Optional ات رو می‌خوام ! خدا رو چه دیدی شاید در آینده نیازمندشون شدیم :) اما اون روی سکه رو ندیده بودم. اون روی سکه که برای شما اوبونتو کارها شاید چندان ملموس نباشه زمان update کردن fedora مشاهده شد. شاید باورش سخت باشه اما در اولین اقدام برای به روز رسانی Fedora از مخازن رسمی fedoraproject حدود 1.4G میخواست دانلود کنه.
کلا خیلی ضد حال بود چون من به خاطر این جود دانلود‌های بی‌ حساب کتاب از اوبونتو فرار کرده بودم. حالا دوباره یک جوری سرم اومدش!
حالا سوال اینجاست ! بلام جان چرا نسخه‌های به روز شده fedora رو داخل DVD نمی‌گذارید که منی که سه چهار روز بعد از انتشار رسمی نسبش کردم این‌قدر جا نخورم.
بازم صد رحمت به اوبونتو که می‌شد با این اینترنت های ایران آپدیتش کرد.

فدورا 11 قابلیتی داره به اسم Presto که به صورت پیش فرض فعال نیست , که اگه فعال بشه باعث میشه حجم دانلود در هنگام آپدیت ۶۰ تا ۸۰ درصد کاهش پیدا کنه ! چون به جای اینکه بیاد کل بسته ها رو دانلود کنه فقط تغییراتش رو دانلود و اعمال می کنه. برای استفاده از این ویژگی باید پلاگین yum-presto رو نصب کنی تا فعال بشه.

yum install yum-presto
https://fedoraproject.org/wiki/Features/Presto
https://fedoraproject.org/wiki/Test_Day:Presto_2009-04-16

آفلاین ams

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 250
پاسخ به: فایرفاکس ۳.۵ منتشر شد
« پاسخ #8 : 15 تیر 1388، 11:15 ب‌ظ »
خوشحالم
iranfoss.com

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #9 : 15 تیر 1388، 11:24 ب‌ظ »
منم به ماجرای فدورا و کی دی ای ۴ علاقه مندم. اگه کسی تست کرده ممنون میشم بگه که چقدر پایداره. چون اخرین بار کمبودهایی بود.

الان kde 4.2.4 هست و بسیار پایدار هست
خیلی از مشکل ها و کرش هایی که در کوبونتو داشتم اینجا ازش خبری نیست
knetwork هیچ مشکلی نداره و به خوبی کار می کنه
شبکه و اشتراک گذاری  با kde  بسیار خوب هست

kdm یکمی شاد می زنه و بعضی وقت ها قاطی می کنه و درست و حسابی لاگین نمی کنه مجبور می شی دوباره راش بندازی

سرعت kde فدورا به نظرم بیشتره ولی سرعت بوت من در کوبونتو بیشتر بود
presto فوق العادس

بهترین kde بوده که تا حالا داشتم ( یه چیزی مثل 3.5.10 پایدار )

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Reza

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 15 تیر 1388، 11:26 ب‌ظ »
فقط حیف که firefox بصورت پیش فرض نصب نیست. (البته من cd  فدورا 11 kde رو نصب کردم. شاید نسخه dvd داشته باشه)

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 15 تیر 1388، 11:30 ب‌ظ »
فقط حیف که firefox بصورت پیش فرض نصب نیست. (البته من cd  فدورا 11 kde رو نصب کردم. شاید نسخه dvd داشته باشه)

بله در dvd هست
در ضمن با cd لایو kde هم از koffice 2 استفاده می شه که در dvd اون۳.۱ openoffice هست

من نتونستم webkit qt رو برای konqueror  پیدا کنم و نصب کنم
ولی firefox مثل کوبونتو نیست که open with اش مشکل داشته باشه :)

آفلاین Reza

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 15 تیر 1388، 11:34 ب‌ظ »
فقط حیف که firefox بصورت پیش فرض نصب نیست. (البته من cd  فدورا 11 kde رو نصب کردم. شاید نسخه dvd داشته باشه)

بله در dvd هست
در ضمن با cd لایو kde هم از koffice 2 استفاده می شه که در dvd اون۳.۱ openoffice هست

من نتونستم webkit qt رو برای konqueror  پیدا کنم و نصب کنم

من فکر می کردم نسخه dvd و cd بعد از نصب مثل هم هستند و فقط این تفاوت رو دارند که در dvd پکیج های بیشتری وجود داره که میشه بدون استفاده از اینترنت نصب کرد!

یعنی بعد از نصب با dvd بطور پیش فرض firefox وجود داره؟ (در صورت انتخاب میز کار kde)

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 15 تیر 1388، 11:43 ب‌ظ »
فقط حیف که firefox بصورت پیش فرض نصب نیست. (البته من cd  فدورا 11 kde رو نصب کردم. شاید نسخه dvd داشته باشه)

بله در dvd هست

من نتونستم webkit qt رو برای konqueror  پیدا کنم و نصب کنم

من فکر می کردم نسخه dvd و cd بعد از نصب مثل هم هستند و فقط این تفاوت رو دارند که در dvd پکیج های بیشتری وجود داره که میشه بدون استفاده از اینترنت نصب کرد!

یعنی بعد از نصب با dvd بطور پیش فرض firefox وجود داره؟ (در صورت انتخاب میز کار kde)

خیر
در dvd شما می تونید خودتون نرم افزار های مورد نظرتون رو در هنگام نصب انتخاب کنید
هر چیزی رو که دوست داشتید انتخاب و یا حذف کنید ( مثل توزیع opensuse وو....)
حتی می تونید از ریپوزیتوری ها هم انتخاب کنید و حتی آپدیت کنید و نسخه آخر رو نصب کنید ( یا پکیج هایی که در dvd نیست)
این قابلیت در توزیع اوبنتو نیست ( و نسخه های لایو همه توزیع هایی که تا حالا دیدم)

آفلاین mina_lmn0

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #14 : 24 آذر 1388، 12:27 ب‌ظ »
سلام
من یه سوال داشتم:با  چه نتظیماتی در فدورا 10 میتونیم فایل متنی رو به گرافیکی تغییر بدیم