سلام من مینت سینامون 17.2 دارم نمیدونم چرا وقتی یک سری بسته ی دبیان رو نصب کردم دیگه apt-get و dpkg و syntapic و software manger و gdebi خراب شد و قبلا هم این مشکل برام پیش اومده بوده بود ریستارت کردم و mdm و xserver و گرافیک به فنا رفت از نو نصبش کردم اما این دفعه قبل از ری استارت تو root دستور mdmsetup رو اجرا کردم و mdm رو تنظیم کردم و بعد ریست کردم این دفعه دسکتاپ و محیط گرافیکی نابود نشد ویپلی هیچ برنامه ای از هیچ طریقی قابل حذف و نصب نیست ولی وقتی از طریق software maneger وارد میشم یک لیست بلند بالایی میده که بسته های مربوط به cinnamon , xserver , mdm,...رو باید برای نصب این برنامه حذف بشن که لیستش قابل کپی کردن نبود خلاصه اگه اونارو پاک کنم باید از نو توزیع رو از نو نصب کنم و فعلا نیاز به نصب نرم افزاری ندارم ولی فکر نکم هیچ وقت حداقل تا برج 4 سال 2016 نخوام چیزی نصب نکنم یا آپدیت نشم
مخلص کلوم برای حل این مشکل چه کنم؟
در ضمن قبلا این مشکل برای داشتن دو ورژن cnnamon-comon بود ولی الان دقیقا نمی دونم چیه ولی اون چند نرم ابزاری که نصب کردم سه تاش ارور داد که اسماش دقیقا یادم نیست ولی یکیشون بین اون چیزایی که به گفته ی softmanager باید پاک میشد رو دیدم البته هر سه تاشون اون چیزایی که من می خواستم نبودن اسم یکیی یادمه gir1 بود
یک سوال دیگه اگه من فایلای داخل آرشیوم رو که کپی کردم رو داخل آرشیو سیستم عامل جدید پیس کنم آیا با apt-get نصب کنم؟