انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل هنگام بوت شدن بعد از آپدیت (حل شد)  (دفعات بازدید: 12833 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
پاسخ به: مشکل هنگام بوت شدن بعد از آپدیت
« پاسخ #30 : 20 آذر 1388، 01:56 ب‌ظ »
با درود به همه دوستهای خوبی که تو حل این مشکل بهم کمک کردند
من به ترتیب راههایی رو که انجام دادم رو می نویسم چون با یه مشکله دیگه برخوردم البته خیلی به نظر مهم نمی آد تا بعدش {حل شد} رو اضافه کنم

من درایو H رو که تقریبا 70 گیگ جا داشت رو انتخاب کردم و 25 گیگه اونو جدا کردم برا ابونتو بعدش با لایو ابونتو بالا اومدم تا مرحله پارتیشن بندی MANUAL رو انتخاب کردم و درایوی که جدا کرده بودم رو انتخاب کردم و با ext4 فرمت کردم . یه mount بود که اونو رو / گذاشتم و ادامه دادم و نصب شد و تو گراب اینجوری نوشت ubuntu linux 3.6.31-14-generic بعدش با بکاپی که با uptoncd گرفته بودم رو ریستور کردم و 47 مگ هم آپدیت ازم خواست که دانلود کردم  و همینکه آپدیتها داشت نصب میشد برق رفت تقریبا 10 دقیقه بعدش که برق روبراه شد آپدیتها رو نصب کردم و ریستارت و گراب دو تا گزینه ubuntu linux 3.6.31-16 generic و ubuntu linux 3.6.31-16 recovery mode اضافه شد که رو این دو تا که اینتر می کنم بالا نمی آد و ریستارت می شه ولی روی همون قبلی بالا می آد میخواستم ببینم این مشکل از چی می تونه باشه

ممنون از همه راهنمایی هاتون
آنکس که نداند ونداند که نداند    در جهل مرکب ابدالدهر بماند

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
« پاسخ #31 : 20 آذر 1388، 03:08 ب‌ظ »
ارتقای کرنلت کامل انجام نشده دوباره نصب کن یا اینکه وارد محیط ریکاوری شو و repair broken pakages رو امتحان کن

میتونی با ubuntu tweek کرنل ناقص رو پاک کنی

آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
« پاسخ #32 : 20 آذر 1388، 04:09 ب‌ظ »
ارتقای کرنلت کامل انجام نشده دوباره نصب کن یا اینکه وارد محیط ریکاوری شو و repair broken pakages رو امتحان کن

میتونی با ubuntu tweek کرنل ناقص رو پاک کنی

ممنون دوست عزیز با tweek تونستم کار کنم بازم یه سوال کرنلی که با این برنامه پاک بازم امکان ارتقا داره چون بعد از اینکه پاک کردم آپدیت منیجر رو زدم و چیزی برا آپدیت کردن نبود

ببخش که من اینهمه سوال می پرسم  :oops:

بازم از همه دوستایی که راهنمایی کردند و و یا سعی در راهنمایی داشتند ممنونم

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #33 : 20 آذر 1388، 06:01 ب‌ظ »
فایل های دانلود شده تو آرشیو شما موجوده  که احتمالا ناقصهبا همون tweek از تو آرشیو پاکش کن

این رو تو سیناپتیک سرچ کن

linux 3.6.31-16 generic

اگه پیدا نکردی باید خط فرمانی نصب کنی که کاری نداره اما اگه مشکل بود بپرس

این هم یکی دیگه از مزیت های لینوکس!! عمرا تو ویندوز بتونی طرف این جور کارها بگردی: اولین اشتباه =آخرین اشتباه)

فکرش رو بکن! وسط نصب ویژوال استودیو یهو برق بره ](*,)

ضمنا برای برنامه حساب داریت از ایکس پی  استفاده میکنی یا چیز دیگه؟!

repair broken pakage  رو زدی یا نه؟
« آخرین ویرایش: 20 آذر 1388، 06:42 ب‌ظ توسط abdozzahra »
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *

این رو تو سیناپتیک سرچ کن

linux 3.6.31-16 generic

اینو سرچ کردم و چندتا بود من یکیشو نصب کردم و درست شد

اگه پیدا نکردی باید خط فرمانی نصب کنی که کاری نداره اما اگه مشکل بود بپرس

میشه خط فرمانیشم آموزش بدی :oops:

این هم یکی دیگه از مزیت های لینوکس!! عمرا تو ویندوز بتونی طرف این جور کارها بگردی: اولین اشتباه =آخرین اشتباه)

فکرش رو بکن! وسط نصب ویژوال استودیو یهو برق بره ](*,)

البته ویندوز هم همیشه ایجوری نیست چون برام پیش اومده برق بره ;)

ضمنا برای برنامه حساب داریت از ایکس پی  استفاده میکنی یا چیز دیگه؟!

الان تقریبا 3 ساله که من ایکس پی استفاده نمی کنم و ویندوزم الان 7 هست

راستی برنامه ای هست که اگه دیسکانکت شد اتوماتیک کانکت بشه  ؟ البته در ابونتو

در مجموع من سوالات زیادی دارم ولی مشکلم با این قضیه بالا نیومدن ابونتو حل شد که اینو اضافه می کنم و سوالاتمو با هماهنگ کردن با بخش مربوطه می پرسم و شما هم ممنون که اینقدر

صادقانه و دوستانه کمک کردید

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
 جواب سوال اولت اینو تو گوگل سرچ کن :

ارتقای کرنل   خط فرمان ابونتو

این که گفتم ویژوال استودیو دلیل داشت:‌ از یه ویندوزی بپرس که چی میتونه بدتر از این باشه که مثلا  وسط نصب دات نت فریم ورک ۳.۵ یهو دستگاه ریست بشه؟!!خود مایکروسافت رو سرورش میگه بکاپ برگردون :o کلاینت که الفاتحه \\:D/ :-X

اگه برنامه حسابداری خاصی استفاده میکنی(ایرانی!!!) میتونی تو virtualbox لینوکس رو ایکس پی بیاریش بالا (اگه دیتابیس اس کیو ال داره  ازش بکاپ بگیر این ور ری استور کن) اگر هم که برای کارهای روز مره از حسابداری استفاده میکنی جایگزین های لینوکسیش رو امتحان کن

میخوام به خودباوری لینوکسی برسی :P \\:D/

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
جواب سوال اولت اینو تو گوگل سرچ کن :

ارتقای کرنل   خط فرمان ابونتو

این که گفتم ویژوال استودیو دلیل داشت:‌ از یه ویندوزی بپرس که چی میتونه بدتر از این باشه که مثلا  وسط نصب دات نت فریم ورک ۳.۵ یهو دستگاه ریست بشه؟!!خود مایکروسافت رو سرورش میگه بکاپ برگردون :o کلاینت که الفاتحه \\:D/ :-X

اگه برنامه حسابداری خاصی استفاده میکنی(ایرانی!!!) میتونی تو virtualbox لینوکس رو ایکس پی بیاریش بالا (اگه دیتابیس اس کیو ال داره  ازش بکاپ بگیر این ور ری استور کن) اگر هم که برای کارهای روز مره از حسابداری استفاده میکنی جایگزین های لینوکسیش رو امتحان کن

میخوام به خودباوری لینوکسی برسی :P \\:D/

من به خودباوری لینوکسی ;D به قول شما رسیدم وگرنه نصب نمی کردم کلا من آدم متعصبی نیستم از هرچی خوشم بیاد استفاده می کنم البته یه مشکله دیگه جدا از حسابداریم چاپگرمه که کانن MF3110 از این 3 کاره ها هست که متاسفانه اصلا با ابونتو رابطه دوستانه ای نداره وگرنه من برنامه حسابداری امیر رو هم گرفتم و بدون چاپگر به درد نمی خوره و فکر نکنم خیلی هم حرفه ای باشه در هر صورت اگه شد می خوام یه چاپگر دیگه استاد کنم ببینم اون موقع چه می کنه این ابونتو \\:D/

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
امتحان کن ببین تو virtualbox با ایکس پی میتونی راهش بندازی یا نه؟

تو ویندوز یه نتورک پرینتر بساز بعد از لینوکس براش فایل بفرست

اینم ببین:http://www.mat3impex.com/wiki/index.php?title=How_to_use_a_Image_Class_Printer_as_a_Post_Script_Printer_in_Windows_%26_Share_from_MAT3UBengali_Linux

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
امتحان کن ببین تو virtualbox با ایکس پی میتونی راهش بندازی یا نه؟

تو ویندوز یه نتورک پرینتر بساز بعد از لینوکس براش فایل بفرست

اینم ببین:http://www.mat3impex.com/wiki/index.php?title=How_to_use_a_Image_Class_Printer_as_a_Post_Script_Printer_in_Windows_%26_Share_from_MAT3UBengali_Linux
درود به دوسته خوبم

من از اکس پی استفده نمی کنم ولی سعی میکنم یه جوری با این مورد کنار بیام و برام روشنه که تا چند ساله دیگه هم برنامه های قویتر حسابداری ساخته میشه و هم اینکه ابونتو به ساده تر بودن نزدیکتر میشه و کاربرهای زیادی رو هم جذب می کنه