انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: حذف گراب (حل شد)  (دفعات بازدید: 1983 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m-ubuntu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
حذف گراب (حل شد)
« : 15 آبان 1393، 11:47 ب‌ظ »
دوستان چجوری میشه اون صفحه اول گراب رو حذف کرد؟
قبلا دوتا سیستم عامل داشتم ولی الان فقط کوبونتو دارم و میخوام دیگه اون صفحه زمان بوت نیاد و سریع وارد بشه
« آخرین ویرایش: 16 آبان 1393، 06:03 ب‌ظ توسط m-ubuntu »

آفلاین سهراب سپید

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
پاسخ : حذف گراب
« پاسخ #1 : 16 آبان 1393، 12:01 ق‌ظ »
گراب رو که نباید حذف کرد. ولی میتونی با نصب Grub Customizer زمان انتظار توو گراب رو صفر کنی تا اوبونتو یه ضرب بالا بیاد
    sudo add-apt-repository ppa:danielrichter2007/grub-customizer
    sudo apt-get update && sudo apt-get install grub-customizer

آفلاین m-ubuntu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #2 : 16 آبان 1393، 12:24 ب‌ظ »
بدون نصب این برنامه نمیشه کاری کرد؟

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #3 : 16 آبان 1393، 12:37 ب‌ظ »
چرا که نه!
از پرونده ی تنظیمات گراب میتونید تغییرش بدید.
/boot/grub/grub.cfgپرونده رو با دسترسی ریشه با کنید و دنبال set timeout بگردید.مقدارش رو صفر(یا هر مقدار دلخواه) بذارید.
بعدش هم گراب رو آپدیت کنید.
sudo update-grub2

آفلاین ahmaad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 215
« پاسخ #4 : 10 امرداد 1394، 08:59 ب‌ظ »
چرا که نه!
از پرونده ی تنظیمات گراب میتونید تغییرش بدید.
/boot/grub/grub.cfgپرونده رو با دسترسی ریشه با کنید و دنبال set timeout بگردید.مقدارش رو صفر(یا هر مقدار دلخواه) بذارید.
بعدش هم گراب رو آپدیت کنید.
sudo update-grub2
سلام
ویندوز و اوبونتو رو با هم دارم و میخوام محیط گراب اصلا بالا نیاد و به جز مواقعی که خودم میخوام، مستقیم اوبونتو رو بالا بیاره.
این تنظیمات رو انجام دادم ولی ذخیره نمیشه و ارور میده:
You do not have the permissions necessary to save the file. Please check that you typed the location correctly and try again.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #5 : 10 امرداد 1394، 09:03 ب‌ظ »
سلام
ویندوز و اوبونتو رو با هم دارم و میخوام محیط گراب اصلا بالا نیاد و به جز مواقعی که خودم میخوام، مستقیم اوبونتو رو بالا بیاره.
You do not have the permissions necessary to save the file. Please check that you typed the location correctly and try again.
سلام
میگه شما اجازه نداری چون باید sudo رو در اول دستور بنویسی یعنی با دسترسی کاربر ریشه.
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ahmaad

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 10 امرداد 1394، 09:14 ب‌ظ »
سلام
سلام
میگه شما اجازه نداری چون باید sudo رو در اول دستور بنویسی یعنی با دسترسی کاربر ریشه.
لطفا دستورش رو بنویسید ::)
اگه به خودم باشه میزنم تو در و دیوار ;D

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #7 : 10 امرداد 1394، 09:17 ب‌ظ »
لطفا دستورش رو بنویسید ::)
اگه به خودم باشه میزنم تو در و دیوار ;D
در ترمینال هرچی نوشته بودی باید اولش بینیویسی مثلا : sudo gedit /boot/grub/grub.cfg که گدیت ویرایشگره......

ویرایش :

البته شاید نتونی اون فایل رو ویرایش کنی و مجبور باشی یه فایل دیگه رو دستکاری کنی . درهرصورت تست کن ببین میشه یا نه ؟
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1394، 09:19 ب‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ahmaad

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 10 امرداد 1394، 09:31 ب‌ظ »
نقل‌قول
در ترمینال هرچی نوشته بودی باید اولش بینیویسی مثلا : sudo gedit /boot/grub/grub.cfg که گدیت ویرایشگره......

ویرایش :

البته شاید نتونی اون فایل رو ویرایش کنی و مجبور باشی یه فایل دیگه رو دستکاری کنی . درهرصورت تست کن ببین میشه یا نه ؟
وای بر من. رب ساعت داشتم از طریق پوشه ها سعی میکردم وارد فایل بشم و ویرایشش کنم ;D
ممنون انجامش دادم ;D
کلا ۴ گزینه به اسم set timeout  داشت. ۳ تاش مساوی ۱۰ بود و یکیش مساوی منفی یک
اون ۳ تا رو ۰ کردم.
الان مستقیم وارد اوبونتو میشه ولی بازم وقتی داره محیط گراب رو پشت سر میزاره، صفحه برای حدود ۴ ثانیه سیاه میشه بعد بوت اوبونتو رو میاره(همون چندتا نقطه که دارن روشن خاموش میشن).... این عادیه؟
حالا برای وارد شدن به ویندوز باید چکار کنم بدون گراب؟  :D

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
پاسخ : حذف گراب (حل شد)
« پاسخ #9 : 10 امرداد 1394، 09:35 ب‌ظ »

اگه بوت‌لودر سیستم در اختیار اوبونتو هست باید گراب رو کامل در اختیار داشته باشی تا بتونی انتخاب کنی و اگه دست ویندوز هست که باید اونو تعمیر کنی که اول اونو ببینی و از اونجا بتونی انتخاب کنی مثلا با easybcd

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ahmaad

• Full Member
  • *
پاسخ : حذف گراب (حل شد)
« پاسخ #10 : 11 امرداد 1394، 11:54 ب‌ظ »
انتخاب سیستم عامل حل شد، فقط نمیشه اصلا منوی گراب دخالتی توی لود شدن سیستم عامل نداشته باشه و سرعت بوت بیشتر بشه؟
چون وقتی لپتاپ رو روشن میکنم برای حدودا ۴ ثانیه صفحه سیاه میشه و بعد وارد صفحه ای میشه که نقطه ها دونه دونه روشن خاموش میشن ;D تا سیستم اوبونتو بالا بیاد(ظاهرا این وقفه برای رد کردن منوی گراب هست)
« آخرین ویرایش: 11 امرداد 1394، 11:56 ب‌ظ توسط ahmaad »