انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کدام نسخه لینوکس؟؟؟(مبتدی)  (دفعات بازدید: 1137 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین topmihan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • طراح برتر
کدام نسخه لینوکس؟؟؟(مبتدی)
« : 10 امرداد 1394، 11:16 ب‌ظ »
سلام دوستان
من چندبار تا الان اوبونتو نصب کردم و یکم توش الکی گشتم و پاک کردمش
ولی الان قصد دارم بصورت جدی بیام سمت لینوکس ( البته فعلا ویندوز رو حفظ میکنم تا زمانی که دیگه کامل ازش دور بشم و لینوکسی بشم )
ولی خب مشکلاتم زیاده + اول اینکه چطور با لینوکس قشنگ آشنا بشم
توضیع های مختلف لینوکس که شنیدم 570 تا هستن
میزکارهای لینوکس
دستورات ترمینال و ......
اصلا من چه نسخه ای رو نصب کنم؟؟؟
من از اوبونتو خوشم نیومده نیدونم چرا
الان مینت رو نصب کردم
ولی بهم گفتن فدورا چون من برنامه نویس هستم
کل کارایی که من الان انجام میدم
طراحی سایت ( نیازها : localhost - php - html - css - javascript - jquery - ajax , .... )
در آینده هم سءو و بهینه سازی + امنیت سایت
گرافیک هم کم و بیش
--------------
درضمن ممنون میشم اگه معروف ترین توزیع ها + کاربرد اصلیشون (مثلا میگن فدورا برا برنامه نویسی - کالی برا امنیت و ...) و معروف ترین میزکارها رو اعلام کنید
متشکرم

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
پاسخ : کدام نسخه لینوکس؟؟؟(مبتدی)
« پاسخ #1 : 11 امرداد 1394، 01:20 ق‌ظ »
همین اول کار  پیشنهاد میکنم درگیر توزیع بازی نشی ! مگه اینکه بخشی از تفریح زندگیت باشه . همه کارهایی که گفتی رو در تمام توزیع ها میتونی انجام بدی . به نظر من مینت و اوبونتو توزیع های خوبی برای شروع اند. اگه یونیتی (میزکار اصلی اوبونتو) رو نمی پسندی میتونی از زوبونتو ، اوبونتوگنوم و... استفاده کنی که هم خانواده اوبونتو ان و تمام مزایای اون رو دارن با یک میزکار متفاوت .
« آخرین ویرایش: 11 امرداد 1394، 01:53 ب‌ظ توسط مَدَّکْ »

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
« پاسخ #2 : 11 امرداد 1394، 02:15 ق‌ظ »
سلام دوستان
ولی الان قصد دارم بصورت جدی بیام سمت لینوکس ( البته فعلا ویندوز رو حفظ میکنم تا زمانی که دیگه کامل ازش دور بشم و لینوکسی بشم )
میزکارهای لینوکس
دستورات ترمینال و ......
الان مینت رو نصب کردم
طراحی سایت ( نیازها : localhost - php - html - css - javascript - jquery - ajax , .... )
گرافیک هم کم و بیش
--------------
درضمن ممنون میشم اگه معروف ترین توزیع ها + کاربرد اصلیشون (مثلا میگن فدورا برا برنامه نویسی - کالی برا امنیت و ...) و معروف ترین میزکارها رو اعلام کنید
متشکرم
اولا بت خوش‌آمد می‌گم.

«کدام نسخه لینوکس»
لینوکس چیزی به اسم نسخه نداره. سیستم‌عامل‌هایی مثل اوبونتو، فدورا، جنتو و... همگی توزیع‌های لینوکسی هستن.

و البته پیشنهاد می‌کنم برای شروع اوبونتو نصب کنی و تا مدتی هم توزیعت رو عوض نکنی. بعد از آشنایی نسبی با اوبونتو بهتر می‌تونی در مورد توزیع مورد علاقه‌ت یا حتی در مورد اینکه «آیا اصلا ویندوز بهتر نبود؟!؟! :o»‌ تصمیم بگیری.
درسته مثلا بعضی توزیع‌ها بصورت تخصصی طراحی شدن و برای استفاده‌ی روزمره پیشنهاد نمی‌شن (مثل کالی) اما تقریبا همه‌ی توزیع‌ها امکانات و مزایای مشترکی دارن. فدورا هم توزیع تخصصی برنامه‌نویسی نیست... ابزار‌های برنامه‌نویسی توی اکثریت قریب به اتفاق توزیع‌ها خیلی خیلی قویه و نمی‌شه بگی یه توزیع مخصوص برنامه‌نویساست.
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #3 : 11 امرداد 1394، 02:24 ب‌ظ »
سلام دوستان
میزکارهای لینوکس
دستورات ترمینال و ......
الان مینت رو نصب کردم
گرافیک هم کم و بیش
--------------
متشکرم
اولا بت خوش‌آمد می‌گم.

«کدام نسخه لینوکس»
لینوکس چیزی به اسم نسخه نداره. سیستم‌عامل‌هایی مثل اوبونتو، فدورا، جنتو و... همگی توزیع‌های لینوکسی هستن.

و البته پیشنهاد می‌کنم برای شروع اوبونتو نصب کنی و تا مدتی هم توزیعت رو عوض نکنی. بعد از آشنایی نسبی با اوبونتو بهتر می‌تونی در مورد توزیع مورد علاقه‌ت یا حتی در مورد اینکه «آیا اصلا ویندوز بهتر نبود؟!؟! :o»‌ تصمیم بگیری.
درسته مثلا بعضی توزیع‌ها بصورت تخصصی طراحی شدن و برای استفاده‌ی روزمره پیشنهاد نمی‌شن (مثل کالی) اما تقریبا همه‌ی توزیع‌ها امکانات و مزایای مشترکی دارن. فدورا هم توزیع تخصصی برنامه‌نویسی نیست... ابزار‌های برنامه‌نویسی توی اکثریت قریب به اتفاق توزیع‌ها خیلی خیلی قویه و نمی‌شه بگی یه توزیع مخصوص برنامه‌نویساست.
با اجازه اقامحمد تمام حرف ایشون تو یه جمله خلاصه میشه.
«با هر توزیعی میشه هر میزکاری داشت و هر کاری رو انجام داد.»
حالا این وسط بعضی از توزیع ها یکم تخصصی تر رفتن جلو و ابزار های دیگه رو گذاشتن کنار.مثل کالی که بیشتر ابزار های امنیت رو با خودش داره و یا مثل آرچ که از بیخ و بن همه چی رو خودت میسازی اینا فقط چند مثال بود.
دقت کن که شمای کلی بسیاری از دستورات تو همه یکی هست و گاهی تفاوت های کوچیک دارند در واقع وقتی کار با یکی رو یاد گرفتی میتونی با همه کار کنی و موارد انحصاری اون توزیع روهم خیلی زود یاد میگیری.
همون مینت و فدورا برات خوبن مخصوصا که قبلا باهشون کار کردی.ظاهرا از اوبونتو خوشت نمیاد که خوب نوع دید گاه شماس اما اوبونتو هم توزیع خوبیه برا شروع(اگه خودش رو دوست نداری زیر مجموعه هاش مثل ابونتو گنوم و کوبونتو و غیره)

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up