انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: داستان تصویری!  (دفعات بازدید: 26192 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
پاسخ به: داستان تصویری!
« پاسخ #60 : 17 بهمن 1388، 05:11 ب‌ظ »
dark-sun منظورم از غیر عاقلانه بودن با خودم بود -یعنی خیلی چیزا رو لازم نیست سعی کنم دفاع کنم چون ممکنه چیزی که شما گفتید درستر باشه و به بهتر شدن کار کمک کنه !

خوب من هنوز طرحتون را در رابطه با دیالگ ها نفهمیدم !  :) یعنی یکم نیاز به توضیح دارم

اما در باره شخصیت تاکس و نارسیس خیلی چیزها که گفتید را قبول نداشتم ! ولی اینم در نظر میگیرم که همونقدر که این کار نو و تازه میتونه باشه من هم توی این کار تازه کارم و قبلا هم زیاد داستانا مصور را دنبال نکردم . این کارم فقط یک ایده بود که عملیش کردم . نمیتونم از خودم انتظار داشته باشم که داستانهام به اندازه یک نویسنده جذاب باشه و طرح هام به اندازه یک طراح حرفه ای چون در هیچ کدوم از اینها تخصصی ندارم !  داستانهای اخیر نمیدونم افت کرده یا نه شاید باید یک امار بگیرم ولی خوب اگر افت کرده میتونم بزارم پای مشغله هایی که دارم ( درس و امتحانات و ... ) .

ولی!

میدونم که بازم میخوام روی این کار وقت بزارم و طرفدار نقد , راهنمایی  و کمک هستم  ;D

از لینکایی که دادید ممنونم باز هم اگر چیزی داشتید که فکر میکنید میتونه کمک کنه به من معرفی کنید  :)

اگر هم برای کار گروهی اعلام امادگی میکنید من مانعی نمیبینم .
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
== نظر سنجی == داستان تصویری!
« پاسخ #61 : 17 بهمن 1388، 07:31 ب‌ظ »
از تمام کسانی که داستانها رو دنبال میکنند میخوام که در این نظر سنجی شرکت کنند  :)
« آخرین ویرایش: 17 بهمن 1388، 07:32 ب‌ظ توسط narcissus »
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win