انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک در مورد نصب applicationها در کوبونتو 9.10  (دفعات بازدید: 1189 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamid_87

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
با سلام به دوستان و اساتید محترم یک سوال دارم که امیدوارم بتونین کمک کنید:
در کوبونتو 9.10 من بعد از اجرای برنامه هایی همچون Amarokو... در تسک بار پایینی Update notification اعلام می کنه که این برنامه احتیاج به آپ دیت شدن داره بعد از اجرای آپ دیت پیغامی بر نصب شدن موفقیت آمیز این آپ دیتها می ده و بعد اعلام می کنه که این برنامه احتیاج به restart شدن داره ؛ حالا سوال اینه که من چه جوری برنامه مورد نظر رو restart کنم؟؟

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
شاید منظور reset کردن سیستمه.

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
در کوبونتو 9.10 من بعد از اجرای برنامه هایی همچون Amarokو... در تسک بار پایینی Update notification اعلام می کنه که این برنامه احتیاج به آپ دیت شدن داره بعد از اجرای آپ دیت پیغامی بر نصب شدن موفقیت آمیز این آپ دیتها می ده و بعد اعلام می کنه که این برنامه احتیاج به restart شدن داره ؛ حالا سوال اینه که من چه جوری برنامه مورد نظر رو restart کنم؟؟

خب ببند و دوباره بازش کن! :)
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین hamid_87

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7

خب ببند و دوباره بازش کن! :)
دوست عزیز کارهایی که گفتی انجام دادم اما جواب نمی ده!!