انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین راه نصب کارت گرافیک انویدیا در فدورا 22 ؟  (دفعات بازدید: 652 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین topmihan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • طراح برتر
سلام و عرض ادب
لپ تاپ لنوو z570 دارم که روش فدورا 22 نصب کردم
بهترین راه نصب گرافیک انویدیا چیه؟خیلی گشتم برای فدورا 22 چیزی نبود - نسخه های قبلی هم هر کدوم زیر کلی نظر بابت مشکلاتش نوشته بودن
ممنون میشم بهترین راه رو البته اگه میشه گام به گام بهم بگین
متشکرم
و البته 2 سوال دیگه میپرسم اگه مدیر صلاح ندوسنست اینجا باشه بگه تا تاپیک جدید بزنم
1- از کجا بفهمم چه درایورهایی نصبه و چه درایورهایی نصب نیست؟؟مثلا ویندوز دیوایس منیجر داشت ولی لینوکس چی داره ؟؟
2- yum خوبه در کد های ترمینال استفاده کنم یا dnf ??

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
1. http://www.cyberciti.biz/faq/howto-display-list-of-modules-or-device-drivers-in-the-linux-kernel
2. YUM در فدورا ۲۲ با DNF جایگزین شده و دستوری که شما به‌عنوان «yum» می‌بنید در واقع لینکیه به «dnf» پس معقوله از این به بعد از dnf استفاده کنید.

آفلاین topmihan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • طراح برتر
ممنون از شما
والا شما فقط اون 2 سوال اضافی منو جواب دادین
البته این لینکی که واسه ببینم چه داریورهایی نصب هستن دادین خیلی نامفهموم بود واسه من اگه آموزش فارسی بدین بهتره
ولی مشکل اصلی من نصب صحیح انویدیا هستش

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
اگه سعی دارید لینکوس یاد بگیرید نباید دنبال آموزش‌ها ترجمه شده و یا اینطور چیزها برید، خوبه دست‌نامه (manual) خود دستور و یا آموزش‌های انگلیسی رو بخونید. ضمناً درون لینکوس به‌طورکلی مفهوم‌ها فرق می‌کنن یا معنای دیگه‌ای دارن پس شما باید درست دنبال اون‌ها بگردید.

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی

نقل‌قول
خیلی گشتم برای فدورا 22 چیزی نبود
سایت طرفداران فدورا رو ببین و ازروشی که برای فدورا های قدیمی تر توضیح داده استفاده کن.

نقل‌قول
2- yum خوبه در کد های ترمینال استفاده کنم یا dnf ??
نمیتونی از یام استفاده کنی و به صورت پیشفرض غیرفعاله .