انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور میتونم برای یه برنامه نوشته شده با کیوت یه رابط گرافیکی دیگه بسازم؟  (دفعات بازدید: 3753 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
ببین اگر برنامه ات برای سرگرمی خودت هست . من یک راه عمومی دارم که وقتی می خوام یک برنامه ی گرافیکی را با ترمینال کنترل کنم ازش استفاده می کنم.
شاید مسخره باشه ولی واقعا کار می کنه!
یک نرم افزاری هست به اسم xdotool کارش اینکه که موس و صفحه کلید رو شبیه سازی می کنه . یعنی می تونی توی خط فرمان بهش بگی برو توی فلان نقطه راست کلیک کن بعد توی فلان جا فلان عبارت رو تایپ کن یا موقعیت کنونی موس رو بده ! و از اینجور کارها. حالا اگر بتونی اون نرم افزار رو روی vnc اجرا کنی بعد داخل اون vnc یک ترمینال باز کنی می تونی با xdotool دقیقا کارهایی که می خوای رو لیست کنی اون به ترتیب خودش انجام بده. مثلا بهش بگی فلان کلمه رو اونجا تایپ کن و بعد روی فلان نقطه کلیک کن و جوابش رو توی فلان فایل کپی کن.
البته این راه اصلا اصولی نیست ولی خب کار می کنه!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین samis

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
این دیگه فراتر از ماهیگیری و قلاب و کرم شد تقریبا در حد ماهی آماده طبخ!
آره ممنون فوق العاده شد ;D
اما با عرض معذرت تو این قسمتاش مشکل نداشتم. تو پیاده سازی همون قسمت آخر مشکل داشتم که البته الان تا حدودی حل شده
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!