انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: از تنظیم خارج شدن ساعت سیستم پس از رفتن از ابونتو به ویندوز7 و بالعکس  (دفعات بازدید: 483 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ebrahim1987

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
با سلام من بر روی کامپیوتر ابونتو14.04 و ویندوز7 نصب کردم هر وقت که از ابونتو به ویندوز و بالعکس می رم ساعت سیستم هم در ابونتو و هم در ویندوز از تنظیم خارج می شه چکار کنم که مشکل رفع بشه؟؟؟

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
با سلام من بر روی کامپیوتر ابونتو14.04 و ویندوز7 نصب کردم هر وقت که از ابونتو به ویندوز و بالعکس می رم ساعت سیستم هم در ابونتو و هم در ویندوز از تنظیم خارج می شه چکار کنم که مشکل رفع بشه؟؟؟
من هم همین مشکل رو داشتم البته مشکل از اوبونتو بود و اوبنتو ساعت بایوس رو تنظیم میکرد با ساعت سیستم + 3.30 ساعت .برای رفعش میتونید ساعت رو از روی تهران بر روی گرینویچ بزارید.البته راه حل دیگه و قطعی ای هم هست که الان یادم نیست و دوستان هستند و کمک میکنن
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
این مسأله ناشی از ناکارمدی و ناتوانی ویندوز در مدیریت ساعته. استاندارد جهانی اینه که پردازنده روی ساعت جهانی UTC باشه و هر کاربر بنا به منطقهٔ زمانی که توش قرار داره، ساعتش محاسبه و نمایش داده بشه. ولی ویندوز چون نتونسته این کار رو بکنه، مستقیم از روی سیستم ساعت رو می‌خونه و نمایش می‌ده. دو تا راه‌کا رهست برای این مورد:
۱. بپذیری که ساعت ویندوز اشتباهه و بذاریش روی UTC
۲. به اوبونتو بگی که ساعت رو برمبنای وقت محلّی ذخیره کنه که البته کار اشتباهیه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
این مسأله ناشی از ناکارمدی و ناتوانی ویندوز در مدیریت ساعته.

گرچه امیدوارم برخلاف جریان پست نباشه، ولی این جمله رو بر مبنای تجربم به شدّت تایید می کنم. درمورد استفاده از نسخه trial بعضی نرم افزارها، با عقب کشیدن زمان ویندوز مجددا ازشون می شه استفاده کرد و این مشتیست نمونه خروار از صناعت بکر ویندوز.
pacman -Rs ubuntu