انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اموزش ابونتو  (دفعات بازدید: 2986 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین samaneh+md

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
اموزش ابونتو
« : 26 آذر 1388، 10:43 ب‌ظ »
سلام به همه دوستان.من تا حالا با لینوکس اصلا کار نکردم.اما می خوام از این به بعد  سیستم عاملم بشه لینوکس ابونتو.ابونتو  نصب کردم اما بلد نیستم باهاش کار کم گیجم تو محیطش.لطفا دو ستان  چند تا فایل اموزشی  فارسی برام بفرستند تا از ابهام در بیام.ممنون از لطفتون ???

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
پاسخ به: اموزش ابونتو
« پاسخ #1 : 27 آذر 1388، 08:52 ق‌ظ »
باهاش کار کن

مشکل پیش اومد تحقیق کن(اول تو انجمن بعد تو گوگل)اگه حل نشد سوال کن. جایی که هستی بهترین منبع آموزشیه شک نکن

یه سر به قسمت ویکی ها بزن خیلی برات خوب مهم و واجبه
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1637
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #2 : 27 آذر 1388، 11:19 ق‌ظ »
آموزش؟ این بهترین آموزش: «بشین پشت سیستم و بدون فکر در این باره که با چی کار می کنی، برو تو منوها و کارهات رو بکن». اگر وب می خوای برو توی منو، برو توی بخش اینترنت و فایرفاکس رو اجرا کن (: به همین سادگی. وقتی بری سراغ فکر کردن به اینکه حالا باید چجوری فلان کار رو بکنم، کارت سخت می شه اما وقتی شروع کنی به کردن اون کار، قدم به قدم کشف می کنی و می ری جلو.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #3 : 27 آذر 1388، 11:38 ق‌ظ »
سلام به همه دوستان.من تا حالا با لینوکس اصلا کار نکردم.اما می خوام از این به بعد  سیستم عاملم بشه لینوکس ابونتو.ابونتو  نصب کردم اما بلد نیستم باهاش کار کم گیجم تو محیطش.لطفا دو ستان  چند تا فایل اموزشی  فارسی برام بفرستند تا از ابهام در بیام.ممنون از لطفتون ???
دوست گرامی با مراجعه به این صفحه http://wiki.ubuntu-ir.org می توانید با بسیاری از مفاهیم و ویژگی های لینوکس اوبونتو آشنا شوید. همچنین با حضور در کانال IRC (گپ و گفتگو) مربوط به اوبونتو http://www.ubuntu-ir.org/irc امکان گفت و گو با کاربران این سیستم عامل وجود دارد تا اشکالات خود را مطرح نمایید.

به دنیای آزاد لینوکس خوش آمدید
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین samaneh+md

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #4 : 27 آذر 1388، 04:19 ب‌ظ »
mamnun az hame.

آفلاین rabinhod

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #5 : 29 آذر 1388، 09:21 ق‌ظ »
با سلام . جديدا انتشارات مبناي خرد يك كتاب آموزش لينوكس بر پايه توزيع اوبونتو منتشر كرده. قيمت كتاب 8000 تومان و هزينه پستي آن 1500 تومان است. من خودم تلفني سفارش دادم و 3 روز بعد از تهران برام ارسال كردند. انصافا براي من كه تازه كار بودم كتاب فوق العاده اي بود. الان شماره تلفن يادم نيست . اما اگه توي اينترنت مبناي خرد را جستجو كنيد ميتونيد شماره تماس را پيدا كنيد. موفق باشيد.