سلام دوستان
قرار است در یک سازمان تغییراتی در شبکه داده شود.
کلا ۱۴ تا شبکه Internet وجود دارد. ( ۵ شبکه بی سیم، بقیه DSL ) همه شبکه ها با سرعت متفاوت بین 2MB تا 8MB
قراره که این شبکه ها به یک System مثل Mikrotik وصل بشن و با Load Balancing به ۵ شبکه با سرعت های مختلف تبدیل شوند.
از اونجایی که قیمت سیستم عامل Microtik یک مقدار بالاست ( البته برای این سازمان

). قرار شده اول در سیستم عامل های رایگان و منبع باز موجود جستجو بشه.
اما امکاناتی که نیاز داریم:
۱− بشه تمام Client ها را توسط MAC در شبکه مدیریت کرد.
می خوایم بجای اینکه تک تک برای هر Client تنظیمات Gateway را انجام دهیم، توسط MAC تنظیم کنیم که کدام Client به کدام Gateway دسترسی داشته باشد.
۲− برای دسترسی به Internet هر Client باید Username و Password وارد کنه. فکر کنم بهش میگن Hotspot.
برای جلوگیری از سوء استفاده از MAC مدیران یا افراد دیگر، باید تایید هویت بشن. اگر Username و Password وارد شده برای MAC دیگری باشد اطلاع داده شود و...
۳− امکان مدیریت میزان استفاده از Internet.
۴− امکان Filter کردن آدرس ها.
بعضی از Client ها مثل مدیر باید بتونند به Server و DVR Server دسترسی داشته باشند، اما بقیه نه.
۵− امکان مدیریت ساعت دسترسی.
مثلا از ساعت ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر همه با Username و Password وارد بشن. عملا اینطوری میشه زمان شروع و پایان کار را هم بهتر مدیریت کرد.
ساعت ۴ باید همه کاربران از شبکه به صورت خودکار خارج شوند.
بین ساعت ۴ تا ۷ به عنوان اضافه کاری هست. پس کاربر میتونه دوباره وارد شبکه بشه و اضافه کاری کنه.
اما در نهایت از ساعت ۷ شب تا ۸ صبح کله شبکه باید غیرفعال بشه. ( برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی. )
آیا اینجا کسی از سیستم عامل های Router یا Firewall رایگان استفاده کرده؟ یا از امکاناتشون خبر داره؟
کدام یک امکانات بالا را دارند؟ ( منظورم به صورت پیشفرض هست. )
من خودم تاحالا با Mikrotik کار نکردم، آیا تمام امکانات بالا در Mikrotik قابل اجرایی است؟ ( جستجو کردم و دیدم ۴ مورد اول قابل اجرایی هستند ( اما تا خودم انجام ندم نمی تونم مطمئن بشم ). اما مورد ۵ را نفهمیدم چطوری باید اجرایی کرد. )
بخوام خلاصه بگم: آیا سیستم عاملی مثل MicroTik داریم، اما رایگان و OpenSource که بشه کارهای بالا را باهاش انجام داد؟