انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: 1 مشکل جدی در انتقال فایل از لینوکس به پارتیشن های ویندوز  (دفعات بازدید: 1033 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahramlok

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 299
سلام دوستان من 1 فایل ویدویی رو تو لینوکس دانلود کردم و به 1 کی از پارتیشنهای وندوز از طریق لینوکس انتقال دادم دفعه اول که فایل وجود داشت تو پارتیشن بعد راه اندازی دوباره ویندوز با کمال تعجب دیدم فایل حذف شده باور کنین خودمم گیج شدم مگه میشه همچین چیزی لطفا راهنماییم کنید ممنون
لینوکس مورد استفاده مینیت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
توی درایوهای ویندوز دنبال یه پوشه هایی بگرد که اولشون نقطه داره و توش از عدد استفاده شده. الان اسم دقیقش یادم نیست. چون خیلی وقته اینجوری نشده واسم.
اگه همچین پوشه ای بود، برو داخلش. فایلات به احتمال زیاد اونجان. به خاطر اینکه ویندوز نمیتونه اینارو تشخیص بده (کلا ویندوز تو تشخیص دادن ۳۰ ساله جای کار داره هنوز  ;D )موقع چک دیسک، میفرستشون اونجا.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
کلّاً‌ ویندوز احمقه. باید چک‌دیسکش رو غیرفعّال کرد.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین shahramlok

• Sr. Member
  • *
ممنون از این فایل که گذشت باید چک دیسک رو غیر فعال کنم ولی چطوری 1 راهنمایی بکنین ممنون

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=45382.65
لینک بالا رو بخون
این مشکل منم بود
بهتره مراقب باشی.چون که به قول nixoeen (مدیر انجمن) سیستم عامل گنو/لینوکس با استفاده از مهندسی معکوس پارتیشن NTFS رو مدیریت میکنه.و به نظر من بهتره وقتی توی گنو/لینوکسی فقط با ext ها کار کنی.و فقط از ntfs بخونی.روی اون ننویسی
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین shahramlok

• Sr. Member
  • *
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=45382.65
لینک بالا رو بخون
این مشکل منم بود
بهتره مراقب باشی.چون که به قول nixoeen (مدیر انجمن) سیستم عامل گنو/لینوکس با استفاده از مهندسی معکوس پارتیشن NTFS رو مدیریت میکنه.و به نظر من بهتره وقتی توی گنو/لینوکسی فقط با ext ها کار کنی.و فقط از ntfs بخونی.روی اون ننویسی
پس راه حلی نیست ممنون از راهنمایهاتون