انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: C رو با چی یاد گرفتید ؟  (دفعات بازدید: 4175 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza378

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
  • جنسیت : پسر
پاسخ : C رو با چی یاد گرفتید ؟
« پاسخ #15 : 26 شهریور 1394، 10:29 ب‌ظ »
ربطی به موضوع نداره ولی کوشا بنظر من c++ یا java رو کار کن و اولویت رو هم بزار روی جاوا چون واقعا زبان کامل و جالبی هست و اگر جاوا رو یاد بگیری میتونی برای اندروید هم برنامه بنویسی و خیلی کارای دیگه و اگر c++ رو یاد گرفتی میتونی با qt برنامه های گرافیکی خیلی خفن بسازی.

نمیدونم چرا این لینوس توروالدز اینقدر به ++C فحش داده  :o

http://article.gmane.org/gmane.comp.version-control.git/57918

کلا این افراد با شی گرایی مشکل دارن انگار :| و علاقه به همون شیوه ی ماژولار دارن

آفلاین alend

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
پاسخ : C رو با چی یاد گرفتید ؟
« پاسخ #16 : 27 شهریور 1394، 04:13 ق‌ظ »
کتاب آموزش C و کتاب آموزش ++C ، هر دو نوشته ی عین الله جعفر نژاد قمی بی نظیر اند. مخصوصا برای شروع

این رو که جدی نگفتی. لااقل کتاب سی یک کپی برداری ناقص از The C Programming Language.

آفلاین bkouhi

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 12
  • جنسیت : پسر
پاسخ : C رو با چی یاد گرفتید ؟
« پاسخ #17 : 03 مهر 1394، 12:31 ق‌ظ »
کتاب کلاسیک برای زبان سی، کتاب The C Programming Language نوشتهٔ کرنیگان و ریچی، چاپ انتشارات Addison-Wesley هستش. خوبی این کتاب این هست که بسیار جمع‌جور و سرراست هستش و خواننده رو درگیر مفاهیمی که دهه‌ای یک بار ممکنه نیاز بشن نمی‌کنه. ضرب‌المثل معروفی هست که می‌گه کسی که به زبان سی برنامه‌نویسی می‌کنه، باید این کتاب رو بخره.

اگر سی را برای محیط یونیکس می‌خواهید، کتاب‌های ریچارد استیونز رو هم باید تهیه کنید. کتاب‌های ایشان برای یک برنامه‌نویس یونیکس، اوجب واجبات هست. من پیشنهاد می‌کنم بعد از یادگیری سی، کتاب «برنامه‌نویسی پیشرفته در محیط یونیکس» نوشتهٔ استیونز و راگو، چاپ ۲۰۱۳ رو مطالعه کنید. این کتاب فرایندها، ریسه‌ها، سیگنال‌ها، ترمینال‌ها، ورودی/خروجی، ارتباطات بین فرایندی و مفاهیم دیگه رو در چهار سیستم‌عامل لینوکس، فری‌بی‌اس‌دی، سولاریس، و مک اواس توضیح می‌ده. بعد از اون، احتمالا آمادهٔ مطالعه کتاب دیگر استیونز «برنامه‌نویسی شبکه در یونیکس» هستید. این کتاب دو جلد هست که جلد اول رابط سوکت‌های برکلی رو به طور مفصل توضیح داده و جلد دوم هم به ارتباطات بین فرایندی اختصاص داده شده. کتاب‌های استیونز رسم و رسومات رایج در برنامه‌نویسی یونیکس و راه‌حل‌هایی برای مسائل و مشکلات رایج (شرایط رقابتی، مدیریت حافظه، مسائل امنیتی و این چیزهای سردردآور) رو به شما آموزش می‌ده. یک کتاب دیگر که هر برنامه‌نویس یونیکس باید بخواند، Programmers guide to ncurses نوشته Dan Gookin چاپ ۲۰۰۷ هست. همهٔ این کتاب‌ها تمرین‌ها و مسائلی دارند که با حل اون‌ها می‌تونید مهارت خودتون رو بالا ببرید. همینکه وارد دنیای واقعی برنامه‌نویسی شدید، خواهید فهمید که این تازه شروع کار هست و هنوز کتابخانه‌های اساسی بسیاری وجود دارند که بدون اونها نوشتن خیلی از برنامه‌ها ممکن نیست و باید اونها رو هم یاد بگیرید، از جمله OpenSSL, Bison & Flex, Libevent, PCRE, zlib و البته چیزهایی مثل gdb یا کار با Makefileها رو.
I would love to change the world, but they won’t give me the source code