خوب من تستایی که انجام دادم رو بهتون میگم!
اول از همه دیگه از داخل ویندوز سون نمی شه پارتیشنای لینوکس رو دید! حتی ext3
پس تنها راهی که میمونه اینه که ما با ماشین مجازی ویندوز (سون) رو در لینوکس بالا بیاریم که تا این ساعت هنوز من موفق به انجام این کار نشدم:(
من حتی از بالا اوردن لینوکس روی هارد در ویندوز هم خیلی خوشحال میشم! حداقل اینطوری تو یکی از سیستم عامل ها به کل هارد احاطه دارم!
با برنامه جی پارتد موفق به ایجاد پارتیشن به فرمت HSF+ نشدم!
از همه مهمتر ویندوز سیستم gpt رو اصلا نمیشناسه! یعنی هاردی که به روش gpt پارتیشنای اون ایجاد بشن در سون اصلا واردشون نمیشه شد و ویندوز اونا رو میخواد فرمت کنه!
حتی پارتیشنای NTFS و این یعنی شاهکار مایکروسافت و مجبور کردن کاربر به استفاده از fstab! که اصلا جوابگوی نیاز امروز نیست!
حالا من واقعا موندم این ۵۰۰ گیگ هارد اضافه رو چطور پارتیشن بندی کنم
من الان یه پارتیشن خونگی برای اوبونتو به حجم ۳۰۰ گیگ دارم. آیا راهی هست این ۵۰۰ گیگ رو به ۳۰۰ گیگ موجود اضافه کنم؟ آیا با lvm میشه اینکار رو انجام داد؟
آیا روشی هست من این ۵۰۰ گیگ رو به عنوان یه پارتیشن خونگی به اوبونتو شناسایی کنم؟!
یعنی توی لینوکس من صاحب دو تا پارتیشن خونگی بشم!؟
من الان با این اوصاف حتی حاضرم ویندوز رو برای همیشه کنار بزارم!کارای زیر رو هم برای کسب آمادگی قصد انجامشن رو دارم!
۱- اجرای بازی need for speed undercover (که باید بگم موفق شدم
)
۲- اجرای بازی سیمز سه که هنوز نتونستم به محتویات فایل ایزو مانت کنم
که مشکل رو جداگونه تو یه پست دیگه گفتم
فقط خواهشا بگید این ۵۰۰ گیگ رو چطوری به پارتیشن خونگی اوبونتو اضافه کنم!؟ چون دیگه داره فضا برای نصب بازی تموم میشه