انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ارور bash: ./configure: Permission denied  (دفعات بازدید: 893 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir5200

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
ارور bash: ./configure: Permission denied
« : 10 شهریور 1394، 06:35 ب‌ظ »
با عرض سلام
دوستان من برنامه گیمپ رو دانلود کردم و میخوام نصبش کنم اول از همه فایل رو اکسترکت کردم و بعد رفتم تو دایرکتوری پوشه مورد نظرم و بعد از زدن ./configure
ارور bash: ./configure: Permission denied رو میده و میگه دسترسی نداری در صورتی که با کاربر ریشه من این دستور رو زدم به نظرتون مشکل از کجاست؟
لینوکس یک اعتقاد و تفکر هست !
هر انسانی با عمل به اعتقاداتش میتونه لذتی بس زیبا رو تجربه کنه ...

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
پاسخ : ارور bash: ./configure: Permission denied
« پاسخ #1 : 10 شهریور 1394، 07:23 ب‌ظ »
سلام
شما برای نصب گیمپ باید از طریق مخازن اقدام کنید
sudo pat-get install gimp
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین amir5200

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
« پاسخ #2 : 10 شهریور 1394، 10:03 ب‌ظ »
دوست عزیز این که دلیل نمیشه من همیشه حجم زیادی رو از دست بدم و از طریق مخزن نصب کنم
چندتا برنامه گرفتم همه اینجورن صورت مسئله رو که نمیشه عوض کرد خوب من دنبال جواب میگردم و دارم با لینوکس دوست داشتنی دست و پنجه نرم میکنم
لینوکس یک اعتقاد و تفکر هست !
هر انسانی با عمل به اعتقاداتش میتونه لذتی بس زیبا رو تجربه کنه ...

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
« پاسخ #3 : 10 شهریور 1394، 10:06 ب‌ظ »
دوست عزیز این که دلیل نمیشه من همیشه حجم زیادی رو از دست بدم و از طریق مخزن نصب کنم
چندتا برنامه گرفتم همه اینجورن صورت مسئله رو که نمیشه عوض کرد خوب من دنبال جواب میگردم و دارم با لینوکس دوست داشتنی دست و پنجه نرم میکنم
دنبال جواب بودنم ادابی داره که به نظر شما بلد نیستی.
وقتی برنامه گیمپ اخرین نسخش تو مخازن موجوده نیازی نیست شما از سایت پکیج رو دانلود و نصب کنید.
اول دستور مذکور sudo بذارید.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #4 : 10 شهریور 1394، 10:09 ب‌ظ »
فرمت پارتیشنی که فایل برای نصب روش قرار داره نباید fat یا ntfs باشه
اگر فایل نصبی در این پارتیشن ها هست به home انتقال بده اگر هچنان مشکل پا برجا بود داخل پوشه نصب برو و این دستور رو امتحان کن
chmod +x configure

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #5 : 10 شهریور 1394، 10:32 ب‌ظ »

دوست عزیز شما یه بار گیمپ رو از مخازن نصب کن. بعد فایل  هاش رو که توی
/var/cache/apt/archive/هست کپی کن یه جای دیگه. بعد از نصب مجدد توزیع، همین فایل ها رو بریز همون جایی که قبلا ازش کپی کردی (آدرس بالا) و بعد مخازن رو آپدیت کن و بزن نصب بشه. دیگه دانلود نمی کنه.

تا وقتی گیمپ توی مخازن هست، دانلود کردنش کار خطرناک و غیراصولی هست. جواب درست، مسلما نباید غیراصولی باشه  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 10 شهریور 1394، 11:59 ب‌ظ »
چند روز قبل یکی از دوستان می‌گفت که وقتی که زبان صفحه کلید فارسی هست در فلان برنامه کلیدهای ترکیبی کار نمی‌کنه
بعدا معلوم شد که ایشون به جای نصب از مخازن، رفته به سایت سازنده و برنامه رو گرفته و نصب کرده
شما بعد از اینکه برنامه‌ای رو خارج از مخازن نصب کنی، باید منتظر مشکلاتی عجیب و غریب هم باشی
مشکلاتی که به ندرت در مواقعی که برنامه رو از مخزن نصب کردی به وجود میاد
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
« پاسخ #7 : 11 شهریور 1394، 10:01 ق‌ظ »
چند روز قبل یکی از دوستان می‌گفت که وقتی که زبان صفحه کلید فارسی هست در فلان برنامه کلیدهای ترکیبی کار نمی‌کنه
بعدا معلوم شد که ایشون به جای نصب از مخازن، رفته به سایت سازنده و برنامه رو گرفته و نصب کرده

بعد چطوری اثبات کردین که کار نکردن کلیدهای ترکیبی توی لی آوت فارسی به اون دلیل بوده؟
pacman -Rs ubuntu

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 11 شهریور 1394، 10:59 ق‌ظ »

بعد چطوری اثبات کردین که کار نکردن کلیدهای ترکیبی توی لی آوت فارسی به اون دلیل بوده؟

من نگفتم که اثبات شد که علت مشکل به دلیل نصب از طریق سایت سازنده بوده، در سطر سوم هم فقط به گفتن مشکلات عجیب و غریب بسنده کردم و مشکل ایشون رو به صراحت به نصب از طریق سایت سازنده نسبت ندادم

هر چند از متن پیام این برداشت می‌شه
اما اولین حدسی که در مواقع مشابه به نظر من می‌رسه اینه که علت مشکل، نصب از طریق جایی غیر از مخزن هست

به نظر من همیشه باید برنامه‌ها رو از مخزن (مخزن رسمی توزیع و حتی نه ppaها) نصب کرد
مگر در مواقعی که شخص برای نصب از طریق ppa یا هر جای دیگه‌آی دلیل خوبی داشته باشه
که غالبا دلیل خوبی هم وجود نداره
دلیلش برای من در اون زمان‌هایی که داشتن آخرین نسخه برام مهم بوده، به نوعی ارضای حس آخرین نسخه داشتن بوده، که مدتیه نسخه برنامه برام بی‌اهمیت شده و فقط کار کردن برام مهمه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 12 شهریور 1394، 02:27 ب‌ظ »
شما اشتباه کردی که برنامه‌ها رو این‌جوری گرفتی. دلیل نمی‌شه به خاطر یک‌بار اشتباه، تا آخر عمرت اشتباه کنی که!
چیزهایی که گرتی رو پاک کن و از مخازن اثدام به نصب کن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن