انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آنالیز ترافیک شبکه  (دفعات بازدید: 1349 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
آنالیز ترافیک شبکه
« : 13 شهریور 1394، 10:06 ق‌ظ »
سلام دوستان.
می خوام با رزبری پای ای که دارم کل ترافیک شبکه رو آنالیز و لاگ کنم. مثلا بدونم فلان کامپیوتر با فلان آی پی و فلان مک آدرس انقدر دیتا از اینترنت دانلود کرده و انقدر ارسال داشته.

خب به این فکر افتادم که برای این کار حتما باید ترافیک های بقیه یه جوری به رزبری برسه، از اونجایی هم که از هاب استفاده نمی کنم، دیتا ها به رزبری نمیرسه. دنبال روشی بودم که ترافیک رو از رزبری رد کنم بعدش به اکسس پوینت برسونم تا بتونم ترافیک رو لاگ کنم، ولی رزبری وایرلس نیست و از کابل استفاده می کنه، در نتیجه نمی تونم تمام دیوایس ها رو بهش کانکت کنم.

چجوری کل ترافیک شبکه رو از رزبری رد کنم و با چه نرم افزاری اینارو لاگ کنم؟ اصلا روشی داریم که بدون هدایت ترافیک به رزبری، بتونه ترافیک رو لاگ کنه؟

ممنون.

پ.ن: قصدم جاسوسی نیست، می خوام آماری از ترافیک رد و بدل شده داشته باشم.
« آخرین ویرایش: 13 شهریور 1394، 10:09 ق‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : آنالیز ترافیک شبکه
« پاسخ #1 : 13 شهریور 1394، 01:48 ب‌ظ »
روی رزبری یه کارگزار http درست کن و همهٔ دستگاه‌‌های دیگه رو بهش وصل کن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین پژوهشی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • OSLearn
پاسخ : آنالیز ترافیک شبکه
« پاسخ #2 : 23 شهریور 1394، 06:35 ب‌ظ »
بحش مربوط به آنالیز که مشخص هست . ابتدایی ترین راه استفاده از tcpdump شاید باشه ...

اما نحوه رد کردن دیتا . خودتون به طور کامل جواب دادید، باید رزبری به عنوان GW باشه تا دیتا ازش رد بشه اما میشه از یک ترفند که بیش تر برای هک استفاده میشه، استفاده کرد .

arp poisoning دقیقا همین کار رو می کنه ! یعنی میشه رزبری رو به عنوان GW در شبکه معرفی (جعل) کرد و همه کلاینت ها دیتاشون رو بفرستند به رزبری

اما اصلا این روش پیشنهاد نمیشه ( اما نیازتون رو بر طرف می کنه ) مخصوصا اگه سیستمی ویندوز با یک آنتی ویروس دارید، چون تقریبا تمامی آنتی ها این روش رو شناسایی و جلوش رو می گیرن