انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پاک شدن میزکار اصلی ubuntu و بالا نیامدن دسکتاپ حتی با نصب کردن gnome-shell  (دفعات بازدید: 4412 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mansoor2711

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
باسلام
من تازه وارد محیط ubuntu شدم فوق العادست  \\:D/ \\:D/ \\:D/
اما یه مشکلی برام پیش اومده :(
 اینه که میخواستم از میز کارهای دیگه استفاده کنم که بعد از نصب عمل نکرد :o :o
 از روی کنجکاوی وارد روت شدم و از اونجا این برنامه های اضافی رو حذف کردم که بعد اون
دیگه دسکتاپ بالا نمیاد  :'( :'(
از قسمت grub وارد ریکاور و از اونجا وارد ترمینال شدم و gnome-shell رو نصب کردم
اما مشکل همچنان باقیست و این پیام ظاهر میشه
:unable to launch "gnome-session --session=ubuntu " X session ---
"gnome-session --session=ubuntu" not found ; falling back to default session
لطفا کمکم کنید ممنون ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین Dr.Root

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
  • This is a world where nothing is solved
we are creatures that should not exist by natural law
programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody is nobody

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام.
حالا برات تجربه شد ولی در کل نصب میزکارهای دیگه روی یه توزیع که خودش میزکار داره، کار خوبی نیست. دلیلش نتیجه‌ی همین کاره که خودت دیدی  ;)
توی همون روت بزن
sudo apt-get install ubuntu-desktopاگه اررور مرروری چیزی گرفتی و زیاد بودن و حوصله نداشتی، پیشنهاد میکنم از اول نصبش کنی.
راستی. میزکاری که جدید نصب کردی، چی بوده؟ (گنوم شل رو نمیگم. همونی که نصب کردی و سیستمت به فنا رفته)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین mansoor2711

• Newbie
  • *
mamnon az lotfeton bebakhshid ke intori minevisam
dost bozorgvari ke oon link ro ferestadan dastoratesh ro ejra kardam amma kar nakard
dar javab agha rasool ham mitonam begam dastoore ubuntu-desktop ro ejra karde bodam baz ham dorost nashod
man az gnome-shell halate lightdm estefade mikardam ba'd cinnamon ro nasb kardam ke kheyli hang mikard khastam
az halate gdm estefade konam va theme haye jadid nasb konam ke dige system khob amal nakard chand bar gnome-shell ro nasb kardam
ke shayad tanzimatesh dorost she ,nashod va raftam halate root to poshe home kalameh gnome ro search kardam harchi oomad
pakeshon kardam ke ba in moshkel ro be ro shodam
alan ham kubuntu-desktop ro nasb kardam felan karam rah oftad
bazam mamnon ke rahnamaie kardin ;) ;) ;) ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
اولا که توی کوبونتو زبونت رو فارسی کن و مطلب رو بنویس چون قفل میشه تا آخر شب  ;)
دوما اینکه اگه KDE دوست داری، کلا kubuntu دانلود و نصب کن. روی اوبونتو باید فقط همون یونیتی رو استفاده کنی.
سوما یونیتی همون گنومه و وقتی گنوم رو از هوم پاک کردی، یونیتی هم پریده. هرچند پاک کردن محتویات هوم باعث خرابی نمیشه. احتمالا از جاهای دیگه هم گنوم رو پاک کردی. یا همین که گنوم رو از برنامه‌ها پاک کنی، یونیتی هم پاک میشه. چون یونیتی پوسته‌ای واسه گنومه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین mansoor2711

• Newbie
  • *
نه از محیط kde خوشم نمیاد می خوام برگردم محیط gnome راه حلی غیر از نصب دوباره سیستم عامل وجود داره؟! ممنون میشم :D :D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نه از محیط kde خوشم نمیاد می خوام برگردم محیط gnome راه حلی غیر از نصب دوباره سیستم عامل وجود داره؟! ممنون میشم :D :D

بهترین راه اینه که ubuntu gnome رو دانلود کنی و نصب کنی. اینو درستش هم بکنی بازم باید پاکش کنی اوبونتو گنوم بریزی. چون گنوم روی اوبونتو میشه همون اوبونتو گنوم و با نصب کردن گنوم روی باقی اوبونتو‌ها، مشکل‌ساز میشه. پس اوبونتو رو پاک کن و اوبونتو گنوم رو نصب کن
http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-gnome/releases/15.10/release/ubuntu-gnome-15.10-desktop-amd64.iso
http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-gnome/releases/15.10/release/ubuntu-gnome-15.10-desktop-i386.iso
اولی ۶۴ بیتی. دومی ۳۲ بیتی.

آفلاین mansoor2711

• Newbie
  • *
یک دنیا ممنون از راهنمایی تون  ;D ;D ;D \\:D/ \\:D/ \\:D/ ;D ;D ;D