انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اشکال در دسترسی به اینترنت در اوبونتو 14.04 (حل شد)  (دفعات بازدید: 659 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین raminmgpop

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
با سلام خدمت دوستان گل این انجمن!
به تازگی من هم به جرگه ی گنو/لینوکس کار ها از شاخه ی اوبونتو پیوسته ام! راستش اینترنت من خوب بود و کار هم می کرد ولی نمی دونم چه اتفاقی افتاد دیگه به اینترنت نتونستم چه wired چه wireless وصل بشم! همینطور راستش نمی خواستم تاپیکی برای مشکلم ایجاد کنم ولی دیگه واقعا هر چی منابع ایرانی و خارجی رو جستجو می کنم یه جورایی انگار مشکل هر کی برعکس ویندوز در لینوکس خیلی شخصیه و هر کی خروجی های شبکه خودشو می گذاره و رفع عیب می کنن و اونقدر خروجی ها متفاوته که آدم نمی تونه به راحتی تشخیص بده که آیا این مشکل یاد شده می تونه مشکل منم باشه یا نه برای همین بالاخره مجبور شدم تاپیک بزنم. راستش من بقیه چیز های اوبونتو رو با خوندن منابع خوب یاد گرفتم، تونستم یه سری اشکالات رو هم troubleshoot کنم ولی این مشکل رو نتونستم. هر دستوری که برای تشخیص مشکل نیاز هست بهم بگین اجرا کنم و خروجی اش رو قرار بدم تا بتونین برام رفع عیبش کنین. ممنون دوستان (گٌل)
(می بخشید مزاحم شدیم.)
« آخرین ویرایش: 04 مهر 1394، 05:01 ب‌ظ توسط raminmgpop »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام.
به فروم اوبونتو خوش اومدی  ;)

شما اول بگو توی لایو هم این مشکل رو داری؟ با باقی توزیع ها چطور؟
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین raminmgpop

• Newbie
  • *
سلام دوست عزیز
تست کردم در حالت لایو (همین توزیع و ورژن) به اینترنت دسترسی داشتم و مشکلی نبود. همینطور در ویندوز سون در virtualbox باز به اینترنت دسترسی داشتم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
آهان.
موقعی که توزیع نصب میشه، بلافاصله مشکل دار هست؟
md5 ایزو رو چک کن ببین کاملا درست دانلود شده یا نه.

روش بعدی یکم پیچیده تره ولی ارزش تست کردن رو داره.
توزیع رو لایو بیار بالا. مخازن رو آپدیت کن.
این دستور رو توی ترمینال بزن.
sudo apt-get --print-uris -y dist-upgrade | grep 'http://' | cut -d\' -f2 > Links.txt
لینک هارو برات میریزه توی یه فایل به اسم Links.txt توی هوم.
بعد این لینک هارو دانلود کن. حالا با ویندوز یا با خود اوبونتو.
بعد برو توی توزیعی که نصب داری. تمام این لینک ها رو بریز توی دایرکتوری
/var/cache/apt/archive
نکته: برای کپی نیاز به دسترسی روت داری.
بعد توی ترمینال بزن
sudo apt-get dist-upgradeو Y رو بزن و Enter کن.
اگه خوش شانس باشی، سیستمت آپگرید میشه. و چون توی این آپدیت ها، کرنل هم هست، ممکنه با آپدیت کرنل مشکل اینترنت برطرف بشه.

البته قبول دارم راه حلم یه خورده آبکیه  ;D ولی خب فعلا همین به ذهنم میرسه.
یا همین روش رو انجام بده یا صبر کن دوستان دیگه راهنمایی کنن  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین raminmgpop

• Newbie
  • *
خب من الان با لایو بالا اومدم اولین دستور شما رو تو ترمینال وارد کردم و فایل تکست هم تو هوم ساخته شده ولی هیچ لینکی توش نیست و فایل خالیه. چیکار کنم؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
خروجی اینو بذار.
sudo apt-get dist-upgrade
توی همین تگ کد بذار. تا بشه خوندش  ;)

آفلاین raminmgpop

• Newbie
  • *
آقا ممنون که تا همین جای کار هم برای مشکل من وقت گذاشتین. من کار خاصی نکردم ولی مثل اینکه یه بار که لایو بالا اومدم و دوباره برگشتم تو اوبونتوی اصلی الان دوباره اینترنتم راه افتاده. در واقع مثل اینکه مشکل خاصی هم نداشته بودم و به گمونم وقتی uGet رو uninstall کردم باعث مشکل تو دسترسی به اینترنت شده بود. (شایدم اصلا ربطی به uGet نداشته!) به هر حال ممنون.  ;D