انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کدامین سیستم عامل !!!  (دفعات بازدید: 2892 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AhmadTux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
    • Ahmad Tux
کدامین سیستم عامل !!!
« : 09 بهمن 1388، 03:10 ب‌ظ »
الان تقریباسالی3 میشه به این نعمت عظیم لینوکس دست پیدا کردم
این مدت با توزیع های زیادی کار کردم
حتی با یونیکس بیس های مختلفی مثل
scr
mac os x
bds
کار کردم

این وسط با ویندوز هم بودم و همیشه آخرین نسخه از ویندوز رو داشتم

اما الان بعد از این همه مدت نتونستم یه سیستم ایده آل برای خودم پیدا کنم

نمیدونم چرا

سیستم ایده آل شما چیه و چرا ؟

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: کدامین سیستم عامل !!!
« پاسخ #1 : 09 بهمن 1388، 03:49 ب‌ظ »
سلام
می دونی چرا تا حالا نتونستی انتخاب کنی ؟ چون که هنوز تکلیفت با خودت روشن نیست نمی دونی که چی می خوای ؟نمی دونی که  اصلا کامپیوتر رو برای چی خریدی ؟یک سوال کامپیوتر رو به چه چشمی نگاه می کنی ؟ به چشم یک تی وی گیم یا یک دستگاه پخش موسیقی و فیلم یا دستگاهی برای وصل شدن به اینترنت یا یک وسیله ی نقاشی یا یک ماشین حساب پیش رفته یا ماشین تحریر یا .. اول باید جواب سوالاتی اینچنینی رو بدی البته به خودت اصلا هم مهم نیست که دیگران چی فکر بکنند و دستگاه های بهتر از کامپیوتر هم برای اون کار وجود داشته باشه بازم می گم اول هدفت رو مشخص کن
اما درمورد خودم
من خودم از لینوکس استفاده می کنم من دوست دارم که هر وقت که خواستم هر جای سیستمم رو برای خودم عوض کنم گر چه تو این چند سال هیچ وقت همچنین کاری رو نکردم ولی این رو می دونم که هر وقت که بخوام می تونم یعنی اجازش رو دارم بعد از اون تحت تاثیر حرف های استالمن قرار گرفتم دیدم البته بار اول فقط خندیم و مسخره اس کردم ولی بعد فهمیدم که زیاد بی راه نمی گه همون چیزی بود که من می خواستم یعنی با اخلاق جور در می یومد از طرفی الان یک کامپیوتر قدیمی دارم که فقط با هاش برنامه نویسی می کنم (البته نه برنامه های گنده !)که خوب لینوکس بهتر از بقیه عمل می کرد البته فقط به خاطر کامپایلر گنو که سازگاری بهتری با لینوکس داره
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
« پاسخ #2 : 09 بهمن 1388، 05:59 ب‌ظ »
نقل‌قول
من هم چون اهل بازی نیستم. :o
اهل گردش تو دنیای www ام .
اهل برنامه نویسی web ام. ;)
تنوع دوست دارم  \\:D/
و از شیطونی تو کدهای برنامه ها هم لذت میبرم :D
و ............ دلیل که یادم نمیاد ???
واسه این تمام نیازامو linux/gnu برطرف میکنه :D
اینگلیسیا در همین رابطه یک ضرب المثل دارند:
5W 1H
\\:D/

آفلاین AhmadTux

• Newbie
  • *
    • Ahmad Tux
« پاسخ #3 : 09 بهمن 1388، 06:36 ب‌ظ »
سلام
می دونی چرا تا حالا نتونستی انتخاب کنی ؟ چون که هنوز تکلیفت با خودت روشن نیست نمی دونی که چی می خوای ؟نمی دونی که  اصلا کامپیوتر رو برای چی خریدی ؟یک سوال کامپیوتر رو به چه چشمی نگاه می کنی ؟ به چشم یک تی وی گیم یا یک دستگاه پخش موسیقی و فیلم یا دستگاهی برای وصل شدن به اینترنت یا یک وسیله ی نقاشی یا یک ماشین حساب پیش رفته یا ماشین تحریر یا .. اول باید جواب سوالاتی اینچنینی رو بدی البته به خودت اصلا هم مهم نیست که دیگران چی فکر بکنند و دستگاه های بهتر از کامپیوتر هم برای اون کار وجود داشته باشه بازم می گم اول هدفت رو مشخص کن
اما درمورد خودم
من خودم از لینوکس استفاده می کنم من دوست دارم که هر وقت که خواستم هر جای سیستمم رو برای خودم عوض کنم گر چه تو این چند سال هیچ وقت همچنین کاری رو نکردم ولی این رو می دونم که هر وقت که بخوام می تونم یعنی اجازش رو دارم بعد از اون تحت تاثیر حرف های استالمن قرار گرفتم دیدم البته بار اول فقط خندیم و مسخره اس کردم ولی بعد فهمیدم که زیاد بی راه نمی گه همون چیزی بود که من می خواستم یعنی با اخلاق جور در می یومد از طرفی الان یک کامپیوتر قدیمی دارم که فقط با هاش برنامه نویسی می کنم (البته نه برنامه های گنده !)که خوب لینوکس بهتر از بقیه عمل می کرد البته فقط به خاطر کامپایلر گنو که سازگاری بهتری با لینوکس داره

حرف شما رو تا حدودی قبول دارم
من از pc واسه بازی و فیلم استفاده نمیکنم
اما نمیتونم این وسط یه سیستم عامل واسه خودم پیدا کنم
در مورد هر کدوم که تحقیق میکنم جالب به نظر میاد
اما بعد از کار اون پرفورمنس که من میخوام رو نداره

](*,) ](*,) :-X

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
« پاسخ #4 : 09 بهمن 1388، 06:49 ب‌ظ »
اتفاقا منم یه همچین مشکلی دارم البته من مشکلم به این شکله که دوست دارم زیباترین دسکتاپ رو داشته باشم و در عین حال دسکتاپم سریع باشه که به دلیل پایین بودن توان سخت افزاری سیستمم همیشه مجبورم بین زیبایی و سرعت یکی رو انتخاب کنم,اغلب توزیع های مختلف رو تست میکنم ولی تا حالا توزیعی پیدا نکردم که هر دو خصوصیت رو به من بده,اون توزیع هایی هم که هر دو خصوصیت رو دارن متاسفانه همیشه نصب نرم افزار توشون نیاز به وقت خیلی زیادی داره که از حوصله و وقت بنده خارجه
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #5 : 09 بهمن 1388، 07:21 ب‌ظ »
سلام
می دونی چرا اینا چیزی نیستند که باید باشند (یعنی عملکرد خوبی ندارند )یک بخشیش مربوط می شه به اینکه شما تحت تاثیر تبلیغات قرار می گیری برای اینکه ببینی چقدر تاثیر می گیری ببین زمانی که نسخه جدید یک نرم افزار یا سیستم عامل می یاد چند روز بعدش روی سیستمت نصبش می کنی بعضی وقت ها اصلا چیز بدرد بخوری ندارند یا اینکه تا حالا چند بار شده که قبل از نصب یک برنامه صفحه ی گزارش تغییرات رو خوندی
قصد جسارت ندارم ولی چجوری تحقیق می کنی چجوری انتخاب می کنی ؟ یا اینکه اصلا چجوری مقایسه می کنی ؟ مطمئن باش که هیچ نرم افزاری کاملا مناسبت نیست که البته تو سیستم نرم افزاری آزاد دوراه داری یکی اینکه خودت برنامه نویس باشی و بتونی برنامه ها رو برای خودت درست کنی یا اینکه باید به برنامه نویس ها پوی بدی تا برات درست کنند البته می تونی هم صبر کنی که یک کسی مثل تو پیدا بشه که دقیقا همون نیاز ها رو داشته باشه و بیاد نرم افزاری رو تهیه کنه و بعد منتشرش کنه تا بتونی از اون استفاده کنی که خب در حرف امکان پذیر ولی در عمل خیلی خیلی بعیده که همچین اتفاقی بیوفته اگر دوست داری دقیقا بگو که چکار انجام می خوای بدی تا اگه بتونم راهنماییت کنم البته انتظار نداشته باش که بگم برو از فلان سیستم عامل استفاده کن فقط می تونم کمکت کنم که بدونی واقعا چی میخوای
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #6 : 09 بهمن 1388، 07:26 ب‌ظ »
اتفاقا منم یه همچین مشکلی دارم البته من مشکلم به این شکله که دوست دارم زیباترین دسکتاپ رو داشته باشم و در عین حال دسکتاپم سریع باشه که به دلیل پایین بودن توان سخت افزاری سیستمم همیشه مجبورم بین زیبایی و سرعت یکی رو انتخاب کنم,اغلب توزیع های مختلف رو تست میکنم ولی تا حالا توزیعی پیدا نکردم که هر دو خصوصیت رو به من بده,اون توزیع هایی هم که هر دو خصوصیت رو دارن متاسفانه همیشه نصب نرم افزار توشون نیاز به وقت خیلی زیادی داره که از حوصله و وقت بنده خارجه

من بهت پیشنهاد می کنم DreamLinux رو تست کنی ! یه توزیع Debain Base با دسکتاپ xfce و زیبایی و سرعت بی نظیر ! یه چیزی تو مایه های مک !
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #7 : 09 بهمن 1388، 07:49 ب‌ظ »
والا من هم از مک و اکثر توزیع های معتبر لینوکس استفاده کردم .
اینو واقعا میگم هیچ چی اوبونتو نمیشه! سرعت انعطاف پذیری و ...
شاید برای من این طوریه ولی من شخصا خیلی با اوبونتو راحتم، شاید برای اینه که سدتم بهش خوابیده و بلدم باهاش کار کنم.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #8 : 09 بهمن 1388، 09:18 ب‌ظ »
سیستم عامل باید جوابگوی نیازهای کاربر باشد بنابراین بسته به نوع کاربری فرد متفاوت است.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
« پاسخ #9 : 09 بهمن 1388، 09:21 ب‌ظ »

من بهت پیشنهاد می کنم DreamLinux رو تست کنی ! یه توزیع Debain Base با دسکتاپ xfce و زیبایی و سرعت بی نظیر ! یه چیزی تو مایه های مک !
مرسی ROSHA جان تست میکنم
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین AhmadTux

• Newbie
  • *
    • Ahmad Tux
« پاسخ #10 : 09 بهمن 1388، 11:17 ب‌ظ »

من از لحاظ سخت افزار مشکلی ندارم
2 ترابایت هارد
8 گیگ رم
....

حرف های دوستمون هم خوب بود
اما با تبلیغات نمیشه چیزی رو فهمید
باید داشته باشیش
از نزدیک لمسش کنی

اما هر کدوم ایرادی خودشونو دارن

نمیدونم

تو این هفته این 4 توزیعی بود که عوض کردم