سلام، البته میدونم که این سوال بیشتر به پایگاه داده مربوطه تا برنامه نویسی ولی خب بخشی به اسم پایگاه داده پیدا نکردم!
سوال اینجاست:
یک پایگاه داده دارم که محصولات در آن تعریف شده با این فیلدها:
کد محصول/ اسم محصول/ کد دسته بندی و...
میخوام بدونم اگه بخوام حالت تگ بندی رو در این پایگاه بگذارم طراحی پایگاه دادهش چطور باشه بهینهتره؟ (اگه هنوز منظورم از تگ رو متوجه نشدین، به پایین همین سوال مراجعه کنین)
در این منبع
http://ocw.kfupm.edu.sa/user%5CDAD-MIS-311%5CConceptual%5CUnit4/U4_T1B.htmدر بخش پیادهسازی دروس دانشگاهی در رابطهی «پیشنیاز بودن» اشاره شده که این یک رابطهی چند-به-چند است که به نظر من این در مورد تگها هم باید صادق باشه.
مسئله اینجاست که اگه جدولی برای تگها با عنوان «تگهای مرتبط» بسازم. استفاده از این سیاست بهتره که به ازای هر رکورد که ارتباط تگ x رو به y نشون میده یک رکورد y به x هم اضافه کنم
یا اینکه query رو جوری بنویسم که اگه مثلا رابطهای برای x در ستون اول پیدا نکرد، ستون دوم رو هم دنبال x بگرده؟
کدوم یکیشون زمان بیشتری از موتور پایگاه داده میگیره؟
من از mysql استفاده خواهم کرد.
--- تگ دیگه چه کوفتیه؟ -----
در مورد تگ منظورم اینه که برای هر محصول چند تگ وجود داشته باشه و کاربران بتونن با پرسوجوی تگ به محصولات مرتبط دسترسی پیدا کنند
به عنوان مثال:
برای محصولی مثل «کیف تارگوس مدل inspector 13» تگهای «لوازم جانبی لپتاپ»، «کیف لپ تاپ»، «لپ تاپ» و «تارگوس» را میشه در نظر گرفت.
و نیاز است که مثلا با پرس و جوی «تارگوس» کلیهی محصولاتی که در دسته بندی «تارگوس» وجود دارند، ظاهر شوند.