انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب بک ترک  (دفعات بازدید: 2020 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
پاسخ : مشکل در نصب بک ترک
« پاسخ #15 : 26 امرداد 1394، 11:24 ب‌ظ »
خوب من بد بخت که از کامند ها سر در نمیارم :) بعدشم help زدم گزینه ای به نام  startx نداشت
قصد جسارت ندارم، اما کسی که میره سراغ سیستم عامل های تخصصی باید این موارد را بلد باشه، یا حداقل بلد باشه که چطوری جستجو کنه و ازشون استفاده کنه.

شما هنوز نمی تونی با BackTrack کار کنی، اون وقت می خوای باهاش Hack کنید؟؟؟  :o  ( قصد جسارت و بی احترامی ندارم، فقط یک سوال پرسیدم. خوشحال میشم جواب بدید. )

startx یک ابزار جانبی هست و اصلا دلیلی نداره که بخواد در help باشه.

باز هم توصیه میکنم که از Kali Linux استفاده کنید که هم راحت تره و هم جدیدتر.
در تایید صحبت های علیرضای عزیز، من اصلا قصد جلوگیری شما رو ندارم. ولی اگه میخواید با نصب این جور توزیع ها مثل کالی و بلکآرچ و ازین چیزا هکر بشید، درحال دورریز وقت هستید. همه ما مخصوصا خود من درحال یادگیری هستیم. ولی ظاهرا شما باید یه مقدار- فعلا البته- مسیر بیشتری رو طی کنید. این رو از پرسشتون برداشت کردم. بنابراین بجای نصب کالی، از همون اوبونتو استفاده کنید که می بینید حرفه ای ترین اعضای انجمن هم دارن از همون استفاده می کنن. با تقدیم کلی احترام.

ویرایش: در مورد startx و اینکه درواقع داره چیکار میکنه، هم باید کمی راجع به runlevelها و هم کمی راجع به Xserver  و البته راجع به کنسول و تازه شایدم چیزای دیگه اطلاعاتی حداقل درحد تعریف داشته باشید. 
« آخرین ویرایش: 26 امرداد 1394، 11:36 ب‌ظ توسط Arcush »
pacman -Rs ubuntu

آفلاین hamidrezakp

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 432
  • Life is Good With GNU/Linux
    • Hamidrezakp Web Site
« پاسخ #16 : 26 امرداد 1394، 11:46 ب‌ظ »
دوست عزیز هک کردن واقعا تلف کردن وقته .خود من برای ویندوز حدود 10 تا ویروس با batch نوشتم و یه مدتی هم با کالی و بکترک کار کردم ولی هیچوقت هک بدردم نخورد .اخرش فهمیدم برنامه نویسی اقبت به خیری داره :D و یه حدیثی هست که میگه هر ساعت تفکر بهتر از یک عمر عبادت هست و کسی هم که برنامه نویسی میکنه باید کلا به الگوریتم و روش کار برنامه فکر بکنه که ثواب هم داره.ولی کسی که هک یا ویروس سازی و غیره انجام میده اولا هزار نوع ناسزا و فحش به خوانواده اش میدن دوما از لحاظ دینی گناه داره سوما از لحاظ قانونی پیگرد داره و مجازاتش زیاده.
شما که اینقدر علاقه دارید بهتره برید سراغ برنامه نویسی.
HamidRezaKP.ir
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand.

آفلاین samanparsi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 122
  • کامپیوتر همان ویندوز نیست !
« پاسخ #17 : 27 امرداد 1394، 01:08 ب‌ظ »
http://uploadboy.com/nsu2wc73pv9u.html

اگر خیلی به امنیت سیستم ها علاقه داری حتما این مصاحبه با جادی عزیز رو گوش کن ! بسیار آموزنده و جهت دهنده هست .

من هم از کسانی هستم که با آرزوی هک اومدم تو دنیای کامپیوتر ولی الان ۷۰ درصد وقتم رو برنامه نویسی یاد میگیرم ۳۰ درصد بقیه رو هم مفاهیم و اصول کار سیستم عامل ها رو یاد میگیرم . مسلط که شدم میرم سراغ ابزار ها و ...

هدفم هم مشخصه ! یک بازار بسیار خوب و کمتر دیده شده برای متخصصین امنیت هست . امیدوارم روزی همکار بشیم ;D
Open source for ever

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #18 : 02 آبان 1394، 09:33 ب‌ظ »
کدوم ابزار رو می‌خوای که نداره؟
دانیال جان چرا اصرار میکنی که اوبونتو نصب کنه !!!؟؟؟ و کلی ابزار جانبی هک رو خودش دستی نصب کنه!
آخه من هم میخوام از اوبونتو به کالی ۲ کوچ کنم.
وقتی لقمه آماده رو داریم.چرا زحمت نصب رو به خودمون بدیم!؟
از اون گذشته نرم افزارهای اضافی اوبونتو رو هم نداریم که بیخودی سیستم کند بشه
فقط میترسم دسکتاپ gnome کالی۲ رو به اندازه unity دوست نداشته باشم.
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #19 : 02 آبان 1394، 10:16 ب‌ظ »
اساس سیستم عاملی که شما اسمش رو میذاری گنو/لینوکس (به هر دلیلی) لینوکسه !
و شما با درک درستی از اینکه به چی سیستم‌عامل گفته میشه باید به این درک برسی که اسم سیستم عاملی که راجبش حرف میزنی "لینوکس" میتونه باشه اما "گنو" هرگز!
این انجمن هم بیشتر از اینکه اوبونتویی باشه سنگ استالمن رو به سینه میزنه!